Top 4 Lakme Kajals - Verbeterde voordelen en toepassingenWie houdt niet van mooie ogen en expressieve? Kajal of-kohl gevoerde ogen kijken gewoon geweldig! Lakme is een populair merk in India. Hun kwaliteit is sterk verbeterd door de jaren heen, en bieden een buitengewone reeks schoonheidsproducten. We hebben een lijst van de beste kajals uit het huis van Lakme samengesteld. Ontdek het gamma en pronken met dramatische ogen in een mum van tijd!

Top 4 populairste Lakme Kajals:


Lakme Kajal Eyeconic:

Deze kajal eyeconic uit Lakme gaat een twist-up of je kunt zeggen verpakking verborgen. De kleur is diep zwart en de plot is echt soepel glijden moeiteloos op je oogleden. Kajal blijft gedurende 10 uur zonder vlekken ... is het niet verbazingwekkend? U hoeft niet mee te nemen en maken zich zorgen over vervagen of touch-up wanneer u draagt. Het is waterdicht en zweet-proof ook. U kunt de drijvende als kajal eyeconic is dermatologisch getest gebruiken en er zal geen irritatie of allergie zijn. Gebruik het om de buitenste hoek van het werk voor het interieur en tadaaaa ... dat is het! U kunt een extra slag toe te passen, als je wilt. U kunt deze nieuwe kohl gebruiken voor dagelijks gebruik en ook voor het creëren van dramatische make-up eye view.

Prijs: 199 INR

Lakme Black Satin Kajal:

Deze eyeliner is voorzien in een verpakking zwart potlood dat dienovereenkomstig kan worden aangescherpt. En 'zacht en romig van structuur en glijdt gemakkelijk op de ogen. Kleur is zeer gepigmenteerd en je maar één kans nodig hebben om intense zwarte kleur te krijgen. Kajal blijft voor een lange tijd en zonder vlekken. Het duurt een beetje 'van de tijd op te lossen, wat betekent dat je zelfs kunt gebruiken als je wilt Smokey ogen look te krijgen. Alleen van toepassing op de oogleden en onmiddellijk vlekken om de look te krijgen die je wilt ... .interesting niet? Blijft voor acht uur zonder te verbleken en er is geen zorgen te maken over je eyeliner meer.

Prijs: 150 INR

Lakme Nine to Five Kohl:

Dit Lakme Kajal is verkrijgbaar in een verpakking interessant en bevat ook een ingebouwde puntenslijper, waardoor het gemakkelijk te vervoeren, want er is geen noodzaak om een ​​aparte mes bij je te dragen. Het bevat ceramiden moisturizers die worden beschouwd als vijand ogen ontspannen. De kleur is intens zwarte kleur en je hoeft alleen maar een schot voor dagelijks gebruik kajal dus dit gaat lang duren. De textuur is glad en glijdt moeiteloos. IT blijft gedurende 10 uur met een fade als het is zowel waterdicht en vlekken. U kunt deze kohl gebruiken op waterlijn bovenkant of onderkant te komen kijken 'no-make-up'. Het is ook mogelijk om als eyeliner en blijft gedurende 8 uur zoals dit ook. Het is de moeite waard de prijs in mijn mening als het vlekt niet, chips, vlokken of verdwijnen zelfs na 10 uur van toepassing ... wat kunnen we nog meer vragen?

Prijs: 650 INR

Lakme Kajal:

Iedereen moet hebben gebruik gemaakt van deze Lakme kohl kajal want het is de eerste in een dergelijke betaalbare prijs. Het komt in een grote vorm van potlood dat is gemakkelijk en aantrekkelijk ook. Dit Kajal bevat kamfer en castor olie, die de ogen kalmeert en ook helpen de wimpers om sneller te groeien. Het is gepigmenteerd en je moet twee drie schoten te krijgen gewenste kleur zwart. Blijft voor 4-5 uur dat is lovenswaardig vooral in zulke lage prijs. De textuur is zacht en gemakkelijk glijdt, maar ook niet irriteren wanneer toegepast op de waterlijn. Je kunt het gebruiken als een eyeliner op de oogleden of kan ook gebruikt worden als oogschaduw basis wanneer je wilt smokey eyes te krijgen. Het voegt drama aan de ogen en maakt ze aantrekkelijker. Het is echt goed voor mensen die op de begroting en voor degenen die willen experimenteren met oog-make-up looks. Dit kohl vlekkerig een beetje ', maar als u wilt voorkomen dat vlekken dan van toepassing poeder verliezen voordat na-apen en vervolgens niet aan de bodem ...... vergeet niet om het stof te verwijderen, als je eenmaal klaar bent.

Prijs: 50 INR

Voor de ogen exotische en mysterieuze, doe uitgeven aan een goede kajal uit het huis van Lakme. Dus, speel met Kajal en zijn klaar om uw hoofd te draaien rond je weg. Laat het ons weten van mening over hen als u eerder hebt gebruikt. Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha