Top 25 Mooiste Daisy FlowersDaisy bloemen zijn leden van de familie Asteraceae, de grootste familie van bloeiende planten. De naam komt van Daisy 'eye dag', omdat de bloem opent tijdens de dag en sluit 's nachts. Het unieke van daisy bloem is dat het geen negatieve betekenis die eraan verbonden zijn. Daisy bloem vertegenwoordigt de onschuld van de jeugd. In het christendom, Daisy bloem fungeert als een symbool van onschuld van het Kind Jezus. Het vertegenwoordigt ook de zuiverheid van hart, geest en ziel. Daisy is een klassiek symbool van schoonheid en wordt vaak afgebeeld in middeleeuwse kunst, literatuur en poëzie voor zijn eenvoudige schoonheid.

Meer mooie Daisy Flowers


Argyranthemum frutescens Neptune:

Om Mark Pellegrini (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Neptunus is een Mighty Dwarf Marguerite daisy. En 'compact en schoon struik produceert tal van witte margrieten tegen ferny grijsgroen blad gedurende het groeiseizoen. De witte bloem heeft een geel centrum eind stengels en is zeer aantrekkelijk voor vlinders. E 'kleine, behaarde bladeren zijn grijsgroen hele seizoen. Deze schijf kan ook daisy overleven zonnige hellende grond en maximale koude winters. De bloem produceert een sterke geur wanneer ze worden geplet. Het regelmatig snoeien van deze bloem zal de groei bevorderen en zijn vermogen om te bloeien. Het is geweldig om te snijden en ook voor de tuin en containers.

Argyranthemum frutescens White Comet:

Forest & Kim Starr, via Wikimedia Commons

Komeet Margriet is een inwoner van de Canarische Eilanden en is gegroeid als een vaste plant race. De struik produceert diverse gele margrieten gericht op de achtergrond van zilveren bladeren en fluweelzacht gebladerte. Deze bloem ziet er beter uit in containers en als perkplant. Deze plant heeft af en toe onderhoud en de instandhouding, zodat na het verdwijnen af ​​te snijden van de bloem hoofd of sterven om meer bloemen te stimuleren volgend seizoen. Het is zeer aantrekkelijk voor vlinders.

Argyranthemum frutescens Sugar Cheer:

Forest & Kim Starr, via Wikimedia Commons

Suiker Cheer is een levendig magenta roze daisy en is een van de meest intens gekleurde madeliefjes wereldwijd. Deze daisy hybride werd gefokt door Thomas Cunneen in Australië en werd geïntroduceerd door Nulfora International. Het is ook een bekroond hybride. Deze dubbele heldere roze madeliefjes bloeien elk jaar van de late lente tot de vorst. Het is een bloem vrij weinig onderhoud en is vrij gemakkelijk te kweken. En 'best gekweekt in vochtige grond op een zonnige, goed gedraineerde grond.

Argyranthemum Angelic Dark Pink:

Bron afbeelding

Deze prachtige verscheidenheid van daisy bloemen is zeer geliefd om zijn schoonheid en veerkracht. De plant die deze bloem brengt is ongeveer 18 centimeter lang en wordt veel gebruikt in combinatie plantage. De bloemen zijn geheel voorzien van dubbele en diep roze van kleur en bloeien in het vroege voorjaar. Het heeft lichte groene diep gelobde bladeren die er geweldig uit in contrast met zijn roze bloemen.

Marguerite Comet Pink:

Bron afbeelding

Roze Comet is een andere ongelooflijke variëteit van madeliefjes. Het is een mooie roze madeliefje met gele centra. De bloei neemt af bij warm weer, dus het beste is geplant in de herfst. Kan tolereren wind en zout spray.

Arctotis X Hybrid Vlam:

Voor Winfried Bruenken (Amrum) (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Flame is een opzichtige Zuid-Afrikaanse Daisy. De zilvergrijze struiken om te zetten in een verrassend grote bloemen van levendige kleuren met oranje cirkels donkerbruin. Het blad is in de vorm van klonten en zijn lange bladeren zijn zilver op de achterste helft. De Royal Horticultural Society heeft ook vlam de prestigieuze Award of Garden Merit. Vanaf de zomer tot de herfst. Het kan verrassend lijken te bed, de grenzen en de tuinen. Deadhead de bloemen regelmatig om een ​​lang seizoen van bloei te stimuleren.

Kaapse jasmijn Daisy:

Voor Alpsdake (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Gardenia is een prachtige groenblijvende struik inheems in Oost-Azië. De struik deur wasachtige, ivoor bloem waarvan bloemblaadjes sterk lijken windturbines. Zijn dichte bladerdek biedt een belang in de ronde. Deze bloem geeft de voorkeur aan om te groeien op plaatsen die de volle zon en matig doorlatende grond bieden. Trekt visuele aandacht en is bestand tegen herten, ziekte, schimmel en warmte.

Argyranthemum frutescens Summer Melody:

Forest & Kim Starr, via Wikimedia Commons

Summer Melody is een kortstondige Daisy, die blijft voor slechts 4 maanden. Deep knoppen open voor roze pompon bloemen met groene bladeren onthullen ontleed grijs roze. Summer Melody heeft een strakke, bossige gewoonte en vroege bloei capaciteit. Dit daisy vereist een zonnige locatie en vruchtbare, goed gedraineerde en moet worden bewaard goed bewaterd. Het is een blaadje disc winter en wordt voornamelijk geteeld in gebieden met een koeler klimaat. Dit daisy is aantrekkelijk voor vogels en vlinders en is bestand tegen ongedierte.

Daisy Snowcap:

Om Kapitein-Tucker (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Snowcap daisy is een kleine verscheidenheid van Shasta daisy. Zijn ordelijke, zoals lange bloei zijn geschikt voor een zonnige tuin. Snowcap is een heldere en mooie witte bloem 3 inch met gele centra. Deze bloem heeft donkergroene bladeren, die kan bogen van heldere glanzende bladeren. Snowcap heeft een vrij lange periode van bloei die kan worden uitgebreid door het verwijderen van vervaagde bloemhoofdjes om meer bloemen te stimuleren. Paar met gele madeliefjes als Black Eyed Susan met een groot contrast vormen. En 'ideaal voor container plantage of vasteplantenborder front.

Argyranthemum frutescens Butterfly:

Voor André Karwath aka Aka (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Butterfly is een madeliefje dat niet flauwvalt in de zomerse hitte. Vlinder begint te bloeien wanneer geplant en gaat door tot de vorst. Het heeft een ingeterpte vorm en is geschikt voor het planten van de tuin. De bloem vereist de volle zon, regelmatig water en af ​​en toe verzorging voor een goede ontwikkeling. De vruchten van deze struik zijn niet ornamentally significant. Heeft diep ingesneden bladeren ferny loof en minder gedefinieerd dat vers blijven gedurende het seizoen.

1 Rudbeckia Hirta Denver Daisy:

Bron pinterest

Rudbeckia hirta is een Black Eyed Susan, en is ook de winnaar van de 2010 American Garden Award. Het werd genoemd naar de stad Denver herdenken, Colorado's 150ste verjaardag in 200 heeft grote, 4-inch bloemen in gouden kleur met een donker bruin centrum. Aan de basis van elk bloemblaadje een druppel of twee donkerrode spatten. Het is een kortlevende vaste plant en is inheems in Noord-Amerika. Hij bloeit uitbundig tijdens zomers en extreme hitte tolerantie. Rudbeckia zal een fantastische snijbloem te maken. Deze bloem zal een opvallende vertoning maken gegroepeerd ongelooflijk.

1 Leucanthemum X Superbum Daisy May:

Voor Kaldari (Eigen werk) via Wikimedia Commons

mei heeft lichte, witte bloemblaadjes bovenop met de centra van goud vormen van een vaste koepel van 3 inch diameter. Het produceert ook veel knoppen op de takken secundaire stam kant. Het is een van de meest opzichtige eeuwige en betrouwbaar. Deze goed opgeleide Shasta daisy brengen zon om je grenzen, boeket en containers. Dus als u op zoek bent naar witte margriet bloemen, beschouw dit.

1 Banana Cream Shasta Daisy:

Bron pinterest

Banana Cream is een compacte struik die lang bloeien, heldere citroengele bloemen die rijpen in tinten van pastel geel produceert. Bananenkwarktaart technisch semi double met een extra bloemblaadjes onder de eerste, die meer diepte en kleur van het scherm toevoegt. Deze bloem ziet er adembenemend mooi als het bloeit volledig en zet op een spectaculaire show. Laatste voor 2 weken of meer in een vaas. De bloei seizoen begint in het late voorjaar en blijft de hele zomer. Vlinders spelen eerbetoon aan Banana Cream, het toevoegen helderder kleurendisplay. Heeft mooie compacte, donkergroen blad met een capaciteit ongelooflijk resistent tegen ziekten.

1 Red Painted Daisy Robinson:

Voor KENPEI (foto KENPEI), via Wikimedia Commons

Red geschilderd daisy is een mooie madeliefje in een intense schaduw van magenta. Hij heeft een levendig centrum met stroken, goud omlijst met een straal van dicht opeengepakte, dunne bloemblaadjes. Around2 meet 0,5 inch en duurt bijna een week. Deze bloem zal een spectaculaire snijbloem te maken en zal ook opvallen als heldere windwijzers in uw tuin. Deze bloem is boven het varen als bladeren rechte en stevige stelen. U kunt ook gedijen in gemiddelde omstandigheden, maar werkt het best in zure tot neutrale grond.

1 Lacrosse Shasta Daisy:

Bron pinterest

Lacrosse, zoals veel madeliefjes invoert witte bloemblaadjes met heldere gele centra zon. Wat maakt het uniek is zijn bloeiende alleen Quilled dat vlakker als het rijpt. De bladeren van deze bloem is compact en zeer robuust. Deze bloem ziet er zeer opvallend in de tuin gedeeltelijk in de schaduw. Ze houdt van de zon en bloeit in de zomer elk jaar.

1 Shasta Daisy Aglaya:

Bron pinterest

Aglaya krant kuif gele centra op de 3-inch diameter bloemen die elk jaar verschijnen in het late voorjaar. Dit margrietbloem duurt 7 maanden met snoeien en deadheading. Ook ontving hij de prestigieuze Royal Horticultural Society Award in zijn 199 lange steel en robuust maakt het perfect voor de cut bloemstuk. Vereist de volle zon en goed gedraineerde grond om de beste te zijn, hoewel de halfschaduw wordt aanbevolen in warmere gebieden. Zijn helder groen blad is bestand tegen hitte, droogte en vochtigheid en de smalle gekartelde bladeren donker blijven voor het hele seizoen.

1 Bellis Perennis Bellisima Rood:

Bron afbeelding

De cultivar Red Bellisima produceert kleine plukjes semi groenblijvende bladeren en brengt tal van kussen, zoals madeliefjes in de kleuren rood met gele ogen. De bloem groeit snel tot een hoogte en breedte van 15 cm .Het is een seizoen daisy vers afkomstig van Europese graslanden en bosrand van Turkije. Deze bloem is vrij eenvoudig om te groeien, zelfs in gematigde zomers.

1 Bellis Perennis briljante Carpet Mix:

Voor KENPEI (foto KENPEI), via Wikimedia Commons

heldere madeliefjes Carpet hebben delicate knop roze bloemen met witte tinten. Het heeft een geel oog en rooskleurig roze tips aan het eind van de stengels. Het zal een vrolijke aanvulling op cottage tuin, vasteplantenborder randen en gazon planten te maken. Hun kleine en compacte formaat maakt ze geschikt voor container planten. Deze bloem bloeit in een veel vocht en halfschaduw het heet is.

1 Bellis Perennis Habanera Rood:

Bron pinterest

Habanera Red is een Engels daisy dat lang populair is geweest voor het fokken van de lente in een milde winter regio. Het heeft grote bloemen met witte bloemblaadjes met opvallende rode tips die enigszins zijn gekruld. Het wordt ook wel "Big double quilled" omwille van zijn zachte, distel neer als kwaliteit. De bloemen verschijnen aan de bovenkant van de korte bladstelen van de late winter sporadisch in het midden van de herfst. Regelmatig verwijderen van uitgebloeide bloemen om goede bloeit in de zomer te behouden.

Perennis 'Habanera Rose:

Bron afbeelding

Habanera is een roze knop schattige bloem die een licht roze kleur. En 'gewaardeerd om zijn grote, volledig dubbele madeliefjes die lange tips hebben en duidelijk Quilled. Deze bloem blijkt uit midden van de lente tot de zomer.

2 Bellis Perennis Pomponette:

Bron pinterest

Pomponette is een ongebruikelijk gevormde daisy pompons in prachtige tinten van roze en wit. Zijn kleine bloemblaadjes maken perfecte koepels waardoor het er erg leuk. Deze daisy bloemen zijn perfect voor bedden en het toevoegen van een vleugje kleur aan uw tuin en bloembakken te vullen.

2 Gerbera jamesonii:

Voor Hedwig Storch (Eigen werk) via Wikimedia Commons

jamesonii Gerbera is een tedere eeuwigdurende bloem afkomstig uit Zuid-Afrika. Gerbera staat momenteel als de 5e meest populaire bloemen in de wereld van vandaag. De bloemen variëren in grootte 5-4 cm in diameter. Zijn ruwe bladeren zijn 8 tot 10 cm lang en zijn gerangschikt in een rozet, vormende laag heuvels die 12 cm breed. Het groeit het best in zonnige gebieden matig. Deze witte bloem heeft zeer grote centra in een contrasterende kleur. Groeit goed binnenshuis in de grondgebonden potgrond, de temperatuur koel, helder gefilterd licht. Maar je moet zorgen, zodat het trekt witte vliegen.

2 Euryops pectinatus Munchkin:

Voor Bos en Kim Starr Star, via Wikimedia Commons

Munchkin is een teder groenblijvende breedbladige struik die heldere gele madeliefjes produceert. De plant heeft rechtopstaande stengels met bladeren wazig, wintertaling dat groen blijven de hele zomer. Bloei blijft het hele jaar door in vorstvrij klimaat. De bloem verliest zijn gebladerte met het ouder worden, het onthullen van een tan-gekleurde stengels. Dit vlot, rijk bloeiend plant is perfect voor weinig onderhoud planten en beginnende tuiniers.

2 Bellis Perennis Beoordeel Deep Rose:

Bron pinterest

Beoordeel Deep Rose is een hete roze pompoms als bloem. Deze mooie bloem is op de top van het proberen om korte, rechtopstaande bladeren gehouden en stengels die aanleiding van haar haar in de vorm van een lepel. En 'geschikt voor het creëren van grenzen en loopbruggen lijn. De bloemen moeten worden geplant in de tuin bodem fatsoenlijk, maar nooit in kleigronden.

2 Bellis perennis Tasso aardbeien en slagroom:

Bron pinterest

Tasso Strawberries and Cream is een dubbele knop schattige bloem in een buitengewone combinatie van romige lichtroze met een diep roze centrum. De bloemen bloeien in roze en dan fade naar wit met de leeftijd, het creëren van een spectaculair effect toon. De plant die deze bloem brengt is zeer compact met een korte en sterke stengels die de kiem uniform zet,

Ik hoop dat je geliefde eens te kijken naar deze foto's van daisy bloemen. Dus, te beginnen met zoeken overal mee naar toe om deze mooie madeliefjes te vinden. Deel uw opmerkingen met ons!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha