Top 5 Alternatieven voor dure make-up kwasten te vervangenMake-up kwasten zijn essentiële instrumenten die nodig zijn om een ​​perfecte make-up toe te passen. Maar door te investeren in een set van best make-up kwasten kan duur zijn voor de meesten van ons. Maar het goede nieuws is dat je ze kunt vervangen door eenvoudige en economisch alternatief om te genieten van het plezier van het doen van de truc. Verlangen naar de top geheimen kennen om goedkopere alternatieven te vinden voor dure make-up kwasten te vervangen, dan ga je gang en lees dit artikel.

Top 5 Goedkope make-up kwasten duurdere alternatieven:

Hier zijn de 5 geheimen onthuld voor u om te gaan op een budget-vriendelijke make-up.


Wattenstaafje Als een vlek Borstel En Potlood Kwast:

Heb je ooit gedacht dat de wattenstaafjes ook kunnen blijken te zijn een must-have voor het geval de ijdelheid? Ja, een wattenstaafje kan werken niet minder dan een wonder om je make-up look te maken.

U kunt gewoon de plaats van het potlood en smudge borstels wattenstaafjes. Het kan eenvoudig worden gebruikt om oogschaduw toe te passen op de onderste wimperlijn of hoger, bevuilen uw kajal of kohl eenvoudig instellen met een oogschaduw voor een langdurige afwerking.

Als je een beginner bent in make-up, kan wattenstaafjes helpen om uw eyeliner perfect. Hoeft geen zorgen meer te maken als je kunt gewoon de fout te corrigeren eyeliner met een wattenstaafje. Het is absoluut noodzakelijk om elke reinigingsmiddel of water voor deze truc. Het enige wat je hoeft te onthouden is, wanneer voltooid maak je eyeliner of mascara, de volgende stap is om de fout te corrigeren. Zoals formules eyeliner en mascara set en droog sneller, moet je proberen om je fouten snel op te lossen. Gewoon de fout te corrigeren eyeliner of zelfs mascara grijpen van een schoon wattenstaafje en vervolgens over de fout geplaatst en maak zachte bewegingen en weer om het te verwijderen. En nu ben je klaar!

Tissue papier voor Blush en Powder Application:

Tissues worden vaak gebruikt om de huid te drogen om direct te elimineren overtollige olie en glans. Maar wist u dat er verschillende manieren om uw papieren zakdoekjes gebruiken voor make-up. U kunt gemakkelijk negeren borstels poeder en blush voor showgirls. Ja, je hoort het goed. Bloost een kijkje gespoeld splendid haar wangen. Maar de truc is om de kleur ziet er natuurlijk, niet hard of vet op zoek. De meesten van ons gemakkelijk de neiging om onze bloost waarna we hebben sterke strepen van rood of roze tinten op onze wangen overdrijven. Maar hier onze bescheiden showgirls gekomen om te redden!

 1. Vouw de papieren zakdoekje om het een driehoekige vorm en gebruiken voor het aanbrengen van blush of poeder.
 2. Om de bloost corrigeren zwaar maakte schoon schip op de huid. Weg te nemen en klop weg alle overtollige kleur.
 3. Alles wat je hoeft te onthouden is om altijd een schone papieren handdoek gebruiken om puistjes te wijten aan bacteriële infecties te voorkomen.

Spons tip applicators voor oogschaduw toepassing:

Spons tip applicators zijn gemakkelijk verkrijgbaar en zijn super goedkoop voor uw zak. Ze zijn plat van vorm, waardoor het de perfecte oogschaduw applicatie.

 1. U kunt gewoon van toepassing de oogschaduw over het hele ooglid of alleen van toepassing op de buitenste hoeken van de ogen.
 2. Gebruik vervolgens een andere spons tip applicator om eventuele scherpe randen vlekken in het oog make-up.

Probeer borstels:

Borstels zijn goedkoper in vergelijking met make-up borstels. Dus waarom ze niet gebruiken voor make-up? Het voordeel is dat goed werken voor uw toepassing oog make-up als die dure make-up kwasten.

 1. Borstels hoekige werk perfect voor de toepassing van eyeliner of gel coating voor de bovenste en onderste wimperlijn.
 2. Carpaccio van borstels tot ongelooflijk tip voor het aanbrengen van kohl waterlijn of voor nauwkeurige coating van je ogen werken.
 3. Je kan ook een korte borstel nemen om platte oogschaduw pat over je ogen.

DIY uw make-up kwasten:

via: bron

Heb je ooit gedacht dat je gemakkelijk kunt DIY je make-up kwasten?

 1. Neem eens een potlood met een gum einde. Vervolgens trek de rubber met behulp van een schaar gecontroleerd.
 2. Nu, kunt u zelfs gebruik maken van uw eigen haar of haar van uw huisdier aan de haren te maken.
 3. Na het kiezen van de haren, zet ze op hun plaats en druk op de fijne rubber metalen stevig aan de haren vast te zetten.
 4. Gebruik nu een scherpe schaar om de randen te snijden aan uw voorkeuren.
 5. U kunt gemakkelijk oogschaduw kwasten, schuine borstels oog make-up en borstels ook smelten voor uw toepassing oog make-up met deze DIY.

We hebben onze eerste 5 goedkope alternatieven voor uw dure make-up kwasten vervangen. Wat is uw favoriet in de lijst? Vergeet niet om je ervaringen met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha