Top 25 Mooiste Daffodil BloemenDe narcis is een van de meest bekende, populaire en kleurrijke bloemen in de wereld. Het is een aantrekkelijke, trompetvormige bloemen vaste plant die bloeit van bollen elk voorjaar. Ze zien er gelukkig en prachtige kleur en een felle zon. In de taal van bloemen, narcissen symboliseren de lente, wedergeboorte, een nieuw begin en vriendschap.

Narcissen behoren tot de familie Amaryllidaceae van het geslacht, Narcissus. Er zijn meer dan 50 soorten in zijn verscheidenheid en meer dan 1.300 hybride rassen. Narcissus bloemen zijn inheems in het Middellandse-Zeegebied en is gegroeid rond de wereld. Ze groeien van nature in bossen, graslanden en rotsachtig terrein. Narcissen zijn onderverdeeld in 13 categorieën. De meest populaire zijn Golden Harvest en Rijnveld Early Sensation; Recurvus etc.


Narcissen zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren zoals geel, roze, abrikoos, oranje, lime groen, crème en wit. Narcissen zijn zeer gemakkelijk te kweken en zijn zeer duurzaam. Maar zorg moet worden genomen als narcissen scheiden een sap dat kan beschadigen andere bloemen, als ze niet goed geconditioneerd. Er zijn meer dan honderden rassen om uit te kiezen en dit zijn de top 25 narcissen van mijn keuze.

Top 25 Mooie Daffodil Bloemen

Jetfire:

CC licentie (BY ND) flickr foto gedeeld door Dean Morley

Jetfire is een van de mooiste narcissen, bekend om zijn combinatie van felle kleuren. De bloem heeft duidelijke gouden bloemblaadjes, omgeven door een oranje contrasterende trompet. De bloem bloeit in de lente in volle of halfschaduw en goed doorlatende grond. De bloem zou een snijbloem verbazingwekkende te maken en zou er geweldig uit wanneer geplant in groepen in de tuinen.

Narcissen Sentinel:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Alan Levine

Sentinel narcissenbloem is een fantastische roze narcissen. De bloem is mooi verstoorde bloemblaadjes, die contrasteert met stevige stelen. Het heeft een grote kop en een helder wit bloemdek. De bloemen openen op stengels 14 tot 16 centimeter lang. De bloemen beginnen abrikoos en verandert in een mooie roos. De bloem bloeit in de volle zon en goed gedraineerde grond. Het bloeit elk jaar medio tot eind seizoen. De bloem zal er goed uitzien, is geplant in tuinen en in containers.

Thalia narcissen:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Rob Glover

Thalia is een vrolijke, lichte witte narcissen en heeft een heerlijke parfum. Dit kleine klokvormige bloem heeft bloemblaadjes licht gereflecteerd en bloeit ieder jaar van maart tot mei. Dit medium hoofden trompet heeft een lichte, luchtige kwaliteit met smalle bloemblaadjes en een kopje mild. Thalia zal een mooie weergave in uw tuin te creëren. De bloem bloeit het beste in vochtige grond en is zeer gemakkelijk om planten te kweken. Deze zuivere witte bloemen zijn ongelooflijk mooi.

Kwartel Narcissen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door anneheathen

Deze gewaagde Bloomer heeft clusters van gele bloemen op zijn stam. Zijn wetenschappelijke naam is Narcissus 'kwartel'. De bloem is vrij lang en is zeer geurig. Het heeft een zeer delicate en beren steel 2-3 gouden bloemen op stengels, 40 cm hoog. De bloem is 4 inch groot met een schone bloemblaadjes en donkergroene bladeren. De Royal Horticultural Society heeft ook toegewezen deze mooie bloem met de Award of Merit Tuin (AVA). Het is een goede keuze voor containers, rotstuinen en lenteboeketten delicaat.

Sorbet narcissen:

Sorbet narcissen zijn gele narcissen cup breuk met fel oranje gele centra die de bloem geven een zeer stijlvolle look. Biedt witte bloemblaadjes met room contrast, kopjes oranje en geel. De bloemen zijn groot en substantieel op stevige stelen. De kleurencombinatie is geweldig en de Goblet verdeeld voegt aan haar schoonheid. De bloem is uitzonderlijk geurig en past zich goed aan de meeste omstandigheden.

Via Pinterest

Barrett Browning:

Diego Delso, via Wikimedia Commons

Barrett Browning bestaat al 50 jaar en neemt de naam van Elizabeth Barrett Browning, de vrouw van de beroemde dichter, Robert Browning. Het is een groep vormen, vaste plant bolvormige bloem met bladeren in de vorm van een ster. De bloem heeft bloemblaadjes zuiver witte kopjes met rood-oranje. De kleur is zeer helder en heeft een combinatie van levendige kleuren. De bloem is duurzaam en is het bewijs van knaagdieren. Het bloeit in de herfst winter tot medio voorjaar.

Bokje:

Voor Cillas (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Deze miniatuur trompet trombone heeft bloemblaadjes die open en krul terug dat maakt de bloem kijken als hij opgroeide in een windtunnel. De bloem heeft witte bloemblaadjes met een geel centrum. Prachtige vorm klonten en de beste prestaties in de volle zon en goed gedraineerde grond. Haar witte bloemblaadjes zijn terug geveegd en stok recht uit op een hoek van 90 graden van de stam. De bloem heeft een aangename geur en is goed voor snijbloemen.

Narcissen Sovereign:

Deze vorstelijke naam van Narcissus is een grote bloem met witte bloemblaadjes en een kopje oranje divisie vet. Narcissen cup Split een centrale beker die algemeen snit voor meer dan de helft van zijn lengte. Ze worden ook wel narcissen vlinder als de beker plooien tegen de bloemblaadjes, waardoor het een vlinder. De plant draagt ​​één bloem per steel. Narcissen vorsten zijn een van de meest opzichtige narcissen. Het ziet er beter uit in de lente. De bloem groeit het beste in halfschaduw en geeft de voorkeur aan middelgrote niveaus van water.

Via Pinterest

Tahiti narcissen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Dwight Sipler

Tahiti Narcissen zijn afgerond, oranje en gele dubbele bloemen, die vele prestigieuze prijzen in Europa gewonnen. Ze voegen een spectaculaire kleur en vorm aan de bloemententoonstelling. Deze verleidelijke bloem heeft gele bloemblaadjes rond een diepe cup oranje ruches. Deze prachtige bloem bloeit in het late voorjaar en heeft een groot uithoudingsvermogen. Het is ook mogelijk deze bloem in containers groeien op een vensterbank in het huis. Het is met name zeer geschikt voor het snijden.

Canaliculatus:

Voor Meneerke Bloem (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Canaliculatus bloemen bloeien elk jaar in maart en april in goed gedraineerde grond en gedeeltelijke zonlicht. Dit levert verschillende soorten narcissen bloemen per tak, waardoor het lijkt erg leuk. De bloem heeft witte bloemblaadjes en een kleine gele kop. Zijn fijne en kleine formaat maken het een uitstekende aanvulling op uw tuin.

1 Petit Four narcissen:

Dit is een bekroonde trombone aanbieden van witte bloemblaadjes en een dubbele abrikoos roze trompet. Het is een dubbele kop vissen rooskleurig benadrukt door crèmekleurige bloemblaadjes met bladeren vormige riem. De bloem heeft een geweldige geur en zou prachtig als snijbloem te kijken. De bloem is langdurig en is een van de beste in de wereld roze narcissen. En 'gemakkelijk gekweekt in kleigrond licht zuur en zanderig. Deze bloem kan ook gaan over een individuele loop van de tijd.

Via Pinterest

1 Narcissus Hawera:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Peter Corbett

Hawera is een narcis petite die alleen groeit tot 18 cm. Het heeft een sterke muskusachtige geur en is zeer duurzaam. Het is een lichtgele bloem die naar voren komt uit het gras stengels en bladeren en de bloemblaadjes krullen terug naar een soort van vliegende look te geven. Elke bol meerdere stengels en wordt bekroond door ongeveer twee bloemen knikken. De bloem staat symbool voor een nieuw begin en zorgen voor het geluk en welzijn. Het is ook beschouwd als een bloem 10e verjaardag. De bloem leeft in de halfschaduw of volle zon en groeit mooi in potten en containers.

1 Allegria narcissen:

De vreugde is een dubbele narcissen, dat ziet er geweldig uit in kleine afwijkingen in een gemengde border of struik. Ze groeien in vruchtbare, goed gedraineerde in de winter en het voorjaar. De plant brengt vele bloemen per steel. Het heeft een zoete geur. De bloemen van vreugde hebben romige witte bloemblaadjes met witte centra, geborsteld geel licht.

Via Pinterest

1 Merlin narcissen:

Merlin narcissen heeft romige witte bloemblaadjes met een gele kop, getint met rood oranje. De bloemen laatste een zeer lange tijd en een combinatie van zeer aantrekkelijke kleur. De bladeren zijn stervormig en helder groen blad.

Via Pinterest

1 White Lion narcissen:

Dit is weer een romige, volle witte bloem van indrukwekkende grootte en zachte gele bloemblaadjes, die paar witte steken hier en daar bevatten. De bloem heeft een sterke geur en prachtig. De verrassende dubbele narcissen voegt een vleugje luxe om de veer grenzen. U kunt deze bloem zowel buiten als in de containers te laten groeien. Dit is een officiële bloem voor maart en december en 10e huwelijksjubileum.

Via Pinterest

Februari 1 Gold narcissen:

Voor Meneerke Bloem (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Februari gouden narcissen staan ​​te popelen ogende kleine bloemen die naar achteren gebogen bloemblaadjes gouden. De bloem groeit tot 30 cm en bloeit in de maanden maart en april. Deze gouden gele bloem heeft lange, dunne hoorns en trompetten is een van de meest wenselijke. Dit is de officiële bloem voor maart en december en 11e huwelijksjubileum. Hoewel het is een oude variëteit van narcissen, is nog steeds erg populair. Deze vrolijke bloem moeten worden geplant in grote pollen voor een maximale impact.

1 Minnow:

Minnow is een groep van kop en schotel bloem op de top van een steellengte potlood. Deze bloem narcissen het ruikt erg zoet en brokken snel. Minnow geeft de voorkeur aan volle zon en vochtige grond. De bloem verdwijnt van geel naar crème met het ouder worden. Deze petite bloem zal charme toe te voegen aan uw tuin.

Via Pinterest

Sensation vroege 1 Narcissus 'Rijnveld:

Dit is een klassiek en is één van de gele trompet narcissen eerste groeien. De bloem kan heel goed tolereren koude en besneeuwde en heeft een lange bloeiperiode. Het is een twee-tone gele narcis en is zeker om de aandacht van de kijkers vast te leggen.

Via Pinterest

1 Spellbinder:

Spellbinder is een lange bloei, gele trompet traditionele die geleidelijk vervaagt naar wit in de tijd. De grote bazuin opent groengeel in een context van lemony gele bloemblaadjes. De bloem bloeit elk jaar in maart en april en is een geduchte Naturalizer. En 'uitstekend als snijbloem. Deze bloem wordt gemakkelijk gekweekt in gemiddeld vocht, organisch rijke grond en gedeeltelijke of volle zon.

Via Pinterest

Nederlandse meester:

Voor Cillas (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Deze prachtige gele trompet wordt verondersteld om de opvolger van de eerbiedwaardige "King Alfred" zijn. Deze gewaagde bloem heeft bloemblaadjes iets naar voren getrokken. En 'geel met een trompet en heeft randen en een stevige groene stam gezaagd. Dit is een bloem die groeit vaste plant die groeit elk jaar in april. Deze bloem kreeg de prestigieuze Award of Garden Merit van de RHS. Nederlandse meester houdt van de zon en halfschaduw en zal het goed doen in bedden en containers. Het is een echte klassieker bloem en is bekend om zijn eenvoud.

2 Manly:

Deze narcissen heette Manly vanwege zijn bijnaam man met een dikke, stevige steel en is zeer robuust. De bloem is vijf centimeter breed en wordt geleverd in een warm geel. De bloemen zijn groot, breed ongeveer 5 centimeter lang en worden gedragen op 12 tot 14 inch stengels. Het is een dubbele narcissen en fluweelzachte bloemblaadjes die zo dicht zijn gelaagd, dat als een narcis triple verschijnen. De bloem opent naar een romige geel met een oranje centrum en dan wordt zacht wit en geel in de tijd. De bloem is rijk geurig en bloeit in het seizoen.

Via Pinterest

2 Cassata:

Cassata is een licht geurende narcissen met de opening kroon verdeeld in een explosie van geel. Rijpe tot bijna zuiver wit, vouwt tegen de maagdelijk witte bloemblaadjes, bijna hen volledig bedekt. Deze bloem is perfect voor de grens en brede veegt. Het kan gemakkelijk worden gekweekt in de bodem medium, medium en licht zuur in volle zon. Deze bloem is verbazingwekkend ongewone vormen en heeft een zoete geur van het.

Via Pinterest

2 Golden Bells:

http://www.ForestWander.com, via Wikimedia Commons

Gouden klokken narcis is een 5 tot 6 centimeter lang, bloemen narcissen en heeft een klokvorm ongebruikelijk. Het is ook wel bekend als de gele narcissen Hoop Petticoat. De cups zijn groot, met kleine puntige bloemblaadjes in de vorm van een klok. Elke lamp produceert ongeveer 15 bloemen. De bloem heeft een einde, gras-achtige bladeren en zou een goede snijbloem zijn. Het is een mid-seizoen laatbloeier.

2 Narcis Tete-a-Tete:

Voor Meneerke Bloem (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Het is een bloeiende tijdloos, schattig en petite. Het is een bloem die perfect gevormd wordt gebouwd op een lange steel 8 centimeter. De bloem, indien goed beheerd, kan gedijen voor bijna een maand. Deze bloem is geschikt voor kleinere containers en toe grote schoonheid aan uw woonkamer. De zoete uitziende narcissen zijn robuust, betrouwbaar en schattig. Het is een van de favoriete bloemen onder tuinders om zijn gele zon en petite proporties. De bloemkleur is diep gouden bloemblaadjes en lichtjes weerspiegeld diepe gele kopjes.

2 Narcissus Avalanche:

Voor LaggedOnUser (Avalanche daffodilUploaded van uleli), via Wikimedia Commons

Deze narcissen werd vroeger ook wel "Seven Sisters", omdat hij droeg 12 tot 20 bloemen per steel robuust. De bloem is krachtig, geurig en delicate gele kop, omgeven door pure witte bloemblaadjes. De bloem bloeit in de volle zon en goed gedraineerde grond en bloeit elk jaar in maart. Het is een ouderwetse soorten narcissen en is vol charme.

Ik hoop dat je de compilatie van beelden van narcissen bloemen met informatie narcissenbloem genoten. Val niet in uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha