TOP 3 NAIL ART ideeën voor uw HUWELIJKTOP 3 NAIL ART ideeën voor uw HUWELIJK

Maar, kunt u nog veel plezier ermee. Als u besluit om het zelf te doen of ga naar uw lokale schoonheidssalon, deze drie ideeën bruiloft nail art is een geweldige manier om te beginnen!

Bruiloft Nail Art Ideeën perfect voor uw grote dag:

1) Lace

De laatste nail art jurk is kant. Je kan dit zelf doen, maar u kunt gaan naar een salon, als je wilt om het resultaat meer gepolijst en verfijnd te krijgen. Je trouwdag moet perfect zijn en dus moet je nagels.


• winkels verkopen postzegels nagels. Als u besluit om dit huwelijk nail art zelf te maken, koop een stempel Lacey, een glanzende vacht en een primer, zoals lavendel of lichtroze. Leg de stempel in wit glazuur en van toepassing op de nagels. Wacht tot het droog en een jas van koppen.

• Als u besluit om professionals omgaan met de ontwerp, zo specifiek mogelijk te informeren over wat voor soort van kant ontwerp dat u wilt. Je nagel tech kan ook toevoegen kant echte nagel. Niets zegt liefde zoals kant!

2) French Manicure

De klassieke Franse manicure is altijd de eerste keuze in de dagen van de bruiloft. Als u besluit te gaan naar een salon, hoeft het geen dag voor uw bruiloft, ga een paar dagen voor uw bruiloft. Waarom? Waarom kan het niet houden van het werk dat ze doen en zal u paar dagen te geven om te wennen aan hen, vooral als je kunstnagels. U kunt altijd tweaken het zelf door het toevoegen van een glanzende afwerking op de dag van uw bruiloft.

Beslissen of u wilt een Franse manicure op natuurlijke nagels of kunstnagels. Van daar, beslissen of u wilt polijsten, schellak, acryl of gel.

• Zorg ervoor dat u vertellen uw woonkamer dat je slechts een paar dagen weg van trouwen. Zij zullen meer gedetailleerd gericht en zorg ervoor dat ze zijn perfect.

• Als u besluit om een ​​French manicure zelf, ga dan naar de winkel te doen en kopen een licht roze nagellak en een wit glazuur. Je kan ook een French manicure kit kopen en volg de instructies voor. Ze komen met alle Polen, stencils en formulieren die nodig zijn voor een perfecte manicure. Volg de applicatie met een glanzende afwerking.

3) Parels

Parels zijn altijd bestempeld als elegante vrouwen en vele dragen van parels met hun trouwjurk. Plus, je bent het dragen van witte hele dag - voldoen aan uw nagels!

• Je kan een French manicure met parels langs de smile lijn doen of, als u niet wilt dat de mini kralen op de nagels, vraag uw nagelstyliste om een ​​parel nagel van toepassing.

• verf je nagels met een lichtblauwe kleur. Elke bruid moet iets blauw op hun trouwdag! Wacht tot het droog is en vervolgens de mini parels.

• Voor een ander aspect van de parel, zilver fakkels toe te voegen aan de uiteinden van je nagels; helemaal boeiend!

• Nail Kaviaar is de nieuwe rage. Probeer parelmoer nagel kaviaar!

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om kunst huwelijk nagel. Zorg ervoor dat u uw tech nagel vragen wat ze suggereert. Ze maken nagels de hele dag en maakte bruids nail art voor tientallen bruiden.

Vraag vrienden die hebben omarmd wat ze deden. Wat u ook kiest, we weten dat het zal rocken!

De trouwdag is voor de bruid en haar nagels moeten zo goed als je je voelt te kijken. Je zal vooral dankbaar u aandacht besteed aan uw nagels, als je terug bent van de trouwfoto's.

Wat is uw favoriete nail art ideeën? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

Over de auteur:

Dit artikel werd vriendelijk van april voorgelegd aan Barkley nailsuperstore.com

Mooi! Mooi!
(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   0
April 14, 2015 | 02:05:11 | later 6 uur

Ik hou van deze plek! Bedankt voor een geweldige deel van de informatie zo!

  2   1
April 14, 2015 | 03:05:56 | later 7 uur

Goede ideeën nail art!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha