Top 25 Mooiste Jasmijn BloemenJasmijn bloem is een geslacht van struiken en wijnstokken behoren tot de familie Oleaceae. Er zijn ongeveer 200 soorten van deze bloem. Jasmine is inheems in de Himalaya en is heilig in India beschouwd vanwege zijn geestelijke betekenis. En 'beschouwd als een symbool van hoop in de goddelijke Hindoe religie.

Jasmine wordt op grote schaal gekweekt voor zijn glanzende bladeren en clusters van geurige bloemen. De geur heeft een aangenaam effect op de geest, dat is alert en stress. Jasmine symboliseert liefde, bescheidenheid, sensualiteit en gehechtheid. Het is ook de nationale bloem van Indonesië, Pakistan en de Filippijnen.


Meer mooie Jasmine bloemen

Hier zijn de 25 beste foto's jasmijn bloemen samen met hun informatie:

'S nachts bloeiende Cestrum Nocturnum:

Voor SergioTorresC (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Night Blooming Jasmine is een lid van de nachtschadefamilie. En 'inwoner van tropisch Amerika en West-Indië. De struik beren deze bloem heeft, bladeren en clusters van kleine groenwitte bloemen met mooie groene loof dat elk jaar verschijnt van lente tot herfst ovale eenvoudig. 'S nachts bloeiende jasmijn groeit gunstig in het licht van de zon en goed gedraineerde grond. De geur van deze bloem is zeer sterk en is zeer krachtig nachts. De geur is krachtig genoeg om ernstige allergische reactie bij sommige individuen te produceren. Heeft gladde bladeren glimmende ongeveer 4 tot 8 centimeter. Dit jasmijn is relatief eenvoudig te genezen, maar meer aandacht in koude klimaten vereist.

Cape Jasmine Kaapse jasmijn:

Voor KENPEI (foto KENPEI), via Wikimedia Commons

Cape Jasmine is een prachtige kamerplant groenblijvende struik die is zeer populair om zijn romige, geurende bloemen. En 'native naar Japan, China en India. De bladeren zijn glanzend, leerachtig en felle groene kleur. De bloemblaadjes zijn wit, geel worden met de leeftijd. De bloem kan enkel, dubbel of semi-double zijn. Net als andere jasmijn, Cape Jasmine heeft ook een sterke zoete geur die de hele kamer geurige kan maken. Deze bloem heeft lichte en matige temperatuur om goed te groeien.

Kaapse jasmijn Candle Light:

Bron: Pinterest

Candlelight heeft grote, opzichtige witte bloemen dubbel met aantrekkelijke donkergroen blad. De struik groeit tot een gemiddelde hoogte van 5 meter en 4 meter breed. Deze grote wasachtige bloem bloeit vanaf de late lente tot de vroege herfst. Dit jasmijn moet een goede luchtcirculatie te bladziekten ontmoedigen.

Kaapse jasmijn Aimee Yoshida:

Bron: Pinterest

Aimee Yoshida is een variëteit van zeer geurige jasmijn die opzichtige witte bloemen met diep groen blad heeft. Deze bloem geeft de voorkeur aan een warme omgeving met een hoge luchtvochtigheid en zure gronden rijk. Regelmatige irrigatie en macht is essentieel om de gezondheid te behouden. Dit werkt goed als zowel een jasmijn bloem indoor snijden en een bloementuin. En 'afkomstig uit China, Taiwan en Japan. Heeft een bedwelmende geur en komt elk jaar in de late zomer of herfst.

Augustus Beauty Kaapse jasmijn:

Voor Queerbubbles (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Augustus Beauty is een zeer productief in bloei met fluweelzachte witte bloemblaadjes en licht gebladerte. Deze middelgrote groenblijvende struik afkomstig uit China, Japan en Taiwan. Deze heerlijk geurende bloemen zijn op een afgeronde groenblijvende struik die nuttig zijn als een lage haag of een bloem accent voor ingangen is. De bloemen zijn wit en zet romig geel met de leeftijd. Deze bloemen zijn verdubbeld als een verschijning swirl en wasachtige bloemblaadjes. Ze gedijen het best in de namiddag schaduw, vochtige bodem drainage en een goede luchtcirculatie. Zijn krachtige, zoete geur kan de hele kamer geurige maken. Trekt visuele aandacht en is bestand tegen droogte, ziekte, schimmel en warmte.

Kaapse jasmijn Belmont:

Bron: Pinterest

Belmont is vooral bekend om zijn weelderige vegetatie en verlaat bijzonder groot. Belmont is een van de beste cultivars voor het planten binnenshuis. Heeft semi dubbele bloemen ivoor, als, andere jasmijn bloemen, geel met de tijd. Het bloeit elk jaar van het late voorjaar en de zomer ook dalen.

Kaapse jasmijn Chuck Hayes:

Bron: Pinterest

Chick Hayes is een zeer geurige bloei die wordt omhuld door een dikke, gezond en glanzend donkergroen blad, dat is altijd op zijn groene struik. In tegenstelling tot andere jasmijn bloei gedurende drie weken, Chuck Hayes bloeit ongeveer vier weken in het late voorjaar tot het vroege voorjaar. Deze dubbele bloem ivoor witte bloei begint ontvouwen in het begin van de zomer, wanneer de hitte komt. Ten aanzien van het onderhoud, Chuck Hayes vereist regelmatig snoeien om dode bladeren te verwijderen en geef voldoende formulier aan de planten.

Kaapse jasmijn Daisy:

Bron: Pinterest

Jasminoides Daisy is een enkele witte bloem pot met kleine blaadjes en stijf. Het heeft een lage ingeterpte vorm met weelderige groene loof. De struik die deze bloem brengt groeit tot een gemiddelde hoogte van 3-4 meter, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en veroorzaak geurende witte bloemen. Groeit het beste wanneer geplant in zandige bodem of leem in de volle zon. Het blad kan bleke groen naar geel als de bodem is alkalisch. De bloem geel in de tijd. Dit jasmijn kan nuttig zijn in het landschap en in andere gebieden van de natuur zijn. Produceert een sterke geur, waardoor het ideaal is voor zowel planten tuin en als snijbloem voor binnenshuis maakt.

Kaapse jasmijn Frostproof:

Bron: Pinterest

Jasmine Frostproof is vooral bekend om zijn kracht. Dit jasmijn wordt terecht genoemd vorst door zijn hoge vermogen om vorst late voorjaar weerstaan. De plant heeft een mooie vorm verticaal symmetrisch met prachtige begroeiing. Het is een struik die verticale groene glossy, donker met witte 2 tot 3 centimeter van bloemen ondersteunt. Het opent in paren op de takken en heeft een aangename geur. De bloem kan worden gehandhaafd op 12 tot 14 centimeter lang in een pot en groeit ongeveer 3 centimeter naar buiten.

Kaapse jasmijn 'Daruma':

Bron: Pinterest

Daruma is een dwergvorm van jasmijn Hardy Kliem. Daruma brengt een wasachtige, kleine enkele bloem de glanzende donkergroene bladeren. Heeft kleine ronde blaadjes dicht dat zijn heel aantrekkelijk. De struik bereikt een gemiddelde hoogte van 5 meter.

1 Kaapse jasmijn 'van Kliem Hardy:

Bron: Pinterest

Hardy's Kliem is een kleine groenblijvende struik die komt uit China. Het lijkt sporadisch tot de koude dagen van de herfst. Haar glossy blad biedt een prachtig decor voor grote, romige zes petaled bloemen. Ziet er geweldig uit in containers, bloembedden en in de eerste verdieping van de grenzen in uw tuin. Deze bloem stervormige heeft een intens aroma, dat is gewoon goddelijk. Vereist een schaduwrijke en goed gedraineerd, dat is een neutrale pH.

1 Kaapse jasmijn Grif Select:

Bron: Pinterest

Selecteer Grif is een fantastische gardenia dat is duurzamer dan de meeste andere jasmijn. Biedt zes radiale bloemblaadjes, ivoor bloemen in het voorjaar en de zomer. De bladeren zijn helder, glanzend groen en zijn voorzien van een fluweelachtige bladeren. De bloemen van de bloemen voor een roodachtig oranje kleur die erg interessant lijkt. Dit jasmijn staat bekend om zijn uitzonderlijke winterhardheid. En 'beter geteeld in rijke organische bodem met goede voeding en water.

1 Kaapse jasmijn 'Miami Supreme:

Bron: Pinterest

Miami Supreme gardenia is een grote witte geurende bloem die spastisch onweerstaanbare het hele jaar door bloeit. De bladeren zijn glanzend groen en donker blad, dat erg mooi uitziet in contrast met zijn ivoren bloemen.

1 Kaapse jasmijn Michael:

Bron: Pinterest

Michael is een ander rustieke verscheidenheid van jasmijn. Het bloeit in de zomer jaar in alkalische grond of klei. De bladeren zijn van marmer room en groen van kleur en zijn vrij lang en dun. Het is een jasmijn weinig onderhoud dat regelmatig water nodig. Net als andere jasmijn, dit geeft ook een geur mooi en aangenaam

1 Kaapse jasmijn Glazerii:

Oorsprong:

Glazerii heeft opzichtige witte bloemen met helder groen blad. De plant heeft glanzende smaragdgroene bladeren en groeit tot een hoogte van 8 meter en 6 meter breed. Glazerii wordt beschouwd als een van de planten meest gebruikte bladwijzers in bloementuinen. Het gedijt het best in vochtige zure grond met een goede drainage en halfschaduw.

1 Kaapse jasmijn Mystery:

Bron

Mystery is een grote heldere bloem. De basis van de bloem is een kleurrijk rood en geel, ook na de blaadjes vallen, het creëren van een prettig gezicht tijdens de herfst en winter. Haar glanzend, groen blad Compact wil bloem een ​​oogopslag zowel in tuinen en containers. Regelmatige mulch nodig ter bescherming tegen witte vlieg. Plant deze bloem op een juiste gebied waar de geur kan worden genoten.

1 Kaapse jasmijn Shooting Star:

Voor Alpsdake (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Vallende ster is een single, 6 bloemblaadjes Jasmine met grote bladeren. Vallende ster is meer verticaal dan de andere individuele rassen van jasmijn. Deze sterk geurende bloem zal een uitstekende tentoonstelling te maken in uw tuin of in een container. De bloem onderhoud alleen tijdens het winterseizoen.

1 Kaapse jasmijn Variegata:

Bron: Pinterest

Variegata is een wijnstok die krachtig groeit groeit elk jaar van de lente tot de zomer. Heeft glanzend wit, donkergroene bladeren en lichtgeel met prachtige witte dubbele bloemen bloeien. Zijn bladeren en room witte jasmijn maakt dit meesterwerk creatie. Het heeft een mooie rijke geur die de hele plaats met zijn geur vult. Diversiteit wordt beschouwd als de beste jasmijn gekweekt voor haar kracht en schoonheid. De bloemen uitstralen ivoor ook de olie die wordt gebruikt in kuuroorden en salons.

1 Kaapse jasmijn Veitchii:

Bron: Pinterest

Veitchii wordt zeer gewaardeerd om zijn opvallende uiterlijk en zoete geur. De struik brengt geurige witte bloemen met puntige bladeren die zijn glanzend donkergroen tijdens winters. Dit jasmijn is uitstekend voor het snijden. Het is een lage struik onderhoud dat vereist alleen regelmatig snoeien om achteruitgang te voorkomen. Het trekt regelmatig bijen en vlinders.

Kaapse jasmijn Witte Gem:

Voor Afrodita nz (Eigen werk) via Wikimedia Commons

White Gem is een geurige bloem van dwergvorm. Het is een prachtige groenblijvende heester voor warme klimaten. De struik produceert veel alleenstaande, witte, wasachtige bloemen met zes bloemblaadjes whorled die nauwelijks raken. Vergeleken met andere jasmijn, witte edelsteen straalt een lichte geur. Vereisen warme omstandigheden, alkalische bodem rijk en regelmatig water.

2 Jasminum mesnyi:

Forest & Kim Starr, via Wikimedia Commons

Mesnyi is een sleutelbloem jasmijn die groeit in een grote heuvel. Het is een semi-double, trechtervormige gele jasmijn. De stengels zijn gebogen als een fontein en waterval. De stengel is vierkant in doorsnede en wordt houtachtig met de leeftijd. De langwerpige bladeren zijn helder groen van kleur en worden gehouden in groepen van flyers tot punt. Dit jasmijn is zeer gevoelig voor kou. Het kan een paar graden onder nul nemen, maar niet kunnen verdragen verlengt de vriestemperatuur. De bloem is geurig en bloeit sporadisch de rest van het jaar.

2 Winterjasmijn:

Voor Wildfeuer (Eigen werk (eigen foto)), via Wikimedia Commons

De struik beren dit jasmijn groeit tot 3 meter hoog en breed met overkoepelende groene scheuten. De donkergroene bladeren zijn verdeeld in drie ovale, langwerpige bladeren die 3 cm lang. De struik produceert talrijke fel geel, trechtervormige solitaire bloemen op de nerfoksels dat voordat de bladeren verschijnen. In tegenstelling tot andere jasmijn heeft een zeer delicaat parfum. Het groeit het beste in rijke, goed gedraineerde en de juiste zonlicht.

2 Jasminum X Stephanense:

Bron: Pinterest

Deze unieke roze jasmijn vanuit het zuiden, en China is een hybride van de Chinese soorten beesianum J. en J. officinale. Zijn houtachtige wijnstok is bedekt met talrijke kleine, roze buisvormige bloemen. Zijn lange stengels, groene beer groen en crème ovale bladeren, die het uitzicht maakt nog mooiere bloemen. De bloem is niet sier significant en is perfect als snijbloem. Deze bloem werd bekroond met de prijs van RHS Garden Merit.

2 Plumeria Rubra:

Voor Hans Hillewaert (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Plumeria rubra is oorspronkelijk afkomstig uit Mexico, Midden-Amerika, Colombia en Venezuela. Zijn takken zijn dik en vlezig, maar hebben de neiging om te breken bij hoge windsnelheden. De bladeren zijn groot en leerachtig. De bloem lijkt vooral voor de bladeren in de zomer door de val. Het is een trechtervormig, met lobben zo groot bloemblaadjes over elkaar. Het is een wasachtige, heerlijk geurende bloemen met een geel centrum. Het heeft een rijke goed doorlatende grond en regelmatig water.

2 Jasminum elongatum:

Forest & Kim Starr, via Wikimedia Commons

Elongatum wordt beschouwd als een zeldzame jasmijn om zijn mooie kleur. Het is een mooie sneeuw wit gekleurde bloemen van roze aan de onderkant van de bloemblaadjes. 6-9 smalle bloemblaadjes zich voordoen op elke bloem waardoor het lijkt alsof een ster engelachtige. Oor als hij vertrekt en glanzende bladeren. Het is een verbazingwekkende verscheidenheid van jasmijn reukloos.

Ik hoop dat de foto's van jasmijn bloemen over verdoofd met hun optredens opzichtige helder. Nu is het tijd voor u om informatie meer jasmijn bloem te beschermen om je heen en met ons te delen via de reacties.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha