Top 15 Verbazingwekkende Halloween make-up ideeën voor vrouwenEr is niets leuker dan een Halloween kostuum partij. Verkleden als spoken en geesten en alle verachtelijke voor een paar hapt en giechelt is een fantastische manier om Halloween te vieren! Als je op je werk, op school, op de universiteit of thuis, een Halloween outfit is de weg te gaan!

Top 15 Heks make-up ideeën voor vrouwen

Bekijk ook de top 15 ideeën voor Halloween make-up voor vrouwen:


The Classics:

De klassiekers zijn eeuwig en altijd leuk. Als je de tijd om samen een nieuwe zetten, ga dan voor de klassiekers. Schedels, pompoenen, beroemdheden en Favorieten Halloween katten altijd!

Schedel:

Krijg een aangepaste schedel en het skelet of schar op een terrein van schmink. Mos storende of vlees toe te voegen voor een leuk effect. De schedel faalt nooit om een ​​impact te maken. Een schedel met angstaanjagende blauwe ogen neemt de taart overal. Wees creatief en heldere verf. Geef de klassieke look een grote draai voor een nacht van plezier op Halloween!

Heks:

Een puntmuts, een bezem, een lang gewaad, en een kwaad dat expressie leidt tot een klassieker Halloween! Geef het een sensuele aanraking met een figuur knuffelen jurk en wat make-up chique.

Pompoen:

Dit is een idee dat nooit zal gaan uit de mode! Pompoen is synoniem met Halloween! Hier krijg je een kostuum pompoen ongelooflijke aan je vrienden schrikken. U kunt kiezen tussen de traditionele klederdracht mollig of slank, slanke gewoonte, afhankelijk van uw voorkeur. Nu is het tijd om te pronken met die abs dat u werkt!

Cat:

Het kostuum kat is gewoon purrfect voor de gelegenheid! Een enge zwarte kat met groene ogen zullen je vrienden de rillingen geven. Hier krijg je een volledig pak of een hoed te krijgen dat Halloween kijken. Perzische lief en schattig bont of kort haar glanzend zal gewoon doden op elk moment aggregatie. Verf op een snor, sluit je oren gevuld en u bent klaar om te gaan!

Celebrity:

Verkleed als je favoriete beroemdheid en rock uw Halloween feest. Kleed jezelf als een beroemdheid op zijn slechtst voor de lol effect. Je haar verven, krijg contacten, draag mooie kleren en draai als oude tijd, zoals Audrey Hepburn of sterren populair vandaag, zoals Angelina Jolie en Mila Kunis!

Trending:

Ontvang het laatste Halloween kostuums voor de nieuwste tv-shows en populaire personages!

Cersei van Game of Thrones:

Misschien wel de beste keuze uit de nieuwste tv-shows nemen van de wereld door de storm! Cersei hoeft niet verzinnen of toevoegingen aan haar een keuze van Halloween te maken. De koude, meedogenloze meningsuiting, de middeleeuwse outfit, en links Game of Thrones persoon, u de show steelt overal!

Boze Vogels:

Toon uw steun voor de dierenwereld. Dep op het gezicht verf, krijgen felgekleurde kostuums, met een fantastisch veren en ga boze vogels. Voeg een schreeuw hier en daar voor een leuke, levendige Halloween kostuum.

Superheld:

Verkleed je favoriete superheld! Spiderman koorts is in de lucht. Of verkleden als je favoriete X-mannen of vrouwen, zoals storm of Rogue, Jean Grey en Kitty.

Super Schurk:

Ga precies het tegenovergestelde van de superheld. Wordt de superschurk deze Halloween! Verkleed als de Joker, de versie dame of Maleficent, de boze fee in Cinderella of een andere super-schurk van uw keuze. Als je een partner hebt die je gaat naar een Halloween evenement, dressing duo held-schurk voor een blast!

Leef je uit:

Als je echt wilt een plons deze Halloween te maken, wees creatief. Laat je fantasie en maak je eigen kostuum.

Brain Spaghetti:

Niets creepier spaghetti je hersenen! Kant met saus voor het effect bloedige! Besteden maximale tijd op de hoofdband en loop met ketchup druipen uit kleren voor de bloedige effect. Uw truc of 'deal zal veel gelachen te verzamelen, dat is zeker!

1 Speciale Koppels:

Als je gaat truc of behandelen met een partner of beste vriend, aankleden beroemde koppels. Jack en Jill in hun engste, in Puss In Boots, Calvin en Hobbes plotten iets leuks zoals gebruikelijk, een paar van de sneeuw mannen met hun handen uit te steken van hun borst of een zombie slaap (ahem ... schoonheid ) en Prince Charming (Graaf Dracula?)

1 Mimo:

Fun! Mime truc of behandelen met uw buren. Voeg gewoon een beetje 'rode verf, het vlees en de botten uitsteken en doe het tableau een groot succes! Er is niets leuker dan een kunstenaar boos na te bootsen zijn ongenoegen op de nacht van Halloween!

1 ei:

Jurk in wit en dooier bevestig een gele cirkel om je maag. Horens en een hooivork voeg de geest van Halloween uit te brengen! Het ei "Deviled"!

1 Bat:

Verkleed als een vleermuis te voegen aan de feestelijke geest. Schrijf een nacht om een ​​leuke avond!

1 Doll:

Wees enge pop Anabelle door The Toveren of een Barbie met een kwade streak! Poppen hebben een groot potentieel voor make-up eng. Verkleed als een pop en rock van de partij.

[Lees: Gezicht van Doll Make-up Tutorial

Deze Halloween kostuums zal een groot get-up voor een leuke nacht van Halloween te maken. Wees de engste beste deze Halloween en stelen de show!

Wat is uw favoriete Halloween kostuum idee? Je hebt een idee 'out-of-the-box' voor deze Halloween heks truc? Niet met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha