TOP 17 fantastische voordelen en toepassingen van Aloë Vera voor gezondheid en schoonheidTOP 17 fantastische voordelen en toepassingen van Aloë Vera voor gezondheid en schoonheid

U moet hebben gehoord van Aloë Vera. Elke cosmetica bedrijf op de planeet probeert te Aloë Vera in de producten en er zijn een aantal goede redenen voor. De voordelen van deze 'wonder plant zijn gekend voor duizenden jaren en de oude Egyptenaren ook wel de plant van onsterfelijkheid, ze waren zo onder de indruk van zijn eigenschappen. Hoewel we kunnen niet de bank om zijn bevoegdheden van onsterfelijkheid, zeker het heeft een groot aantal verschillende voordelen voor de gezondheid en de schoonheid en hier zijn 17 van hen:

1. Vermindert rimpels

Aloë Vera is een grote bron van zowel vitamine C en vitamine E, die beide de huid houdt. Het zal hydrateren en voeden uw huid en helpen verwijderen van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.


2. U kunt genezen nagelbijten uw kind

Je zou kunnen hebben veel voordelen voor de gezondheid, maar Aloë Vera, op zichzelf, niet echt een leuke smaak. Het heeft een zeer bittere smaak die kinderen zullen haten, dan is een beetje 'geschilderd op hun nagels schrikt ze van deze gewoonte!

3. after sun care behandeling

Meng de anti-inflammatoire eigenschappen van de eigenschappen opnieuw hydraterende natuurlijke Aloë Vera en biedt de perfecte na de behandeling zon. Als je te veel zon, zodat de Aloë Vera zal kalmeren elke lichte tot matige zonnebrand en versnelt het genezingsproces.

4. Een natuurlijke roos behandeling

Aloë Vera geeft een niet-chemische behandeling op basis van natuurlijke roos. Je kunt mixen een beetje 'met uw gewone shampoo of een aloë vera sap direct toepassen op uw haar en laat gedurende 20-30 minuten voor het spoelen voor een snelle oplossing voor het probleem van een droge huid en jeuk.

5. Gebruik een scheergel

Aloë Vera gel is natuurlijk hydraterende en biedt een uitstekend alternatief voor het scheren crèmes en schuim. Laat het scheermes gemakkelijk glijden door de huid, evenals kalmeren en hydrateren de huid tegelijkertijd.

6. verlaagt cholesterol

Studies hebben aangetoond dat het drinken Aloë Vera sap op een regelmatige basis een effectieve manier om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen kan, wanneer genomen voor een langere tijdsperiode.

7. Het voorkomt en vermindert de verschijning van striae

Het kan helpen voorkomen dat striae verschijnen, als je aloë vera gel wrijf in de huid twee keer per dag tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Als het doorgaat, zal het u helpen tekenen die zijn verschenen verdwijnen maken.

8. Vermindert wallen onder de ogen

Als u last heeft van vermoeide en gezwollen ogen, probeer dan een aantal Aloe Vera. Zet een aantal 'van aloë vera gel op een katoenen bal en laat in de koelkast voor een tijdje' af te koelen, plaats dan de katoen over zijn ogen en kalmeren, hydrateren en te verminderen zwelling.

9. Het werkt als een behandeling van acne

Direct op de breakout, zal Aloë Vera dode huidcellen te verwijderen en opent de poriën, waardoor de overtollige olie te verwijderen. Aloë Vera ook helpen genezen van de littekens en ontsteking te verminderen.

10. Het helpt om de huid te beschermen tegen de zon

Hoewel niet worden gebruikt als vervanging voor zonnescherm in sterk zonlicht als een dagelijkse bescherming Aloë Vera biedt bescherming tegen beide ultraviolette stralen die zonnebrand en donkerder huid veroorzaken.

11. Het vermindert de verschijning van donkere oksels huid

De duisternis onder de armen kan worden veroorzaakt door het scheren en het gebruik van agressieve deodorant. Wrijven beetje 'van aloë vera gel onder de armen te kalmeren en hydrateren de huid en helpen bij het verminderen van de duisternis ook.

12. Verminder de pijn van artritis

Als u last heeft van pijn van artritis gewrichten, en de anti-inflammatoire eigenschappen van natuurlijke aloë vera gel kan helpen. Probeer masseren bit "van gel in de gebieden die de pijn veroorzaakt en Aloë moeten ontsteking en daarmee de pijn ook.

13 Een rustgevende remedie voor darmproblemen

Intern genomen, kan Aloë Vera sap te helpen met problemen met de spijsvertering en de darmen. U kunt kalmeren en helpen genezen maagzweren en brandend maagzuur, en voorzichtig kalmeert het spijsverteringskanaal.

14. Gebruik als reinigingsmiddel

Met alle andere huid voordelen die u krijgen door het gebruik van Aloë Vera is het zinvol om het te gebruiken als een reinigingsmiddel dagelijks. Gebruik het alleen of meng het met kokosolie en verwijder voorzichtig make-up van de huid en laat je fris en schoon gevoel.

15. Het kalmeert scheermes brandwonden

Aloë Vera is een snelle en effectieve manier om het scheermes brandwonden te kalmeren. Breng de gel op het getroffen gebied en de huid afkoelen en geven onmiddellijke verlichting van pijn, evenals hydrateren van de huid en roodheid te verminderen.

16. Verzacht brandwonden

Geweldig voor die kleine ongelukken in de keuken, een beetje 'van aloë vera gel toegepast op kleine brandwonden snel verzacht pijn. Meng met een beetje 'van vitamine E olie, ten behoeve van heling en u zult de perfecte traktatie kleine brandwonden hebben.

17. Aloë Vera is ideaal voor mooie nagels

Als je nagels dof geworden en beschadigd, dus probeer het toepassen van aloë vera voor nagels elke dag en zal voeden en hydrateren hen en, in een mum van tijd, zullen ze terugkeren naar hun oude glorie.

Voordelen van Aloë Vera zijn zeer talrijk en deze lijst van Aloë Vera gebruikt voor de schoonheid en gezondheid is verre van compleet.

Zoals het gebruik van Aloë Vera in uw schoonheid routine? Welke andere voordelen van Aloë Vera die je kent?

Aarzel dan niet om uw ideeën en suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   0
September 9, 2015 | 12:35:09 | later 1 uur

Of ', heb je een mooie blog article.Really wachten om meer te leren. Ik wil meer.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha