Top 25 Mooie Orchidee BloemenOrchideeën zijn een van de zeer geliefde bloemen die luxe, schoonheid en kracht te vertegenwoordigen. Ze zijn mooi en delicate bloemen met ongeveer 880 geslachten en 250 000 verschillende soorten. Verschijning wijs, ze zien er heel anders regelmatig bloemen vanwege hun bloemblaadjes geometrisch gevormd, waardoor ze zeer wenselijk en exotische maken. Orchideeën worden beschouwd als de 14e verjaardag bloemen. Roze orchideeën brengen genegenheid, witte orchideeën betekenen zuiverheid, rood orchideeën vertegenwoordigen liefde en begrip en gele orchideeën vertegenwoordigen vruchtbaarheid. Ze voegen een elegantie en schoonheid aan de bloemstukken en decoraties.

Top 25 Mooie Orchidee Bloemen

Brassavola Orchideeën:

Arne en Bent Larsen of A./B. Larsen, via Wikimedia Commons


Brassavola orchideeën zijn inheems in de vlakten van Midden-en Zuid-Amerika. Zijn groenig witte bloemen en stralen een citrus geur onweerstaanbaar. Het enige ding over deze orchidee is dat het uitzendt zijn geur alleen 's nachts naar de mot recht te trekken. Deze bloem wordt omschreven als de Vrouwe van de nacht. Ze groenachtige kelkbladen en kroonbladen en hebben witte en gele bloemen. De bloemen zijn stervormig en variëren in grootte van 1 tot 4 inch groot. De bloemen duren bijna 30 dagen. Bloeit en uit tijdens het jaar en meer in de winter.

Catasetum:

Arne en Bent Larsen of A./B. Larsen, via Wikimedia Commons

Catasetum orchideeën zijn een van de meest unieke en bijzondere orchideeën. De mannelijke bloemen van Catasetum zijn opzichtige bloemen met grote bloemen en worden geproduceerd in weinig licht, terwijl de vrouwtjes zijn kleiner. Ze hebben grote, dikke pseudo-lampen met een waaier van interessante dunne bladeren.

Cattleya:

Voor Dalton Holland Baptista (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Cattleyaorchidee werd ontdekt in 1824 en is een van de meest populaire orchidee bloemen vandaag. Ze hebben ongeveer 48 soorten en zijn vooral te vinden in West-Indië en Mexico. Een stam van deze orchidee duurt ongeveer 2-8 bloemen van vele kleurencombinaties. De bloem bloeit het best bij helder licht. Wordt gebruikt als een kamerplant zo prachtig als snijbloem. Bloeit in kleuren zoals rood, roze, wit, geel en oranje. De bloem bloeit twee keer per jaar en duurt weken en kan opnieuw bloeien snel als ze voldoende licht krijgen.

Cycnoches:

Deze orchidee bloem is een lid Catasetum stam en heeft een heerlijke parfum. Ze bloeien in de kleuren geel, rood en groen. Deze bloemen zullen een prachtige aanvulling op uw tuin zijn. Ze bloeien in de herfst en hebben geweldige fans bloemblaadjes.

Via Pinterest

Dendrobium:

Dendrobiums zijn een van de grootste genera orchideeën, met ongeveer 1200 soorten. Zij omvatten de grootste en meest diverse orchideesoort "catch-all". Ze zijn een heel ander genre en kan groeien in alle omstandigheden. Ze groeien in volle licht, vooral in de zomer en neemt relatief veel tijd om te groeien in de winter. Groeit het beste in het midden van intens licht. Sommige bloeien in andere tijden van het jaar, als goed. Deze mooie bloem bloeit in elke kleur combinatie - als hanger stengels van geurige bloemen. Aangezien dit een langdurige bloei van de bloem wordt meestal gebruikt door bloemisten om boeketten te maken. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren zoals wit naar roze en zelfs groen en paars.

Via Pinterest

Epidendrum Orchideeën:

Arne en Bent Larsen of A./B. Larsen, via Wikimedia Commons

Epidendrum orchideeën zijn een van de oudste orchideeën met ongeveer 1000 soorten in de wereld. Het groeit vooral in subtropische en tropische gebieden van de Verenigde Staten en Argentinië. Ze zijn zeer gemakkelijk te kweken en hebben een vat als de pseudo-lampen groeiende delicaat geurende bloemen. De meeste van dit soort heeft epifyten en sommige zijn lithophytes. De bloem is een halve centimeter tot zes centimeter in diameter. Sommige planten groeien pseudo bellen terwijl anderen hebben als riet stengels.

Maxillaria:

Voor Jean-Pol GRANDMONT (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Maxillaria is een groot geslacht met meer dan 400 soorten orchideeën. Ze zijn inheems in Noord-Amerika en zijn vernoemd naar het Latijnse woord kaak, die kaak betekent. Dit is omdat de meeste van de bloemen van deze soort zijn kaak uiterlijk. De rand van deze plant een gebogen tong zoals verschijning en 3 lobben die resulteert in een kaak uiterlijk. De bloemen hebben een unieke mogelijkheid om snel te groeien. De plant produceert veel bloemen, vooral kleine bloemen en groene bladeren. De meeste van deze orchideeën van deze soorten zijn zeer geurig.

Vanille:

Met H. Zell (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Vanille orchidee is de orchidee die vanille produceert. Ze zijn een ongebruikelijke soort orchidee die groeien als een wijnstok.

Miltoniopsis:

In Victoria uit London, UK (Flickr), via Wikimedia Commons

En 'een van de beste op zoek orchidee bloemen en heeft een zeer aangename geur. Orchideeën Miltoniopsis zeer delicaat met hun lichtgroene bladeren groene en mooi, opzichtige bloemen. Het is een prachtige lente naar zomer bloeiende orchideeën. Ze zijn ook bekend als mietje orchideeën. De plant produceert lange dunne bladeren en de bloem varieert kleuren en maten. Ze zullen goede kamerplanten te maken.

Cymbidium:

Dit is een grote, onhandelbare orchidee die ons verrukt met pieken veel bloemen. De orchidee heeft ongeveer 44 soorten en is te vinden in overvloed in de Himalaya. De plant groeit bijna 3 meter hoog en de bloembollen pseudo kleinere die zijn bedekt met lange dunne bladeren die draperen om een ​​systeem van aantrekkelijke blad te vormen. De bloemstengel groeit uit de bodem van de bol en heeft vele bloemen langs zijn lengte. Het groeit meestal tussen november en april in de vroege bronnen en winters. Het groeit optimaal bij temperaturen tussen 50 en 70F. Want het is een makkelijk te onderhouden plant, wordt overvloedig gevonden in tuinen.

Via Pinterest

1 Miltassia:

Miltassia is intergenerische orchidee - Miltonia gekruist met Brassia. Beide bloemen produceren een zeer geurige, veelkleurige bloemen bekend als Miltassia.

Via Pinterest

1 Vanda:

De Vanda orchideeën heerlijk en uniek en worden vaak geteeld in manden met hun wortels bungelend in de lucht. De orchidee vereist helder licht en een hoge luchtvochtigheid en bloeit twee keer per jaar. Het heeft ongeveer 50 soorten en is vreselijk gevonden in Azië, Australië en in tropische regio Sub. De fabriek produceert band als groene bladeren en blijken uit de oksels van de bladeren rijpen. De kleur en de grootte van deze orchidee is afhankelijk van de soort.

Via Pinterest

1 Spathoglottis:

Voor Quinn Dombrowski uit Chicago, USA (twee hoofden orchidUploaded van Orcs), via Wikimedia Commons

Spathoglottis zijn terrestrische orchideeën met opzichtige paarse bloem. De bloem wordt gekweekt voornamelijk op het gebied van de tuin vanwege zijn omvang. Het groeit goed in zeer lage temperaturen ook.

1 Phalaenopsis:

Phalaenopsis orchidee is een nachtvlinder orchidee en is meer algemeen beschikbaar. Het is gelegen in de hele wereld, maar overvloedig gevonden in Java en de Stille Zuidzee, Queensland Australië en de Filippijnen. Dit is zeer gemakkelijk te kweken en is de perfecte keuze voor beginners die willen orchideeën groeien. Ze hebben grote opvallende bloemen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De bloemen kunnen wit, één kleur, gestreept en gevlekt zijn. De meeste soorten hebben meerdere bloemen per steel, terwijl sommige hebben een of twee voor elke stang. Ze ronden vlezige bladeren en nieuwe bladeren groeien van het centrum van de plant. Het is zeer populair voor zijn duurzaamheid en vermogen van grote kleurrijke bloemen. Ze groeien relatief snel en kan twee keer per jaar bloeien.

Via Pinterest

1 Gezicht van de aap Orchid:

Zoals de naam al doet vermoeden, deze orchidee lijkt op het gezicht van een aap. Het behoort tot het geslacht Dracula aapachtige en groeit in het bos regio Zuidoost Ecuador en Peru Mountain. Is de wetenschappelijke naam van de Apen verwijst naar Wile aap gezicht Dracula verwijst naar twee lange sporen opknoping. De bloem heeft een citrus geur en ruikt naar een rijpe oranje wanneer deze volledig bloeit.

Via Pinterest

1 Bee Orchid:

Ian Capper, via Wikimedia Commons

Deze orchidee lijkt op een vrouwelijke bij het bezoeken van een roze bloem om de aandacht van bijen mannelijke trekken om te paren met de bloem. Wanneer bestuiving plaatsvindt, wordt de honingbij bedekt met stuifmeel dat zich heeft verspreid rond als vliegen, bestuiven andere bloemen op de verhuizing. Zijn wetenschappelijke naam is apifera Ophrys en wordt vooral gevonden in Engeland, Ierland en Wales.

1 hoofd van Bird Orchid:

Dit is een mooie roze orchidee geslacht Phalaenopsis. De bloem ziet alleen om de enkele reden dat het lijkt een beetje 'hoofdbeschermer bloem nectar van de vogel.

Via Pinterest

1 Zilverreiger Orchid:

Deze ongewone orchideeën bloem heet de zilverreiger Orchidee, is de wetenschappelijke naam is Habenaria uitgestraald. De bloem heeft een gelijkenis met de granaat wit, het verspreiden van haar pluizige witte vleugels en is klaar om op te stijgen. Deze witte orchidee produceert drie reservelampen en kan gemakkelijk worden vermenigvuldigd, mits goed behandeld. Het is duidelijk verschillend van de witte gefranjerde orchidee. Het is voornamelijk te vinden in Korea, Rusland, China en Japan.

Via Pinterest

1 Dame Slipper orchideeën:

Voor Barnes Dr Thomas G, US Fish and Wildlife Service, via Wikimedia Commons

Damepantoffel orchideeën kijken heel vreemd. Hebben een slipper, tas vormige lip waar bestuivers crashes. Deze grote bloei bestaat uit een lege zak, ondersteund door een kelk en twee blaadjes en breng bont blad, dat maakt ze er ongelooflijk mooi. Ze zijn meestal aardse. Pantoffelorchideeën lithophytic bestaan ​​uit vier soorten Paphiopedilum, Phragmipedium, Cypripedium en Selenipedium. Deze orchidee groeit in alle soorten lampen, met inbegrip van laag, gemiddeld en licht. De bloem groeit het best bij 50 tot 70 graden. De variëteiten van multi bloemen produceren veel bloemen in een enkele stam.

Orchidee Waar:

Voor Scott Zona uit Miami, Florida, Verenigde Staten van Amerika (Peristeria elataUploaded van Orcs), via Wikimedia Commons

Deze orchidee is ook als een levend wezen in verborgen. De bloem ziet eruit als de duif vogel. Zijn wetenschappelijke naam is Peristeria elata.

2 Flying Duck Orchid:

Vliegende eenden Caleana wetenschappelijke naam is belangrijk. En 'vrij klein orchidee, die ongeveer 50 cm meet. Deze plant groeit in Oost- en Zuid-Australië. De bloem ziet eruit als een eend in de vlucht. Deze orchidee bloemen bloeit vooral door de daling van de mid-winter. De bloem wordt bestoven door vliegen zag mannetjes. De orchidee sluit snel vangen van de zaagwesp niet alleen insecten raken de lip van de orchidee.

Via Pinterest

2 Anguloa:

Anguloa is een mooie orchidee die vaak wordt genoemd Tulip Orchid vanwege zijn gelijkenis met tulpen. De bloem groeit in de tussenliggende licht en temperatuur afkoelen tot een tussenliggende temperatuur met een hoge luchtvochtigheid. 2-4 bladeren gekweekt uit de basis van elke pseudo bol zijn lang en ongeveer 1 cm. De bladeren zijn bladverliezende en betalen aan het begin van elke nieuwe groei. De bloemen hebben een wasachtig uiterlijk en bloei in kleuren zoals geel, wit, groen en rood. Ze hebben zes bloeiwijzen per pseudo bollen en kan groeien tot 1 De kelkbladeren zijn rond van vorm en worden naar binnen gebogen geven van een gelijkenis met tulp en hebben lange dunne bladeren. Het heeft een sterke geur zoals kaneel. Deze zijn vooral te vinden in de Zuid-Amerikaanse regenwoud regio.

Via Pinterest

2 Oncidium:

Oncidium wordt ook wel aangeduid als The Dancing Lady orchidee en biedt tal van kleine bloemen in groepen van 50 of meer. Het wordt geleverd in kleuren zoals geel en rood tricolor. Het ruikt net als chocolade, dat maakt ze nog meer onweerstaanbaar. De bloem heeft bliksem overvloedig en regelmatig water geven om te groeien. Het is zeer gevoelig en vatbaar voor rot vanwege zijn grote bollen en wortels pseudo overvloedig. Het is dus zeer belangrijk om de plant goed gehydrateerd te houden. We wonen een paar uur direct zonlicht per dag. Deze plant kan temperaturen verdragen zo hoog als 100 graden als de boom voldoende luchtstroom. Ze zijn heerlijk geurende en lekker kunt een notitie toe te voegen aan je innerlijke tuin.

Via Pinterest

2 Sarcochilus:

Arne en Bent Larsen of A./B. Larsen, via Wikimedia Commons

Sarcochilus is een inheemse orchidee miniatuur in Australië. Zijn Lithophytes en gedijen op vocht omstandigheden zonder uit te drogen. Deze zijn zeer weinig in termen van grootte, groeien in bosjes en bloem in de lente. Er zijn ongeveer 15 soorten orchideeën in bloei deze zomer. Deze bloemen worden geteeld in het oosten van Australië. Het groeit in schaduwrijke plaatsen met veel luchtbeweging en snelle drainage zand. Dit is vrij eenvoudig om orchideeën groeien en zou een mooie toevoeging aan uw woonkamer te maken. SARCS hebben vlezige bladeren en produceren interessante soort trossen met veel bloemen. Het heeft een zeer aangename geur.

2 Odontoglossum Orchideeën:

Odontoglossum orchideeën zijn een van de meest opzichtige bloemen van de orchidee familie. De naam komt van het Griekse woord voor tand Odon en Lossa betekenis taal. Deze orchideeën zijn geurig en produceren bloemen met verstoorde bloemblaadjes en kelkbladen. Het bloeit in de kleuren zoals mengsels wit, geel, bruin, rood, paars en sommige kleuren.

Via Pinterest

Ik hoop dat dit artikel was erg interessant en hielp ons om informatie orchidee krijgen. Gelieve drop een reactie achter als enige.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha