Top 25 Mooiste Bloemen van de TulpSchoonheid is de eerste adjectief dat in je opkomt als het gaat om bloemen! Het geldt nog meer als het gaat om tulpen. Het is een van de populairste en meest bewonderde, voorjaarsbloeiende bollen.

Maar voordat we een lijst van de mooiste van dit soort bloemen voor u, maar vertel ons een tulp. Tulpen zijn komvormige, heldere kleuren, elegant bloemen met lange, groene stengel. Bloem van de tulp is een lid van de lelie (Liliaceae) familie, die bestaat uit 100 soorten. Miljard tulpen worden gekweekt over de hele wereld; de meeste van hen zijn geëxporteerd uit Nederland. Tulpen zijn verdeeld in 15 categorieën die behoren Enkele vroege, Dubbele vroege, Triumph, Darwin Hybride, Single later, Lily-gebloeid, omzoomd, Viridiflora, Rembrandt, Parrot, Double Fine, kaufmanniana, Fosteriana, Griegii en wilde tulpen. Tulpen komen in een verscheidenheid van kleuren als de andere rood, wit, crème, roze, paars, zwart, geel en diverse. Het symboliseert de roem en ware liefde.


De Mooiste Bloemen van de Tulp

Angelique:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Auli Nikkanen

Angelique is de meest populaire en misschien wel de mooiste tulpen. Beren klassiek, vrouwelijk, dubbel, zacht roze bloemen die pioenen kijken. De bloemblaadjes zijn vol en weelderig, een beetje 'gegolfde tinten van roze tot roze schelp lichter. Deze tulp is het best geplant in de koudere maanden van het einde van oktober en november, en moet regelmatig water voor een goede ontwikkeling. Ze houden van de zon en langer in de halfschaduw. Dit satijn, roze bol groeit tot ongeveer 45 cm in de hoogte. Deze tulp wordt zeer gewaardeerd om zijn sierlijke uitstraling en unieke kleuren.

Tulip Little Beauty:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Stephen Boisvert

Het is een korte steel tulp met roze knoppen. Zijn wetenschappelijke naam is Tulipa hageri. Heeft roodachtige rozenblaadjes met een diep blauw centrum omgeven door witte gebied. De lamp heeft atmost vier bloemen. De blaadjes zijn dik en opzichtig, bijna 4 tot 6 centimeter lang, maar nog steeds zeer delicaat

Tulip Little Princess:

Voor Ghislain118 http://www.fleurs-des-montagnes.net (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Tulipa Little Princess is een mooie tulp tuin dwerg. Het is een kruising tussen hageri en Tulipa Tulipa aucheriana. De plant heeft een aantal stengels ondersteunen koper prachtige oranje bloemen. Het centrum van deze bloem is diep gele kleur met markeringen op de basis die de bloem geeft een kijkje contrast. De bloemen worden steeds donkerder met het ouder worden. Deze korte tulpen zijn zeer duurzaam en honger en knaagdieren weerstaan ​​veel gevallen. Het symboliseert de volmaakte liefde en eeuwig geluk. En 'licht geurend en heeft lichtgroene bladeren.

Tulipa tarda:

Voor Flemming Christiansen hamer, Denemarken (FlowerUploaded van Epibase), via Wikimedia Commons

Het is een tulp groeiende vaste plant en is afkomstig uit Centraal-Azië. Het is een groep van gele bloemen met witte tips en gele centra. Het wordt beschouwd als de meest betrouwbare tulp, en is uitgegroeid ooit jaar. De plant neemt vijf bloemen op een enkele stam. De bloem heeft won ook een Royal Horticultural Society Award of Garden Merit in 1993 en 1997 Flower Bulb van het Jaar. De planten zijn ongeveer 8 centimeter lang en zijn volledig open op zonnige dagen.

Lady Tulip:

Voor John O'Neill, via Wikimedia Commons

Lady Tulip is een mooie tulp. Het is een groot 4 inch, stervormige bloeiende romig wit van kleur met een klein centrum van goud en diep roze buitenste blaadjes. De plant is hoog 6 tot 12 centimeter lang en 8 centimeter. Het heeft een hoge rechte steel bedekt met vlam furled dat gedijt in volle zon tot lichte schaduw in kleigrond. De bloem ontvouwt zich volledig aan een breed 4 centimeter van bloeiende tulpen pure romig met een hart van goud te geven. De bloemen zijn wit van binnen en buiten zijn kersenrood. De bloemen zijn 4 inch in diameter en hebben een grijs-groen blad.

Tulp Zurel:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Ryan Somma

Zurel is een enkele tulp bloem midden van het seizoen met prachtige bieten en ivoor bloemen, waardoor het een opvallende patroon gevlamd geeft. De bloem is taps eerst en opent een ronde vorm. Het voorziet in een broodnodige vleugje kleur en zou geweldig uit in tuindecoratie. Zijn wetenschappelijke naam is Tulipa 'Zurel' en bloei in de midden tot late voorjaar. De bloem heeft een sterke, stevige steel en prachtige begroeiing.

Tulp Shirley:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Audrey

Shirley tulpen zijn een tulp met een ongewone combinatie van kleuren verrassend. Het is een mooie ivoorkleurige tulp met witte boord mauve. De bloem vervaagt tot een witte aansteker met een gebrandschilderd donkere paarse basis met het ouder worden en geleidelijk krijgt een volledige paarse tint. De kleur varieert van blaadje naar bloemblaadje, en geen twee bloemen zijn exact dezelfde kleur. Individuele bloemen zijn kop-vormig en zijn een uitstekende keuze voor snijbloemen. Deze tulp groeit tot ongeveer 50 cm en de bloemen vooral in april en mei.

Prinses Irene:

Dit is een overwegend oranje bloem met paarse kleur aan de basis van de bloem. Prinses Irene heeft een aangename geur en duurt lang. Het is zeker een bloem boeiend. De bloem bloeit ieder jaar van begin tot midden van de lente. Het ziet er geweldig in potten met elegante blauw, zilver bladeren. Het is een prijswinnende tulpen en 'absoluut adembenemend.

Via Pinterest

Himalaya White Tulip:

Dit is een mooie wilde tulp wit, die voornamelijk te vinden is in de grote hoogte van 1500-3300 meter in de westelijke Himalaya. Deze tulp is geïsoleerd, zuiver wit met een brede rode band aan de buitenzijde van de drie buitenste bloemblaadjes. Deze tulp wordt ondersteund op een lange groene stengel met groene bladeren gras naar de basis. Deze tulp bloeit vooral in april en mei.

Via Pinterest

Tulpen Negrita:

Voor Cillas (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Deze tulp is Amerika's meest populaire; de wetenschappelijke naam is Negrita tulipit. Het is een diep paarse kleur bloem bloeien in het late voorjaar. Het is een vaste plant en de haven tulp bloemen van lange duur. De bloem overleeft in de volle zon en goed gedraineerde grond. Het is een geweldige snijbloemen met stevige stelen.

1 Unicum Tulpen:

Tulpen Unicum is een van de helderste tulpvormige beker met meer roodachtig oranje bloemen, groene bladeren en prachtige begroeiing lijnen. De bloem bloeit het beste in het midden van de lente, de zon en goed gedraineerde grond. De bloemen zijn uitstekend voor het snijden. Vergt relatief weinig onderhoud en heeft niet veel snoeien.

Via Pinterest

1 Menton Tulpen:

Tulip Menton is een klassieke rassen van tulpen met rode bloemen en roze tinten oranje, abrikoos interieur. De bloem heeft een mooie vorm cup en is bijna 10 centimeter lang. En 'een heel sterk en duurzaam tulp tijd en wordt geteeld in midden van de lente elk jaar. Het biedt grote bloemen voor het snijden einde.

Via Pinterest

1 Estella Rijnveld:

Voor PierreSelim (Eigen werk) via Wikimedia Commons

'Estella Rijnveld is een mooie papegaai tulp. Hij verstoorde bloemblaadjes van rood en wit in het vet. Deze bloem beker wordt ongelijkmatig gesneden en ligt in een prachtige kleurencombinatie gespoten met rode en roze, grijze en groene bladeren. Zijn wetenschappelijke naam is Tulipa 'Estella Rijnveld' en bloeit van november tot januari. Het is een van de meest aantrekkelijke soorten tulpen en groeit tot 16 inch. De bloem vereist de volle zon en goed gedraineerde grond om goed te groeien.

1 Black Parrot:

Het is een fantastisch omzoomd tulp en gedraaid met donker zwartachtig paarse bloem en heldergroene bladeren. E 'werd in 1937 geïntroduceerd en is een van de donkerste soorten tulpen beschikbaar. Het wordt geplant in groepen tegen gedurfde contrasterende gebladerte. De bloei van bloemen in het late voorjaar in het midden goed gedraineerde grond. Deze dramatische, show-stoppen tulpen zullen mysterie toe te voegen aan uw tuin. Het zou een prachtige snijbloem en zal de bewondering van de toeschouwers te roepen. Omdat de bloemen zijn zo groot en vol, krijgen ze voldoende bescherming tegen de wind.

Via Pinterest

1 Montreux:

Dit is een duidelijke en gele bloem bloeit in de vroege zomer. Deze dubbele tulp kijkt golden pioenen. Als een bloem rijpt, produceert een rode gloed expansie. De bloem heeft een bedwelmende geur en onweerstaanbare en duurt bijna een maand, indien verzorgd.

Via Pinterest

1 Tulip Burning Heart:

'Burning Heart is een hybride Tulip Darwin en wordt beschreven als een soort van Rembrandt als het lijkt op de gewaagde kleurrijke tulpen zoals te zien in de schilderijen van de Nederlanders in 1600, net als die van Rembrandt. Deze tulp opent in geel en rood, en is gegraveerd met gewaagde wervelingen en rode vlammen, terwijl de binnenkant is lichtgeel met een donkere basis. Zoals de vergrijzing, de gele verandert in ivoor. Dus deze bloemen heldere strepen zijn zeer geschikt voor het snijden of voor decoratie. Deze bloem zal leven brengen in uw tuin.

Via Pinterest

1 Big Smile:

Deze vrolijke tulp is een grote, gouden gele, eivormige bloemen met groene bladeren en grijs-groen blad. Het heeft lang, stevige stelen en vorm bloeit goed. Deze tulp wordt gewaardeerd als snijbloem. Deze tulp gedijt op zonlicht en trekt vlinders. De bloem groeit het beste in goed gedraineerde grond en geeft de voorkeur aan volle zon tot halfschaduw plaatsen. Het behoudt zijn vorm en kleur aan het einde. Deze bloem is ideaal voor potten, bakken en bloembedden.

Via Pinterest

1 Tulp Apricot Beauty:

Dit is een verrassende tulp, gewassen met zilveren abrikoos buiten en binnen. Tulp Apricot Beauty is een mengsel van vele tinten zoals zalm, roze, abrikoos en zelfs oranje accenten. Het is zeer geurig en bloeit vroeg in het seizoen tulp wiens geur is schaars. Het is een uitstekende keuze voor snijbloem.

Via Pinterest

1 Tubergen Gem:

Juweeltje van Tubergen is een knop van een bloem met buitenste bloemblaadjes rijke rood en geel van de binnenste bloemblaadjes zon. Enorme bloeit met kleurrijke bloemen lang en groot. De bloem lijkt adem takingly mooi in de zon wanneer de bloemblaadjes wijd open. De wetenschappelijke term is Tulipa clusiana en groeit goed in de vroege zomers in kleigrond. Het is zeer weinig onderhoud en is goed bestand tegen weersinvloeden. Deze tulp is ook de bijnaam als kandelaar tulp.

Via Pinterest

Tulipa linifolia:

Voor Ghislain118 http://www.fleurs-des-montagnes.net (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Linifolia Tulips is een soort van bloeiende plant in het geslacht Tulipa, en behoort tot de familie Liliaceae. En 'inwoner van Afghanistan, Iran en Noord-Oezbekistan. Deze soort van bloemen in de midden tot late voorjaar tulpen met rode bloemblaadjes en heldere paarse centra die lijken te puntige sterren te openen. De bloem heeft een zwarte basis en romige groene loof dat een opvallend contrast geeft. Deze tulp groeit goed in vruchtbare, goed gedraineerde in de middagzon.

2 Kolpakowskiana tulpen:

Voor Ghislain118 http://www.fleurs-des-montagnes.net (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Het is een van de tulpen onbekend en is verkrijgbaar in kleine gele bloemen, versterkt met roze-paarse glanzende. Zijn wetenschappelijke naam is Tulipa kolpakowskiana en is een inwoner van Kazachstan, Centraal-Azië, Turkestan en Kirgizië. Deze bloem is ook bekend als de tulp vlinder. De fabriek produceert meer dan één bloei per steel. De bloem is vrij stevig en geborsteld met rood aan de buitenkant van de bloemblaadjes. De bloem leeft beter in veel zon en goed doorlatende, leemachtige grond. Geeft een geur ongelooflijk aangenaam.

2 turkestanica Tulpen:

Voor Ghislain118 http://www.fleurs-des-montagnes.net (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Turkestanica is een juweeltje van een tulp. Het is een wilde tulp, en groeit goed in de meeste bodems. Deze stervormige bloemen zijn zo talrijk dat een kussen van kleur, variërend van zuiver wit tot crème oude creëren. Elk van deze tulpen wordt tegengewerkt door een centrum van oranje en geel. Het bloeit in half maart en is afkomstig uit Centraal-Azië. Het heeft een dunne, strappy loof en kleine bel als bloemen

2 Tulp Pink Impression:

Voor Marc Ryckaert (MJJR) (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Dit is een mooie sappige tulp, roos die zeker is om de aandacht van de kijkers te vangen. Het is een volle, ronde, langdurige bloei die schoonheid toe te voegen aan uw woonkamer. De bloemblaadjes zijn helder diepe, rijke roze in het centrum, zonwering aan de delicate roze rand. Ze zijn groot, sterk, duurzaam en een tulp eerste klasse. Deze tulp trekt vlinders en kolibries.

2 Tulp White Parrot:

Voor Claire H. uit New York City, Verenigde Staten van Amerika (Tulp van de papegaai "White Parrot" Geüpload door Epibase), via Wikimedia Commons

Witte papegaai tulp heeft grote witte bloemen met een lichte groene tint buiten. De bloemblaadjes zijn opgezette veren, het geven van een schijn van een ronde bal hoofd. Het heeft een sterke steel dat ondersteuning geeft aan dit pure tulp. Het is een tulp extravagante en langdurige snijbloem en maak een ongelooflijke boeket bloemen.

2 Tulp Persian Pearl:

Tulip Perzische Pearl is overvloedig gevonden in Noord-West-Iran en Oost-Turkije. Het is een bloem van één kleur met een grote paarse bloem, helder geel centrum en een buitenzwembad zilvergrijs. Het is een delicate tulp en is slechts 4 centimeter lang. Transformeert van kopjes naar de sterren als deze volledig bloeit.

Via Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha