Top 19 Voordelen en toepassingen van limoensap voor huid, haar en Gezondheid

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 1, 2015 Admin Schoonheid 0 24


Lime is een citrusvrucht. En 'groene kleur, is rond van vorm en ongeveer 3-6 cm diameter. Limoensap is ook bekend als Limeade. Het is gemaakt van geperst limoenen en water en maakt een verfrissend drankje. Smaakt niet alleen goed uit, maar is ook goed voor de gezondheid. Kalk wordt vaak gebruikt om verschillende smaken van dranken en voedingsmiddelen voegen. Maar nog belangrijker, ze zijn een rijke bron van vitamine C, die is goed voor je algehele gezondheid.

Hier zijn nog enkele voordelen van het limoensap en water, of limeade:


Huid Voordelen van limoensap:

Lime voordelen voor de huid verschillend. Een verscheidenheid aan pakketten gezicht kan worden gedaan met behulp van kalk om gezondheid van de huid te bevorderen. Lees meer.

Verlicht donkere vlekken:

Dankzij zijn blekende eigenschappen, limoensap wanneer toegepast op donkere vlekken met een watje en liet gedurende 30 minuten kan helpen verlichten van donkere vlekken. Zorg ervoor dat u uw huid aan de zon bloot te stellen na deze remedie zoals kalk uw huid extra gevoelig kan maken.

Anti - Pimple Face Pack:

Uitbarstingen van acne op een vette huid kan op afstand worden gehouden door regelmatig een pakket van limoensap en honing toe te passen. Limoensap is zuur en de honing bevat anti-bacteriële eigenschappen en een combinatie van beide zal helpen de explosie van olie op de huid. Voor een goed resultaat moet u dit middel gebruiken een keer per week. Als het puistje laat een litteken achter, gewoon masseren beetje 'vers limoensap erop om de huid lichter te maken.

Tan Verwijdering:

Als er te veel blootstelling aan de zon de gebruinde huid heeft verlaten, dan limoensap gaat om uw redding.

  • Maak een pakket van kikkererwtenmeel, yoghurt en limoensap.
  • Gelijkmatig aanbrengen op de huid en laat het drogen.
  • Was de huid met water en droog.

Herhaal deze remedie een keer per week voor de beste resultaten. Als alternatief, als de tijd kort is, kunt u overwegen het mengen limoensap met melk en toe te passen op het gezicht.

Stralende teint:

Begin de dag met een glas warm water met een beetje 'van honing en vers geperst limoensap in. Luchtverfrisser zorgen voor een innerlijke gloed in je huid.

Skin Toner:

Een mengsel van limoensap en rozenwater is een geweldige tonic. Gewoon zachtjes masseren van de huid met het mengsel.

Rimpels en wit onder-Eyes:

  • Maak een mengsel van limoensap met olijfolie en amandelolie.
  • Masseer zachtjes je gezicht met het mengsel om zich te ontdoen van rimpels en donkere kringen onder de ogen te krijgen.
  • Een massage hoofd met hetzelfde mengsel voor de behandeling van de meeste infecties van de hoofdhuid.

Voordelen voor Haar limoensap:

Limoensap heeft vele helende eigenschappen en wanneer het wordt gebruikt als een combinatie met andere producten, het kan echt helpen om de kwaliteit en de textuur van je haar te verbeteren. Kalk voordelen voor het haar zijn de volgende:

Roos:

Als je moe van het gebruik roos shampoo zijn, is het tijd om over te schakelen naar een eenvoudige en kosteneffectieve home remedies voor roos stoeprand. Voeg wat 'limoensap in water en gebruik het als een laatste spoeling bij het wassen van je haar. Het zuur in het limoensap zal helpen zich te ontdoen van roos. Voor roos agressiever, snijd ze in stukken en kook ze met kalk dille zaden. Verpletteren wanneer gekoeld en masseren in de hoofdhuid. Afwassen na 30 minuten.

Hair Conditioner:

Limoensap bewijst ook een effectieve conditioner zijn en verwijdert overtollige oliën die worden uitgescheiden uit de hoofdhuid.

Haaruitval:

Een mengsel van olie van kruisbes, kan kokosolie en limoensap bijdragen tot het verminderen van het verlies van haar en het versterken van de haarwortels. Net wrijf het mengsel op de hoofdhuid en laat een nacht. Regelmatige toepassing van het mengsel is zeker haargroei bevorderen tijd.

Voordelen voor de gezondheid van limoensap:

Voorkomt Nierstenen:

Limeade bevat meer citroenzuur grapefruitsap of sinaasappelsap. Het citroenzuur wordt beschouwd als een natuurlijke remmer van nierstenen. Nierstenen zijn gemaakt van gekristalliseerde calcium. Vers limoensap gemengd in water kan de vorming van nierstenen in grote mate voorkomen.

1 verlaagt het cholesterolgehalte en de bloeddruk:

Kalk helpt om cholesterol te verlagen. Hesperidine is de primaire flavonoïde aanwezig in kalk. Het is nuttig in het verminderen van cholesterol. Het helpt ook om de bloeddruk te verlagen.

1 voorkomt kanker:

Limoensap en water, of limeade, helpt om kanker van het bloed, maag en dikke darm voorkomen.

Aids Weight Loss 1:

Het citroenzuur aanwezig in limoensap helpt ook om vet te verbranden in je lichaam. Het zal u helpen gewicht te verliezen en fit te blijven. Het drinken van verse limoensap met water en honing elke ochtend op een lege maag. Je zult zichtbare resultaten te zien binnen enkele weken.

Spijsverteringsproblemen 1 Treats:

Vers limoensap en water voor de behandeling van eventuele problemen met de spijsvertering. Het is een natuurlijke huis remedie voor maagklachten. Dit kan worden veroorzaakt door overmatige vorming van zuur in de maag. Drinken limoensap en water spijsvertering en voorkomt verstopping.

1 stimuleert de lever:

Limoensap met warm water kan helpen reinigen de lever. Het stimuleert ook de lever en remt galstroom in overmaat.

1 Houdt Hart Gezondheid en voorkomt rachitis:

Limeade met elke zoetstof is echt goed voor de gezondheid. De magnesium aanwezig in het helpt handhaven van de gezondheid van je hart. Het calcium in en voorkomt rachitis.

1 Gevechten Angst en depressie:

Kalk wordt verrijkt met kalium helpt tegen angst en depressie.

1 Voor vrouwen:

En 'goed voor de gezondheid van vrouwen. Kalk bevat foliumzuur en calcium. Deze twee voedingsstoffen zijn belangrijk voor vrouwen tijdens de conceptie en geboorte. Het is ook goed voor vrouwen tijdens de menopauze.

1 Verhoog Geheugen:

Kalium en calcium gehalte in kalk helpt bij het bestrijden vergetelheid maken van uw shaper geheugen.

Voedingswaarde:

Limoensap 31g 28b bevat water en 8 calorieën. En 'geen cholesterol. 1 ounce limoensap bevat 5 g koolhydraten en minder dan 1 g vet, eiwitten en vezels. Het heeft slechts 1 mg natrium.

Limoensap is verrijkt met vitamine C. Het heeft 2 mg vitamine C per ounce. Het bevat vele andere belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine A, vitamine E, vitamine K, calcium, foliumzuur, magnesium, kalium, choline, betaïne en fosfor.

Hoe doen Lime Juice

https://www.youtube.com/watch?v=0zhu7SbHiiU

Dankzij de voedingswaarde, wordt kalk beschouwd als zeer veelzijdig en voordelig voor de algehele gezondheid van de huid, haar en lichaam. Waaronder dit wonder fruit in uw dagelijkse schoonheid regime en dieet is zeker om uitstekende resultaten te geven.

Laat uw waardevolle feedback!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha