Top 25 Mooiste Rozemarijn BloemenRosmarinus officinalis, algemeen bekend als rozemarijn, is aromatisch, winterharde, groenblijvende struik met intens geurende bladeren. Hij is lid van de familie Lamiaceae, ook wel bekend als de mint familie. De naam is afgeleid van Rosmarinus ros Latijnse woord, wat betekent 'dauw' en marinus betekent 'zee' (Dew van de Zee), die verwijst naar het vermogen van de plant om nog gedijen zonder water. Officinalis geeft het medische gebruik van de plant. Is afkomstig uit Zuid-Europese landen in het Middellandse-Zeegebied. Er zijn 150 soorten rozemarijn struiken en klimplanten. En 'beschouwd als een symbool van vriendschap, loyaliteit en herinnering.

Dit wonder kruid wordt gebruikt in verschillende manieren, zoals medicijnen, voedsel conserveermiddel, koken ingrediënten en geheugen versterker. In sommige landen, studenten branden rozemarijn etherische olie tijdens de examens om hen te helpen focussen. Zijn bloemen en bladeren worden gebruikt in ceremonies zoals huwelijken, en festivals te versieren zalen voor feesten en afweren slechte invloeden. Rozemarijn heeft een bittere smaak, samentrekkend dat vet voedsel zoals vlees en vis zeer goed integreert.


Hier zijn de top 25 bloemen van rozemarijn voor populaire keuze:

Rosmarinus officinalis Arp:

Via pinterest

Arp wordt beschouwd als de meest duurzame bloem Rozemarijn. E 'werd ontdekt door wijlen Madalene Hill in Arp, Texas. De tuft heeft grijs-groen blad textuur typisch goed met een heerlijke geur. De struik is dicht, verticale en zeer aromatisch. De bladeren zijn donkergroen. Het heeft een leerachtige textuur die pronkt met kleine, eetbare blauwe bloemen in kransen. De plant is zeer gemakkelijk te kweken en niet regelmatig water nodig. Arp kan een breed scala van groeiomstandigheden tolereren, maar gedijt het best in licht en goed doorlatende grond.

Rosmarinus officinalis Huntington Tapijt:

Via pinterest

Huntington Tapijt is een vorm van Rosemary prostratus dat is bosrijk groener en minder dan andere rassen van rozemarijn. De dichte, gemalen knuffelen loof en diep bloementapijt creëren een soort waterval dramatisch effect. De bladeren worden ook gebruikt als specerij culinaire lekker. Grijsgroene bladeren van de plant zijn sterk geurende uit de verte. Het draagt ​​kleine, maar aantrekkelijke blauwe bloemen uit midden van de lente tot de vroege zomer. Huntington Tapijt gedijt het best in gebieden met volle zon en goed gedraineerde grond. U herten, hitte en droogte resistent en trekt vogels, vlinders en bijen.

Rosmarinus officinalis Lockwood de Forest:

Via pinterest

Deze rozemarijn werd ontdekt in 1930 in Santa Barbara, California Garden door Elizabeth de Forest. En 'geboorteland Chaparral in Zuid-Europa en Noord-Afrika. Kleine, twee lippen blauwe lavendel bloemen verschijnen langs de takken zwaar, dicht bedekt met rijke donkergroene bladeren. Lockwood de Forest is ideaal voor het planten van de grens en het positioneren langs de stenen muren van de insluiting. Het gedijt in goed gedraineerde grond in de volle zon.

Rosmarinus officinalis prostratus:

Met H. Zell (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Prostratus is een winterharde, snel groeiende, kruipende variëteiten van rozemarijn die perfect geschikt is voor opknoping manden en terrasplanten. Heeft een sterke geur van munt en is aantrekkelijk voor vlinders. De struik enge poort, verticale spikes van paars-blauwe bloemen tussen ,, leerachtige donkergroene bladeren aromatisch. Volgers vruchten die bestaan ​​uit een moer droog. Houd het getrimd tot een meer weelderig. Presteert het best in voedselarme bodems en ondiep en verdraagt ​​zowel de hete zon en koude. De paarse bloemen van rozemarijn zijn groei verscheidenheid winst laag die minder gevoelig voor schade die zijn hogere planten wind.

Rosmarinus officinalis Irene:

Via pinterest

Rosmarinus officinalis Irene werd ontdekt door Phil Johnson in het begin van 1930. Het is een zeer populaire variëteit van rozemarijn. De massa's van groenblijvende bladeren zijn bedekt met dunne kleine paarsblauwe bloemen die elk jaar bloeien in augustus. Zijn aromatische bladeren hebben een hint van dennen in de smaak en geur. En 'perfect voor het planten rotswand of een container fabriek waar het kan morsen over de zijkanten. Deze rozemarijn ziet er prachtig uit in de tuin.

Rosmarinus officinalis Salem:

Voor THOR (Bloei rozemarijn), via Wikimedia Commons

Het is een snel groeiende, groenblijvende struik, rozemarijn, die een ronde vorm in een verticale positie heeft. Salem, heeft glanzende, naaldachtige bladeren die kleine blauwe bloemen te brengen in de lente. Het is ook bekend als de "Christmas Herb", en staat bekend om zijn sterke als dennen geur. Dit rozemarijn kan deel schaduw tolereren maar zal zwakker krijgen als je niet genoeg schaduw te krijgen. Haar geurige takken kunnen gebruikt worden voor bloemstuk of gedroogde snijbloem boeketten. Salem kan worden geteeld als een cover in warmere klimaten.

Rosmarinus officinalis Spice Islands:

Met H. Zell (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Spice Garden is een plant die krachtig groeit met sterke en dikke bladerdek. En 'evergreen zaden en is zeer geurig met hints van kruidnagel en nootmuskaat. De aantrekkelijke, geurige, smalle bladeren zijn donkergroen met grijze bodem in het gehele jaar. Zijn blauwe bloemen vullen de aromatische bladeren. Spice Garden heeft plakkerige gebladerte dat geeft een heleboel essentiële olie. Het 'verkocht in winkels nadat ze gedroogd en gemalen. De bloem geeft de voorkeur aan goed gedraineerde, medium tot de bodem en een beschut gebied droog.

Rosmarinus officinalis Toscaanse Blu:

Via pinterest

Toscaanse Blue Rozemarijn is een struik die groeit rechtop 6 meter hoog en strekt zich voor 4-5 meter. Deze heldere bloemen van lavendel bloemen langs prima, olijf groen gebladerte van winter naar lente. De plant draagt ​​grote bladeren die zijn geweldig voor geurende potpourri zijn. Haar citroen tang gaat vrij goed met de geur van pijnbomen. Reageert goed op het knippen, waardoor het gemakkelijk te modelleren. Toscaanse Blue ziet er geweldig uit in een decoratieve vaas, cottage tuin en manden.

Mevrouw Rosemary Howard:

Voor Loadmaster (David R. Tribble) Dit beeld werd gemaakt door Loadmaster (David R. Tribble) E-mail de auteur: David R. TribbleAlso zie mijn persoonlijke galerie aan Google Picasa (Eigen werk) via Wikimedia commons

Rozemarijn Mevrouw Howard is een vaste plant die race groeit vooral in koudere gebieden. Het heeft grote, heldergroene bladeren aan de stengel einde van gemiddelde dikte. Haar langer scheidt deze variëteit van andere planten van rozemarijn finale. Produceert bloemen van blauw licht meer dan één keer in het jaar. Het geeft ze een frisse kruidige waardoor het ideaal is voor het koken maakt. Mevrouw Howard Groeien in de volle zon en niet teveel water het.

Rozemarijn Gorizia:

Via pinterest

Gorizia Rosemary ontleent zijn naam aan de stad Gorizia in Italië, waar het werd ontdekt. De grote, brede bladeren van deze unieke rozemarijn uit te breiden van de dikke stengels direct gespoeld met roodbruine vlekken. Gorizia sport grote, heldere bloemen van lavendel-blauw langs komt de niet-aardappel. Het aroma is zeer delicaat, zoet en gember. Het is goed om te planten in een container en beddengoed.

1 Rosmarinus officinalis Miss Jessopp Rechtop:

KENPEI, via Wikimedia Commons

Rechtop Miss Jessopp is een compacte, rechtopstaande, groenblijvende struik van gemiddelde grootte die wordt geleverd met smalle, langwerpige bladeren met aromatische onderzijde zilver. De plant draagt ​​twee lichte lippen, blauwe bloemen in de zomer die zeer geurig. Deze rozemarijn werd geïntroduceerd door EA Bowles in Engeland en noemde Euphemia Jessopp. De bladeren zijn bruikbaar om de smaak geroosterde groenten en vlees.

1 Rosmarinus officinalis Severn Zee:

Via pinterest

Dit ras is opgevoed door Orman Hadden in West Porlock, Engeland. Severn Zee is een houtachtig, overblijvend kruid met geurige, naaldachtige bladeren. De struik produceert blauw, twee lippen bloemen in oksel clusters, het creëren van een mooie weergave. Het medium grijs, glanzende bladeren worden gedragen op sterke stelen om te kijken mooi en dik. De installatie is geschikt voor het planten container of kan een hangende mand geplaatst voor een mooie weergave. Het is een moeilijke project tolerant rozemarijn, konijnen en herten.

1 Rosmarinus officinalis Collingwood Ingram:

Via pinterest

Collingwood Ingram is een halve finale rozemarijn bladeren met rijke breed dat de geur van kamfer. De glanzende donkergroene bladeren contrasteren mooi met zijn dichte licht, kleur stengels. Het produceert een heleboel blauwe bloemen vroeg in het seizoen. Het is zeer aromatisch en vereist de volle zon en goed gedraineerde grond om goed te gedijen. Deze jaarlijkse bloem mag alleen worden geteeld in de volle zon. Collingwood Ingram relatief fijne structuur onderscheidt het van andere tuinplanten.

1 Rosemary Golden Rain:

Voor Loadmaster (David R. Tribble) Dit beeld werd gemaakt door Loadmaster (David R. Tribble) E-mail de auteur: David R. TribbleAlso zie mijn persoonlijke galerie aan Google Picasa (Eigen werk) via Wikimedia commons

Golden Rain is een bloem van rozemarijn alleen met heldere gele bladeren en stekelige bladeren medium met groene centra. De bladeren donker van kleur als ze ouder worden. De struik produceert blauwe bloemen verspreid als ze volwassen worden. Het is een bossige, compacte plant die weinig snoei nodig. De bladeren van deze variëteit zijn verfijnder dan andere rassen van rozemarijn. De plant straalt een aura van goud, dat in het oog verblindt.

1 Rosemary Hardy Hill:

Via pinterest

Hardy Hill is heerlijk, koud tolerant rozemarijn. Zijn loof wordt gehouden stijf en donkere zaden stengels rechtop. Produceert puntige bladeren die delicate kleine witte bloemen sieren. Het blad heeft een zachte aroma maar assertief. Het is één van de meest resistente rassen van rozemarijn.

1 Rosemary Mevrouw Riet donkerblauw:

Via pinterest

De donkere dame heeft een bossige gewoonte en donkergroen blad maakt deze variëteit een aantrekkelijker dan de meeste van de planten van rozemarijn. Diep, donker blauwe bloemen sieren de lichtgroene stengels. Het is een van de meest prachtige planten rozemarijn.

1 Rosemary roze-gebloemde Mallorca:

Via pinterest

Rozemarijn Mallorca Pink is een lange, rechtopstaande bloem van rozemarijn met lavendel bloemen roze. Produceert lange takken die draaien rond de planten en dan cascade. De plant heeft dikke stengels waarlangs de bladeren zijn groen ondoorzichtig vrij gepositioneerd. Het is een prachtig contrast met de traditionele blauwe rozemarijn. De bladeren hebben een licht fruitige geur. Mallorca is nogal fragiel variëteiten van rozemarijn en vraagt ​​bescherming tegen vorst.

1 Rosmarinus officinalis Albiflorus:

Via pinterest

Albiflorus is een populaire variëteit van rozemarijn dat een grote verklaring landschap maakt. De struik produceert kleine witte bloemen in het midden van de smalle, groene, leerachtige bladeren donker. Het is een onderhoudsvriendelijke plant en is de ideale keuze voor beginners. Net als alle planten van rozemarijn, bloeit van midden in de winter naar lente.

1 Rosmarinus officinalis Nancy Howard:

Met H. Zell (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Nancy Howard is een mooie en geurige rozemarijn plant die wordt gekenmerkt door zijn witte bloemen die leeftijd tot roze. De grote donkergroene bladeren contrasteren goed genoeg met zijn stijve, witte steel. Nancy Howard is een grote bloem van rozemarijn voor vormsnoei. Het is ook aan te passen aan de zee, als het gemakkelijk kan weerstaan ​​hoge wind en zout spray.

Rosmarinus officinalis Gold Dust:

Via pinterest

Gold Dust is een groenblijvende struik goed vertakt met lange smalle aromatische bladeren 1 inch ,, donkergroen met vergulde randen. Deze unieke rozemarijn werd ontdekt door Stephen en Julie van Chilliwack, British Columbia, Canada. Hij bloeit in de zomer met diepe blauwe bloemen en bladeren sterk geparfumeerd. Het beste presteert in leemachtige grond en halfschaduw.

2 Rosmarinus officinalis Athene Blue Spitsen:

Via pinterest

Deze krachtige, winterharde rozemarijn schept van mooie, blauwe lavendel bloemen op een dichte, opgaande groeiwijze. E 'werd geïntroduceerd door Allan M. Armitage in Athens, Georgia in 199 Blue Spitsen heeft grijsgroene unieke naaldachtige bladeren. De bloem is een ziekte, hitte, kou en droogte resistente planten en gedijt het best in arme grond, mits goed gedraineerd.

2 Rosmarinus officinalis Benenden Blauw:

Via pinterest

Benenden Blue is een kleine waterval rozemarijn cultivar met smalle, aantrekkelijke, glanzende groene bladeren. Benenden Blue groeit tot 30 cm hoog en produceert kleine, hemelsblauwe bloemen in overvloed in de lente, het creëren van een mooie weergave. De bladeren zijn smal, lineair, donkergroen, leerachtig en zijn zeer aromatisch. Benenden Blue is inheems in het Middellandse Zeegebied en de voorkeur aan lichte, zanderige grond en zonnig weer. Dit rozemarijn is ideaal voor container planten.

2 Rosmarinus officinalis Blue Boy:

Via pinterest

Blue Boy is een compacte rozemarijn plant die slechts 12 centimeter hoog groeit. Het is een dichte, aromatisch, verticale struik die pastel blauwe bloemen en kleine groenblijvende bladeren draagt ​​in het voorjaar. Deze groenblijvende plant is droogte en warmte tolerant. Blue Boy is een langzaam groeiende plant en is geschikt voor kleine rotstuinen en kuipplanten.

2 Rosmarinus officinalis Haifa:

Via pinterest

Haifa is een rozemarijn extreem sterk die lichtblauwe bloemen produceert in zijn takken van donkergroen, naaldachtige bladeren. En 'inheems in Europa en Noord-Afrika. Het is op grote schaal gebruikt als keukenkruid en werkt goed in borders, containers en de tuinen van grind.

2 Rosmarinus officinalis Joyce DeBaggio:

Via pinterest

Joyce DeBaggio is een bloem van rozemarijn opmerkelijke strepen geel dat is meer duidelijk in koel weer. Het systeem wordt volledig geel met veroudering. E 'werd opgericht door Tom DeBaggio in 1940 en vernoemd naar zijn vrouw Joyce DeBaggio. De paarsblauwe bloemen zijn verspreid over de faciliteit. De bladeren hebben een interessante harsachtige parfum. Het regelmatig snoeien van deze plant zal het in goede conditie te houden. Joyce DeBaggio zal een uitstekende sierplant maken.

Deze 25 rozemarijn bloemen zijn zeker om uw belangstelling te houden. Dus vertel ons op via het opmerkingenveld als u geplant een van deze, en ook een aantal adviezen voor speciale zorg te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha