Top 25 Mooiste witte bloemenWit wordt beschouwd als een kleur bindend en reflecteren als het weerspiegelt alle lichten, en het gaat goed met alle kleuren zoals zwart of grijs. De witte kleur symboliseert vrede en zuiverheid en vertegenwoordigt gevoelens en hemelse taart.

Witte bloemen worden vaak aangeduid als een teken van zuiverheid, nederigheid, waardering, onschuld en drukken een oprecht hart, schoon en open. Het brengt lichtheid en helderheid om de levensduur van de ontvanger.


Witte bloemen worden vaak gebruikt bij bruiloften en de Onbevlekte Ontvangenis. Zij zijn verwant aan kuisheid en perfectie en worden gebruikt door bruiden en maagden tot bescheidenheid, schoonheid en onschuld doorsturen. Op hetzelfde moment worden de witte bloemen ook gebruikt in begrafenissen te condoleren en om het licht van God en almachtige symboliseren.

White Rose:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Ali T

Roze witte bloemen symboliseren schoonheid en vertegenwoordigen de ware en jonge liefde. Witte rozen zijn vol van spiritualiteit en zijn synoniem met zuiverheid, hoop en deugd. Ze worden ook beschouwd als een symbool van geheimhouding door hun discretie. Ze symboliseren ook de eerbied en worden vaak gebruikt in herdenkingen en begrafenissen.

Witte Lelie:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door KE ontwerp

Deze prachtige leliebloei opent in een klassieke onthult boeiend kalk witte bloemblaadjes. Hun unieke vorm en kleur zijn pure bloeiende prachtige creatie die bruiden kiezen vaak voor hun bruiloften. Verbetert de royalty van een dek wanneer het wordt gebruikt in een bloemstuk. Witte lelies symboliseren zuiverheid en maagdelijkheid.

Witte Calla:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Paige Filler

Witte Calla Lily is een grote bloem-vormige trompet rustend op een lange steel en glad en symboliseert 'prachtige schoonheid'. Deze witte lelies of crème zijn goed bekend om haar buitengewone schoonheid en onschuld. Het is ook van mening dat de witte calla lelie is het symbool van de opstanding van Jezus, zijn trompet achtige vorm is synoniem met de overwinning. Het wordt ook geassocieerd met de engelen, als symbool van goddelijke zuiverheid, heiligheid en geloof.

White Orchid:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Till Westermayer

White Orchid is niet zo gebruikelijk als die van kleur en wordt beschouwd als de meest zeldzame soort orchidee zijn. De bloem is uiterst elegant en zuiver en onderscheidt zich in elk bloemstuk waardoor het lijkt exotisch. Witte orchideeën vertegenwoordigen zuiverheid, onschuld, deugd en goddelijke schoonheid. Het wordt vaak beschouwd als een symbool van elegantie en glamour en is zeker aan te kleden elke bruiloft boeket.

White Tulips:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Sharon Mollerus

Tulpen zijn een van de meest geliefde bloemen in de wereld en zijn een absolute schoonheid voor het oog. Witte tulpen zijn lentebloemen dat de warmte, schoonheid en een nieuw begin te symboliseren. En 'perfect voor elke gelegenheid en vertegenwoordigt zuiverheid, vergeving en sereniteit. Het wordt vaak gezien als een teken van vergeving, dus geef deze bloemen kan de beste manier om zich te verontschuldigen voor iemand te zijn. In de taal van bloemen, wat staat voor 'terug te winnen waardigheid'.

Witte Anjer:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Michael Fajardo

Witte anjers bloemen zijn eenvoudige, klassieke en verfijnde look met een gezonde en grillig. Witte anjers zijn 3 types, licht en regelmatig anjers met een grote bloei in het bovenste deel van de steel, die nevel bloemen met kleine, korte of dwerg die een steel hebben veel bloemen. Een witte anjer boeket met haar goddelijke schoonheid is perfect voor een dag van feest en huwelijksceremonies van de moeder. Witte anjers zijn voor de volmaakte liefde en onschuld.

Witte Gerbera Daisy:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Francesca Special K

Gerbera madeliefjes, met hun grote bloemen extensies worden lavishing bloemen die werden bewonderd om hun prachtige schoonheid. De bleke witte bloemen, aangevuld met een zwarte centrale gloeilamp en groene stengel maakt het er zeer mooi. Deze vrolijke bloem kan elke dag van fleuren en til de stemming van mensen in een kwestie van seconden. Witte gerbera's vertegenwoordigen sentimentele helderheid en schoonheid.

White Hibiscus:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Thangaraj Kumaravel

Witte hibiscus is een adem -taking mooie bloem die wordt niet alleen gebruikt voor decoratieve doeleinden, maar wordt ook gebruikt voor zijn helende eigenschappen en om ziekten te genezen. Hibiscus wit symboliseert zuiverheid en bemesting en is ongeveer om 'de kans grijpen' in de taal van bloemen.

Witte Hydrangea:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Yoko Nekonomania

Hortensia is een bloemvormige bal van sneeuw die eruit ziet als een witte katoenen snoep op een stokje. Het bestaat uit kleine witte bloemen met een blauwe bal in het zwakke centrale. Witte hortensia is vooral geschikt voor in de tuin, maar wordt soms gebruikt voor doeleinden boeket regeling. Hydrangea White is een symbool van vriendschap en toewijding en is het diep begrip.

Margriet:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door vanessa lollipop

Margrieten onschuldig zijn op zoek naar eenvoudige bloemen die vaak worden gebruikt voor bruiloft boeketten, voor decoratie doel en als de bloemen van mededogen. De mooie witte als symbool voor onschuld en zuiverheid, eenvoud en een nieuw begin. Margrieten wordt ook beschouwd als een bloem en geheim verbergt geheime boodschappen van liefde in de taal van bloemen.

1 Witte Narcissen:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door possumgirl2

Witte narcis staat bekend als een bloemsteel van alle tijden en kondigt de wedergeboorte van de natuur. Deze bloem heeft een adembenemende schoonheid en charme goddelijke zelf en staat symbool voor de vriendschap en een nieuw begin. Daffodil is een witte bloem 10e verjaardag en vertegenwoordigt de wedergeboorte en ook onbeantwoorde liefde. Het is ook een teken van rijkdom en geluk en geven een bos van witte narcissen wordt verondersteld om geluk en toekomstig geluk naar de ontvanger te brengen.

1 Magnolia Bloem:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Takashi Hososhima

Magnolia bloem is zeer populair in de VS en is de officiële bloem van de Mississippi en Louisiana. Deze bloemen hebben bloemblaadje zoals andere bloemen in plaats daarvan hebben tepals plaats van bloemblaadjes. Het algemene gevoel van Magnolia is vrouwelijk zoetheid en schoonheid en vasthoudendheid, terwijl wit reflecteert Magnolia is synoniem met zuiverheid en perfectie.

1 Jasmine Fiore:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Ken Bosma

Deze prachtige bloem onweerstaanbare geur wordt zelden gebruikt voor decoratie doeleinden en wordt voornamelijk gebruikt in de cosmetica en parfum om zijn heerlijke aroma. Deze bloem staat symbool voor gehechtheid en sensualiteit, terwijl kleine jasmijn bloemen staan ​​symbool voor bescheidenheid, gratie en elegantie.

1 Lijster:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door storebukkebruse

Deze mooie kleine lentebloem weerspiegelt de schoonheid en pracht, en worden voornamelijk geteeld voor hun geur die wordt gebruikt in de parfumindustrie. Deze bloem bel: de terugkeer van geluk en wordt gebruikt als een symbool van nederigheid in religieuze schilderijen voor zijn vereniging met Christus 'wederkomst.

1 Camelia:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Rictor Norton & David Allen

Deze exotische bloem, kostbare en gewoon op zoek drukt de toewijding van een jonge minnaar naar de andere. De blaadjes van deze bloem die de geest van de vrouwen en de houder van de bloemblaadjes is een jonge man en de bescherming van vrouwen. Ze komen in een verscheidenheid van verschillende bloemen, elk brengt een andere betekenis. Witte Camelia is voor 'je schattige bent', in de taal van bloemen.

1 Japanse Anemoon:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Hellsgeriatric?

Japanse anemoon is een bloemvormige cup die wordt geleverd in twee kleuren, roze en wit. Er wordt aangenomen dat de anemoon sprong van Aphrodite's tranen toen ze rouwde de dood van Adonis. Anemone draagt ​​zowel positieve als negatieve zin. Het betekent verlaten scheurtjes sprong van Aphrodite, terwijl op hetzelfde moment, wordt verondersteld om pech en slechte bescherming.

1 Flower Cup:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Hideyuki KAMON

Cup bloemen zijn verkrijgbaar in het wit. Deze bloem is afkomstig uit Oost- en Midden-Noord-Amerika. Deze jaarlijkse bloem must driehoek getande bladeren.

1 Shasta Daisy:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Carolyn Jewel

Dit is een van de meest vrolijke bloemen met witte bloemblaadjes en gele centra zon waardoor het perfect voor de zomer bruiloften. Zoals bloem symboliek, Shasta daisy is synoniem met liefde, zuiverheid en onschuld. Er zijn ook andere betekenissen, evenals de trouwe liefde, geduld, schoonheid en het geheim tussen twee mensen.

1 Jaarlijkse Vinca:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Swaminathan

Vinca, in de volksmond bekend een van de Madagascar maagdenpalm of mirte, is een mooie bloem met glanzende groene bladeren. Jaarlijkse Vinca is een bloemvormige schotel in diepe tinten van rood, roze, roze en wit. De witte variëteit lijkt het beste van allemaal en wordt vaak gebruikt voor decoratie doel. Het staat voor vriendschap en trouw.

Kant van koningin Anne:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door daryl_mitchell

Kant van de Queen Anne's heeft zijn oorsprong in Europa en kreeg deze naam vanwege zijn uiterlijk kant. Fluitenkruid, is ook bekend als het vogelnest, kant bisschop, wilde peen onder diverse andere namen. Deze overkoepelende groep van kant bloemen zien er heel uniek en verschillend van andere bloemen. Is 'heiligdom' in de taal van bloemen.

Iris 2:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door sportsilliterate

Dit is een typische witte bloem frisse lente bloem met delicate bloemblaadjes volledig open te stellen gele keel van de buitenste blaadjes te onthullen. Deze mooie witte bloem wordt vaak gebruikt in bruidsboeket, middelpunt en opstelling van de bloemen.

2 Datura:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Bill

Deze bloemvormige trompet is een zeer geurige bloem die opent in de schemering en sluit bij het ochtendgloren. Het heeft een spirituele geschiedenis die werd gebruikt in de studie van Vajramahabhairava-Tantra, een tantrische tekst die de cultus geproduceerd en gebruikt genezing.

2 Iceberg Rose:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door de wereld van BD

Ijsberg roos is een bloem beker klassieker die een aantal bloemblaadjes bevat. Dit is bijna een doorn minder bloem, dus het is ideaal voor bruiloft boeketten. Het symboliseert onschuld, spiritualiteit, sympathie, eer en herinnering.

2 White Dahlia:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Ting Chen

Deze zomer bloemen zijn kwab-vormige bloemen met witte bloemblaadjes en een zuivere heldere geel centrum. Dahlia, in de Victoriaanse taal symboliseert de bloem die heeft overleefd. Het is ook een symbool van toewijding en band die eeuwig duurt. Het is een van de bloemen het meest gebruikt vandaag in tuinen en bloemstukken.

2 Witte Amaryllis Bloem:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Malcolm Manners

Deze prachtige en unieke als trompet bloem heeft meer witte bloemen op een enkele stam met een vleugje limoen in het centrum. Deze bloemen zijn meestal wit, roze of paars van kleur. Witte amaryllis bloem symboliseert stralende schoonheid, zuiverheid en onschuld.

Zijn deze bloemen wit beelden zijn uiterst boeiend? Ik hoop dat je het artikel hield. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha