Top 15 redenen waarom je moet stoppen met het consumeren van energiedrankenWe weten allemaal dat koolzuurhoudende dranken zijn niet goed voor de gezondheid. En in een poging om te ontsnappen uit deze koolzuurhoudende dranken, de meesten van ons pak een blikje energy drink. Of het nu gaat Red Bull of Monster, heeft het gebruik van energie dranken is toegenomen. En met opties beschikbaar voor kinderen, ouders zijn geneigd om een ​​blik te nemen voor hun kinderen in plaats van hun favoriete sap tetra pak. Maar, zijn deze energy drinks goed voor je? Wanneer u de dop van zoveel voor een revitaliserende ervaring gezonde, moet u zich bewust van de bijwerkingen van de zogenaamde lichaam en geest regenereren, toch? Maak je klaar om te duiken in dit artikel onthullen waar de keerzijde van energy drinks.

15 redenen energiedranken voorkomen:

Hier zijn de gevaarlijke bijwerkingen die zullen voortvloeien uit de consumptie van energiedranken :


Obesitas oorzaken:

Ja, deze zogenaamde fitness drankjes een van de oorzaken van ernstige zwaarlijvigheid. Zitten boordevol suiker. Dus wat over die kunstmatig gezoete? Uw vraag zou kunnen zijn dit. Het geval blijft hetzelfde. Je lichaam heeft niet de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen suiker en kunstmatige zoetstoffen. En, toen schrokken fles na fles Red Bull kon eigenlijk toe te voegen aan uw gewicht, eerder dan helpen je verliest de overtollige flab.

Zou kunnen leiden tot diabetes type 2:

Verpakt met tal van glucose en andere additieven, kon een energiedrank suikerrijke invloed op de alvleesklier om insuline te produceren. En, zoals we allemaal weten, insulineresistentie leidt tot diabetes type 2. De oplossing is om uw inname te beperken tot een minimum.

In een studie van ongeveer 3,40,000 mensen in 8 Europese landen, is gebleken dat een suiker drankje doordrenkt 336 ml kan eigenlijk verhogen het risico op het ontwikkelen van diabetes type II met ongeveer 22%. En dit, in feite, is een figuur van angst.

Risico van verslaving:

Deze zogenaamde energieleveranciers hebben een mengsel van cafeïne met andere vitaminen of kruiden, zoals ginseng, guarana, carnitine en B-vitamines, te leveren op hun beloften. Een studie uitgevoerd door de Universiteit van California Davis suggereren dat een blikje energy drink meerdere porties van cafeïne kan bevatten, met sommige zelfs het tellen van maar liefst 294 mg. Daarnaast zijn deze drankjes zijn ook rijke bronnen van kunstmatige zoetstoffen, glucosestroop of suiker. Hoewel het veilig is in kleine hoeveelheden, kan grote doses daadwerkelijk verlaten verslaafd.

Verhoogd risico op een hartstilstand:

Mensen met hart-en vaatziekten moet weg van deze dranken te blijven. Volgens een recent rapport dat werd gepubliceerd in het 17 juni 2014 op verschillende plaatsen, een meisje leed aan een hartstilstand en bezweken aan het na het legen te veel blikjes van een energie-drankje om zijn energie niveau te houden. Een studie die werd gepubliceerd in Cbsnews.com zegt dat deze dranken levensbedreigende hartritmestoornissen kan veroorzaken - de verandering in de hartslag, die zou kunnen kost je je leven.

Hoofdpijn en frequente hoofdpijn:

Overmatig gebruik van deze rijke dranken met cafeïne kan leiden tot migraine en intense hoofdpijn, de twee belangrijkste symptomen van cafeïne terugtrekking. Als u te veel van deze dranken consumeren, dan langzaam verminderen van de hoeveelheid in plaats van het terugdringen van de in één shot, om zichzelf te beschermen tegen ontwenningsverschijnselen.

Slaapstoornissen:

Terwijl energie dranken met cafeïne gehalte, zijn goed wakker tijdens de lange uren van het werk te houden, kan overmatig gebruik van hen belemmeren met uw slaap routine. Dit, op zijn beurt, zal slapen allemaal samen ontnemen. Zal leiden tot verschillende slaapstoornissen, waaronder slapeloosheid.

Verhoogt het risico op cardiovasculaire aandoeningen:

Verschillende studies over de mogelijke gezondheidsrisico's van het gebruik van energiedranken om overtollig geven hypertensie. Hypertensie is een aandoening waarbij de bloeddruk toeneemt bij abnormale niveaus. Een studie gepresenteerd op de American Heart Association's Epidemiologie en Preventie/Nutrition, Physical Activity and Metabolism 2013 Scientific Sessions zegt dat het gebruik van deze dranken drastisch kon oppeppen het niveau van de bloeddruk. Cafeïne en taurine, twee van de belangrijkste ingrediënten van energiedranken bekend hypertensie veroorzaken. Dit op zijn beurt, wellicht ten het risico op ernstige cardiovasculaire ziekte.

Onveilig tijdens de zwangerschap:

Ja, moet energiedranken volledig worden vermeden door zwangere vrouwen. Volgens het Amerikaanse Congres van Verloskundigen en Gynaecologen, een dagelijkse consumptie van meer dan 200 mg cafeïne kan het risico van abortus en miskraam. Terwijl verdere studies nodig zijn om het feit vast te stellen, is het altijd beter om veilig te zijn dan later spijt van krijgt.

Zou kunnen verlagen het aantal zaadcellen bij mannen:

Overmatige consumptie van cafeïne is gekoppeld aan het aantal zaadcellen bij mannen verlagen. Verder onderzoek is nodig om dit resultaat te controleren. Verlaag uw drank energie-inname als je probeert om het vaderschap te omarmen.

Allergische reacties:

Energy drinks zijn gemaakt met verschillende ingrediënten. En, er kunnen gevallen zijn waar een aantal van hen niet voor u. Als u al een voorgeschiedenis van allergische hieronder, lees dan de lijst van ingrediënten vermeld op de verpakking van de drank uit de buurt van dergelijke reacties te blijven.

1 interactie met geneesmiddelen:

Deze dranken zijn gevuld met cafeïne en andere factoren die essentieel wakker te houden zijn. Als u medicijnen voor hartaandoeningen of medicijnen die sedatie kan induceren, dus blijf weg van deze dranken. Ook als u medicijnen voor hoge bloeddruk, moet u voorkomen dat het gebruik van deze stijgende niveaus van de bloeddruk dramatisch.

1 Nervositeit:

Overmatig gebruik van energiedranken is gekoppeld aan angst. Mensen hebben de neiging om hoge nervositeit en nervositeit af onder invloed van cafeïne. Volgens een studie uitgevoerd in Perth, Australië, kan 250 ml energiedrank intensiveert angst niveaus bij mannen tussen de 20 en 30 jaar.

1 Niet goed voor uw tandheelkundige gezondheid:

De aanwezigheid van overmatig suiker in deze dranken schade aan het glazuur van de tanden. Volgens Poonam Jain, BDS, MPH, associate professor en directeur van de gemeenschap tandheelkunde aan de Southern Illinois University School of Dental Medicine, het glazuur kan slanken of zelfs weg te eroderen als gevolg van overmatig gebruik van deze dranken. Echter studies uitgevoerd onder laboratoriumomstandigheden en nog steeds op mensen worden uitgevoerd.

1 kans op uitdroging:

Hoge cafeïne energiedranken kunnen risico lopen op uitdroging te zetten. Zoals gebruikt in matiging, deze dranken zijn goed. Overmatig gebruik kan zelfs leiden tot een groter verlies van water uit het lichaam. Dus, weg van deze dranken te blijven tijdens de fysieke activiteit om uitdroging veroorzaakte risico's, zoals braken en duizeligheid tegen te gaan.

1 Risky voor tieners:

Verschillende studies van de gezondheidsrisico's als gevolg van energiedrankjes op kinderen suggereren dat regelmatig gebruik van deze heerlijke cafeïne-load eigenlijk kan blijken te zijn harde gevolgen voor hen hebben. Hoewel deze lekkernijen ladingen suiker vol en energiek zal houden voor een feest de hele nacht, het lichaam stopt bij gebrek aan vocht. Het leidt ook tot rusteloosheid, uitdroging, braken en risicovol gedrag in de adolescentie.

De lijst van risico's en bijwerkingen van het gebruik van energie dranken lijken zeker domineert de voordelen van het gebruik ervan. Verminder je inname van deze dranken op dit moment. Als u regelmatig consumeren energy drinks, dus koffie en thee of enige andere vorm van doordrenkt voedingsmiddelen die cafeïne bevatten om zichzelf te beschermen tegen gevaar te vermijden.

Heeft u energiedranken nemen? Heb je ooit iets mis is met uw gezondheid gehoord? Vergeet niet om uw mening met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha