Top 15 Voordelen van de gezondheid van bloemkool voor huid, haar en GezondheidAls we denken aan heerlijke groenten, zeker niet denken aan bloemkool. Maar we nooit denken van gezonde alternatieven als we denken aan voedsel.

Bloemkool behoren tot de kruisbloemige familie. Het is een wit bloeiende plant waarvan bekend is dat veel voordelen voor de gezondheid hebben. Deze plant heeft een goede percentage zwavelverbinding en is ook bekend om het vermogen van de lever om het toxine te neutraliseren ondersteunen. De leden van deze familie hebben de mogelijkheid om kanker te voorkomen. Dus lees hieronder voor meer informatie over de voordelen van bloemkool leren.


Top 10 Voordelen van de gezondheid van Bloemkool:

Bevordert de gezondheid van het hart:

Bloemkool is een groente gezond hart. Dit betekent dat het helpt om het hart en het cardiovasculaire systeem blijven.

Verlaagt het cholesterolgehalte:

Bloemkool nutritionele voordelen zijn als een rijke bron van vezels. Deze vezel helpt ons cholesterolgehalte te verlagen.

Bouwt gezond immuunsysteem:

Bloemkool bevat ook antioxidanten. Antioxidanten zonnebrillen hebben vele voordelen - ze fungeren als een anti-inflammatoire en te bouwen een immuunsysteem gezondheid

Ontwikkeling van de foetus:

Bloemkool helpt ook vrouwen tijdens de zwangerschap. Zoals is rijk aan foliumzuur en vitaminen ook zoals vitamine A en vitamine B, die helpt bij de groei van de cellen. Dit helpt in de uiteindelijke analyse, een goede ontwikkeling van de foetus in de baarmoeder.

Bloemkool is een goede bron van vitamine C, die weer is nuttig tijdens zwangerschap. Dus iedere zwangere vrouw moet ten minste één kopje bloemkool elke dag eten!

Rich Calcium Bron:

Bloemkool bevat ook calcium, die tal van voordelen heeft. Calcium helpt om onze sterke botten en tanden te maken, samen met vele andere belangrijke functies, zoals de overdracht van zenuwimpulsen.

Rijke bron van mineralen:

Bloemkool bevat zink, mangaan, fosfor, magnesium en ook selenium en natrium

a. Zink - helpt nieuwe cellen en ook bij wondgenezing maken.
b. Magnesium - helpt de bijschildklier die hormonen produceert die nodig zijn voor het bot om normaal te functioneren.
c. Fosfor - helpt botten te versterken.
d. Selenium - helpt de werking van het immuunsysteem verbeteren.
en. Natrium - helpt de balans van de vloeistoffen in het lichaam.
f. -Helpt Mangaan in het maken en activeren van enzymen

Vermindert het risico op kanker:

Bloemkool helpt ook het risico op kanker ex beperken: - longkanker, borstkanker, blaaskanker. Veel groenten die behoren tot de familie van kruisbloemigen zijn gekoppeld aan het risico van kanker, bv -broccoli, kool etc.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door UrbaneWomenMag

Bevordert gewichtsverlies:

Bloemkool helpt ook je gewicht verliezen. Bloemkool bevat vitamine C, dat is een sleutel tot het verbranden van vet. Het bevat ook foliumzuur die weer helpen bij gewichtsverlies. Een kopje bloemkool bevat ongeveer 30 calorieën. Het is een van de niet-zetmeelrijke voeding die in onbeperkte hoeveelheden kunnen worden gegeten.

Ontgift het lichaam systeem:

Bloemkool helpt het lichaam leverenzymen die helpt om vele organen waardoor het systeem beschermt tegen schade ontgiften activeren.

Verhoog Vitamine K Inhoud:

Om de inhoud van vitamine K in je systeem te verhogen, verhoging van de inhoud van de bloemkool in uw dagelijkse voeding. Vitamine K speelt een belangrijke rol in botontwikkeling omdat het helpt bij de ontwikkeling van botcellen. Niet alleen dat, als er niet voldoende vitamine K in het lichaam, zal er een grotere hoeveelheid van bloeding bij een wond of letsel. Dit komt omdat vitamine K speelt een belangrijke rol bij bloedstolling.

Voordelen van de huid van bloemkool:

Als groente, bloemkool bevat al eigenschappen die u kunnen helpen fit en gezond te blijven. Eén van de voordelen van het eten bloemkool is dat het helpt om de huid te verjongen.

1 bloemkool bevat antioxidanten, die werken als anti-aging.

1 vitamine C en mangaan, die is gevonden in overvloed in bloemkool, zijn krachtige antioxidanten. De antioxidanten verhogen de hoeveelheid zuurstof in het bloed en versnellen de stofwisseling. Gezonde stofwisseling en sneller helpen u verteren en krijgen alle voedingsstoffen uit de voeding. Hoe meer zuurstof in het bloed, de materialen giftiger lichaam uitwerpsysteem. De huid wordt gezonder, als de hoeveelheid giftige stoffen in het bloed te laag is. Enkele symptomen van ongezonde huid, acne, schilferige huid, donkere vlekken, rimpels, wratten, moedervlekken en huiduitslag.

Als u deze symptomen ervaart, is het tijd om een ​​aantal drastische maatregelen te nemen. Bloemkool kan helpen zich te ontdoen van deze huidproblemen. Gewoon consumeren en waardoor het een deel van uw dieet zal helpen uw huid er jonger en tijdloos.

Voordelen voor Haar bloemkool:

Haar is een belangrijk kenmerk en aantrekkelijke persoonlijkheid. Nu-een-dag de haaruitval is een grote zorg voor mannen, vrouwen en kinderen. Bijna plantaardig worden geconsumeerd als deel van een gezonde voeding, zoals groenten bieden veel vitaminen en mineralen.

1 bloemkool evenzo biedt verschillende voedingsstoffen aan het lichaam om haar goed te groeien. Sommige vitaminen, mineralen en andere nuttige voedingsstoffen die van nature in bloemkool vitamine A, vitamine E, vitamine C, vitamine K, natrium, kalium, calcium, mangaan, zink, zuren, niacine, koper en ijzer.

1 Al deze essentiële voedingsstoffen het lichaam helpen om te groeien en te onderhouden. Verbruiken bloemkool op regelmatige tijdstippen kan helpen bij de bestrijding van haaruitval. Deze vitaminen en mineralen helpen het lichaam te genezen natuurlijk en versnellen het herstelproces van het lichaam, met inbegrip van het herstel van haaruitval.

1 Een droge huid en jeuk kan ook het resultaat van het lichaam zonder een van deze essentiële voedingsstoffen. Al deze factoren kan u helpen een oplossing die misschien op zoek naar uw haar problemen te krijgen.

Hoe Kies Fresh bloemkool?

Bloemkool is essentieel als elke andere plantaardige, die deel uitmaken van het dieet dienen. Selectie van verse groenten is niet altijd zo gemakkelijk. Verse bloemkool bevatten meer voedingsstoffen dan de oude. Als het niet fris, maar dat betekent niet dat het zijn voedingswaarde verloren heeft, maar zeker verminderde de voedingswaarde samen met de smaak. Volg dan de tips om verse bloemkool selecteren:

  • Zoek Firm en strakke kleding:

Zoals u weet, de hoofden van bloemkool zijn de onderdelen van deze groenten die worden geconsumeerd. Dus bij het kopen van bloemkool, altijd op zoek naar leiders goed gesloten en stevig als ze zijn indicatoren van frisheid. De verliezer van hen, de Staler en zijn ook niet een goede smaak.

  • Zoeken Spots:

Witte variëteiten van bloemkool zijn vaak voorkomende en gemakkelijk te selecteren. Als ze oud en muf te krijgen, hun hoofd beginnen te bleek en vlekken verschijnen op hen. Alvorens te kopen, altijd goed te kijken naar punten als ze aangeven de gezondheid van frisheid en plant.

  • Controleer de grootte, gewicht en kleur:

Terwijl het kopen van een bloemkool, kijk voor hoofden room en ook het gewicht, in plaats van hun omvang. Aangezien de hoofden van groenten nauw compact daartussen, zodat zij zwaarder dan ze lijken. Kijk voor koppen die fris en zelfs de kleur van de bladeren van groenten lijken, ongeacht of ze zijn nog steeds groen.

Hoe te bloemkool te slaan?

Het opslaan van bloemkool is niet zo makkelijk als je verpesten binnen een week of zo. Tijdens het opslaan bloemkool, hou het strak verpakt in plastic zakken in de koelkast. U kunt ook snijd de hoofden van bloemkool en bewaar in een goed afgesloten plastic zak. Hou het bij een constante temperatuur in de koelkast zal de opslagcapaciteit van deze plant te verhogen. Ook, niet wassen bij het opslaan van bloemkool als het versnelt het afbraakproces, zelfs als het wordt gekoeld. Als u wilt de groenten te koken, gewoon wassen met water en bereiden een aantal heerlijke recepten.

Tips voor het gebruik van de bloemkool (keuken/Food):

Er zijn veel lekkere recepten die je kunt gooien met behulp van bloemkool. Het is een uitstekende keuken in de vele verschillende culturen, en iedereen heeft zijn/haar eigen manier van koken en serveren.

De meest voorkomende bereidingswijzen een bloemkool door koken of stoom in een hete pan en serveer met andere groenten, of ze kunnen afzonderlijk als compleet gerecht geserveerd. Om de bloemkool koken, volg de stappen:

  • Was de groenten met vers water voor het koken en niet tijdens opslag. Droog tijdens opslag plant zal het proces van afbraak versnellen.
  • Verwijder de buitenste bladeren van groenten met een mes. Door het verwijderen van de buitenste bladeren, kan de hoofden van bloemkool scheiden van de steel, waarbij de bladeren worden aangebracht. En snijd de ornamenten uit elke cluster hoofd van bloemkool.
  • Kook een pot met water en zet alle stukjes van de bloemkool in een stoommandje en plaats de mand over de pot met kokend water. Bedek de mand en bak voor 15-20 minuten.
  • Haal ze uit de pan en laat de zachtheid piercing met een mes of vork, en mits goed gekookt, om de inhoud over te dragen in een kom of schaal. Voeg een snufje zout en peper en serveer als je wilt.
  • Het koken van de plant is ook simpel als koken met stoom. Volg het vergelijkbaar proces als toen je het roken. Snijd de groenten en doe dit in een pan met kokend water en voeg een beetje 'van zout aan het. Bak 15-20 minuten en serveer fris.

Andere tips om Cook Bloemkool:

Er zijn vele andere manieren om de bloemkool koken en maak een heerlijke maaltijd. De voordelen voor de gezondheid van de consumptie van groenten zoals bloemkool zijn gewoon onbeperkt. En, wanneer het koken bloemkool, niet gaar, omdat dit zal leiden tot het breken van elkaar, om zijn smaak en kleur te verminderen en de voedingswaarde ervan te verlagen. Bloemkool bevat chemicaliën en als het gaar is, laat het een onaangename geur. Om de geur te minimaliseren, voeg enkele druppels citroensap of azijn. Het zal u ook een pittige smaak aan uw gerecht. Ook moet je niet koken bloemkool in aluminium pannen of ijzer, omdat de chemische stoffen gevonden in planten kunnen reageren met metalen. Dit zou de kleur en smaak van het fruit beschadigen.

De gezondheidsvoordelen van groenten verbruik zijn gewoon onbeperkt. Wij bieden verschillende voedingsstoffen en mineralen die kunnen helpen bij de strijd tegen veel ziekten. Veel artsen adviseren ons om meer en andere groene groenten in onze voeding op te nemen.

Bloemkool klinkt misschien niet zo lekker, maar kan veel meer energie geven, essentiële vitaminen en mineralen dan tabletten en kunstmatige drugs. Een gezond dieet betekent niet dat je altijd zeer voorzichtig zijn bij het selecteren van het eten. Een gezond dieet omvat het juiste hoeveelheid voedingsstoffen en mineralen worden geconsumeerd op regelmatige basis. Dit kan actief te houden en past je lichaam. Deze plant wordt gebruikt in veel verschillende keukens en heeft zijn plaats in de keuken met anderen. Het verzorgen van uw gezondheid door middel van natuurlijke ingrediënten is altijd behulpzaam en fruit zijn een van de beste keuzes om te gaan voor.

Ik hoop dat dit artikel over de gezondheidsvoordelen van bloemkool helpt om te eten voor een betere gezondheid.

Bloemkool Voedingswaarde:

Principe

Nutrient Waarde

Percentage van de RDA

Energy25 Kcal1% Carbohydrates97 Protein92 g4 g4 %%% Totaal Fat0.28 g1 Cholesterol0 mg0% Dietary Fiber0 g5%

Vitaminen

Folates57 μg14% Niacin0.507 mg3% pantothenic acid0.667 MG13% Pyridoxine0.184 mg14% Riboflavin0.060 MG5% Thiamin0.050 MG4 IU0% A0% Vitamine Vitamine C42 MG80% Vitamine E0.08 mg0.5% Vitamine K15 μg13% < p align = "center"> Elektrolyten

Sodium30 mg2% Potassium299 MG6%

Mineralen

Calcium22 mg2% Copper0.039 MG5% Iron0.42 MG5% Magnesium15 MG5% Manganese0.155 Mg7% Zinc0.27 MG5%

Fyto-voedingsstoffen

Caroteen-SS0-mg luteïne-zeaxanthin1 μg-
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha