Top 25 Bindi Designs om te proberenHet woord 'Bindi' is vooral gelegen in het Sanskriet woord Bindu, wat betekent dat een kleine druppel of een punt. Bindi is een punt dat wordt gedragen als decoratie tussen de wenkbrauwen of het midden van het voorhoofd. E 'van rood, maar andere kleuren zijn ook beschikbaar. Het is erg populair in Zuid-Azië en Zuidoost-Azië.

Geschiedenis Achter Bindi:

Bindi is gebruikt in de Middeleeuwen ook. In het verleden, het dragen van bindi of tika stond bekend als Visesakachhedya. Het werd gemaakt met bladeren van verschillende vormen en schilderen omgaan ermee. Andere namen voor deze bindi behulp bladeren waren Patrachhedya, Patralekha of Patrabhanga. Bindi werd ook gebruikt als een manier om het intellect te aanbidden. Dus werd gedragen door mannen en vrouwen. E 'was ook een deel van de huwelijksceremonie, waar de bruidegom toegepast een druppel van zijn bloed in de ogen van zijn vrouwen om hun huwelijk te verzekeren.


Het doel van het dragen van een Bindi:

De bindi wordt gedragen in het midden van het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen. Dit is de plaats bekend om de verborgen wijsheid. Het is ook de plek voor het derde oog. Aangenomen wordt dat de bindi de kracht en energie van de drager kan weerstaan. Er zijn verschillende overtuigingen en mythen rond de rode bindi. Sommigen zeggen rood is de kracht of vermogen, terwijl anderen geloven dat de kleur rood symboliseert liefde enzovoort. Het symboliseert ook de burgerlijke staat van een vrouw. Symboliseert kracht en energie. Wordt als een vrouw en haar echtgenoot beschermen. Het kan worden gedragen door vrouwen van verschillende religies. Echter, volgens de islamitische religie, de traditie van het dragen van een bindi is niet toegestaan. Lijkt op de hindoeïstische traditie of symbolen. Bindi wordt ook gedragen als een symbool van de mode. In plaats van de traditionele rode punt worden verschillende soorten punten of vormen gebruikt bindi.

Modern gebruik van Bindi:

Met behulp van vandaag Bindi heeft een significante verandering gezien. Nu wordt gedragen door mensen over de hele wereld. Het is niet langer beperkt tot leeftijd, burgerlijke staat, religie en seks. Nu is het uitgegroeid tot een vooraanstaand fashion statement. Dus, is nu beschikbaar in verschillende kleuren, vormen en ontwerpen. De bindi bindi lijm beschikbaar goedkoper. Dit zijn kant en klare bindi, waarbij de rubber hebben en moet alleen worden bevestigd aan de voorkant. De decoraties op de bindi worden gemaakt met behulp van kralen, stenen, glitters, parels, pailletten, enz. De populariteit van Bindi is nu wijdverspreid. Niet langer beperkt tot Zuid-Azië. Internationale figuren zoals Selena Gomez, Madonna gebruik bindi als een fashion statement. Het gebruik van bindi is niet beperkt tot het gezicht. Nu kan gedragen worden op verschillende manieren in verschillende delen van het lichaam. Het kan ook worden gedragen als een tatoeage.

Verschillende namen voor Bindi:

Hoe bindi wordt gedragen door verschillende mensen over de hele wereld, die verschillende namen heeft. In India, waarvan 12 verschillende namen heeft. De Bengalen genoemd tip, Phot in Assamese, Gujarati Chandlo, Tilo in Konkani, Tilak in het Hindi, Kumkuma in Kannada, Kunkoo in het Marathi, Bindi in Punjabi, Tamil en Malayalam Pottu, Bottu in Telugu, en de lijst gaat maar door. In Nepal is de bindi bekend als Tika.

Bindi ontwerpen en stijlen:

Nu hebben we te weten komen wat is een bindi en de betekenis van de reden waarom u het draagt. De populaire traditie en geschiedenis achter de bindi hebben groot belang gegeven. Het wordt nu beschouwd als een belangrijke accessoire. Een enkele bindi kan de schoonheid van een persoon als de kleding die je draagt ​​te verbeteren. Heeft opgedaan zo veel populariteit dat ontwerpers zijn het creëren van nieuwe modellen van bindi. Er zijn honderden verschillende manieren om een ​​bindi dragen. Zoals het nu wordt gedragen door mensen over de hele wereld, verschillende stijlen van bindi sport ontstond.

Mensen experimenteren met kleuren, texturen, vormen, maten en materialen om ervoor ontwerpt Bindi mooi. Bindi wordt gedragen in verschillende vormen en maten in de hele wereld. De wijze en stijl van het dragen van een bindi, hangt grotendeels af van de regio. Van de honderd of meer manieren om een ​​bindi dragen, krijgen we nu een overzicht van de projecten 25 beste Bindi, die zijn populair en traditionele manieren van het dragen van een bindi.

De traditionele Red Bindi:

Deze stijl of ontwerp is de meest gebruikte van een bindi dragen. Het leidt tot het midden van het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen. Zoals de naam al doet vermoeden, is rood en kleiner. Kan worden gedaan met behulp van vermiljoen. Bindi Sticker worden vaak gebruikt Nu-dag. Deze zijn ook zeer gebruikt door getrouwde vrouwen.

Tilak of Tika:

De Tilak of Tika vindt zijn plaats in de tweede positie in de top 25 ontwerpt Bindi . wordt gedragen op het voorhoofd, vooral door mannen. Tilak of Tika symboliseert geluk. Het wordt over het algemeen gedragen als mannen naar buiten komen om een ​​baan zo belangrijk dat slagen in hun missie te doen. In India, Tilak vindt een prominente plaats in de bruidegom opstaan. Terugkerend naar het verhaal, Tilak werd vooral gebruikt als de koningen ging naar de oorlog.

Bengali Bindi:

Een pas getrouwde vrouw lijkt niet compleet zonder een bindi. De grote rode bindi siert de schoonheid van een Indiase bruid Bengaals. Bengali Bindi is gemaakt met vermiljoen of kumkum. En 'rond van vorm. Meestal is rood. Maar kastanjebruin gekleurde bindi worden ook vaak gebruikt.

The Long Line:

Deze bindi wordt gedragen in het centrum, maar in een lange rij. Deze bindi ziet er goed uit met mensen die een breed voorhoofd en ovaal gezicht. De lange lijn helpt om lengte toe te voegen aan je gezicht. Deze lange lijn kan worden getrokken met een zwart jasje of een zwart potlood Kajal. Het kan ook worden versierd met glitters.

Little Black Circle:

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en de meest leuk ontwerp voor bindi. En 'de makkelijkste om te dragen. Zoals alle andere bindis wordt gedragen voor het midden een stip. Dit punt kan worden gemaakt met een zwarte jas en een zwarte Kajal. Dit ontwerp wordt voornamelijk gedragen in Zuid-India. Ziet er goed uit met traditionele kleding in het zuiden van India. Het siert de voorkant van jonge meisjes Zuid-Indiase.

Sterretje:

Dit soort bindi is vergelijkbaar met de zwarte stip. Het is hetzelfde, behalve dat dit bindi is in de vorm van kleine stenen er blinkt. Dit zijn bindi lijm. Deze bindi ziet er goed uit wanneer gedragen met sari's zoals chiffon, of zardosi sari met zware borduurwerk.

Marathi Bindi:

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit bindi geboren in de staat Maharashtra, India. Het leidt tot het midden van het voorhoofd. De vorm is een omgekeerde, halve maan gebogen. En 'Marathi populair bij vrouwen, vooral degenen die in de kustgebieden.

Bloemen Bindi:

Dit ontwerp bindi is gemaakt van florale motieven. Dit staat voor het vormen van bloemen en bladeren. Dit ontwerp bindi kan ofwel worden gemaakt door stenen of kleur.

Black Hole Bindi:

Via pin

Deze bindi is zwart en een beetje ', zoals de Bengaalse Bindi. Het is in de vorm van een halve cirkel. Het ziet er goed uit wanneer gedragen met katoenen sari.

Sandelhout Bindi:

Deze bindi is gemaakt van sandelhout pasta. Het wordt algemeen gebruikt als mensen zijn het aanbieden van gebeden tot de goden. Het is ook in de vorm van drie parallelle lijnen op het voorhoofd.

1 Stone Bindi:

Dit ontwerp bindi is gemaakt met behulp van stenen van verschillende kleuren. De dure variant van dit ontwerp Bindi maakt gebruik van Swarovski. Het is ongetwijfeld een bindi lijm. Het gaat heel goed met geborduurde kleding.

1 Paisley Bindi:

Paisley ontwerp is ontstaan ​​in Perzië. Dit ontwerp doet denken aan een groente in de vorm van druppels. Vervolgens de bindi is ook een vorm van druppelvorm langer.

1 Gelaagde Bindi:

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit ontwerp gemaakt met behulp van Bindi 2-3 bindi. De bindis zijn gepositioneerd zodanig dat het lijkt een laag. Dit ontwerp bindi is zeer eenvoudig te doen, maar het is zeer elegant. De lagen kunnen ook worden gemaakt met behulp bindis van verschillende kleuren.

1 Bridal Bindi:

Deze ontwerpen zijn Bindi unieke ontwerpen gedragen door bruiden op hun trouwdag. Zijn normaal steen en glitter bezaaid. Deze bindi voltooien de outfit gedragen door bruiden.

1 Modern Bindi:

Dit ontwerp is geïnspireerd bindi eigentijdse stijl. Wordt steeds nu-een-dag populair als tv-persoonlijkheden dragen ze. Het is een mengsel van bindi gestratificeerd en steen. Deze ontwerpen zijn over het algemeen langwerpig.

1 Vermillion Bindi:

En 'design bindi vaker voor in India. Het is een traditie voor de getrouwde vrouw in India om vermiljoen op het voorhoofd te zetten. Ze zetten in de vorm van bindi. Het kan kleine of grote vorm zijn. Soms wordt de gele kleur ook gebruikt met deze rode bindi. De gele kleur komt van kurkuma. Deze combinatie van rood en geel symboliseert goede wil en veel geluk. Geldt voor vrouwen als ze vertrekken voor een aantal banen. Dus, ze hebben veel geluk en succes. En 'het project goedkoper bindi beschikbaar.

1 Fancy Bindi:

Deze worden ook wel Designer Bindi. Bindi deze ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Kan lang en klein. Deze bindi zijn versierd met stenen, parels, parels en diamanten. Deze bindi zijn duur, net als de gebruikte veel stenen en glitter.

1 ster vormige Bindi:

Via pin

En 'een ander ontwerp bindi gemeen dat wordt steeds populairder. Het ontwerp bindi is in de vorm van een ster. Het kan worden ingericht met stenen, glitter, of kan eenvoudig worden gehouden.

1 Arrow Bindi:

Dit ontwerp bindi werd populair na de televisie-persoonlijkheden zijn begonnen sportieve hen. Dit ontwerp bindi is in de vorm van een pijl die naar beneden wijst. Dit ontwerp kan beter worden bereikt met een zwart of zwart gekleurd. Het gewijzigde ontwerp van de pijl kan Bindi Bindi vorm van nog zijn.

Voorzijde Bindi:

Bindi wordt gedragen in het midden van het voorhoofd. Er zijn echter een aantal die worden gedragen op het voorhoofd. Deze ontwerpen Bindi zijn zodanig dat de gehele gezicht bedekken. Ze worden gedragen over de wenkbrauwen. Deze bindi wordt ook gedragen door Indiase bruiden. Bruiden meestal gebruiken, bruin, goud of zilver tinten van rood voor deze bindi.

2 Snake of verplaatst Bindi:

Dit ontwerp is uniek bindi. E 'werd in het algemeen gedragen door vrouwelijke slangenbezweerders in India. Nu is het uitgegroeid tot een populair ontwerp. Het is in de vorm van bochten of golven.

2 The Big Red Bindi:

Dit is een andere vorm van traditionele bindi. Het is in de vorm van een grote cirkel rond en is rood. Dit ontwerp bindi is populair onder vrouwen in de leeftijd.

2 Mirror Bindi:

Deze ontwerpen Bindi zijn gemaakt met kleine spiegels. Deze kleine spiegels worden gesneden in verschillende vormen en vervolgens versierd met stenen of kralen. Deze bindi gaan heel goed met casual kleding.

2 Crescent Bindi:

Dit ontwerp bindi nam zijn vorm van de vorm van de wassende maan. Dit ontwerp kan worden gedragen in verschillende stijlen. Kan zijdelings worden gedragen, ondersteboven, links of rechts.

2 op het symbool Bindi:

Dit is de laatste van de lijst van de 25 beste ontwerpen Bindi. Dit ontwerp is eenvoudig en gemakkelijk te doen. Een bindi ronde vorm van welke kleur wordt gedragen. Vervolgens wordt een plusteken hieronder gemaakt. Dit maakt een trendy design, maar heel bijzonder. De beste combinatie om dit ontwerp te dragen is een cirkelvormige rode bindi en een zwarte vlek op het.

Deze lijst bevat de eerste 25 tekeningen Bindi gedragen allemaal. Echter, de lijst is eindeloos. Bindi is een van de meest populaire vormen van sieraden die op grote schaal kan worden geëxperimenteerd. De keuze van het ontwerp en de stijl bindi hangt af van je! Er zijn geen regels als het gaat om Bindi - met uitzondering van de Staat van het kijken mooi!

Je draagt ​​bindi? Wat is uw favoriet? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha