Top 15 Oorzaken van een droge huid U moet zich bewust zijn van



Winters markeren de komst van de kou, sneeuw vallen en het vakantieseizoen. Op hetzelfde moment, is ook ingenomen met de ruwe, droge huid. Veel ervaring droge huid tijdens de barre wintermaanden. Droge huid is bekend dat gebrek gloed en gezondheid. Arsa vocht, droge huid, ontbreken van hydratatie, hetgeen leidt tot irritatie en jeuk. Tijdens winters, moet het vochtgehalte van de huid gedurende de dag te ontdoen van droge huid te handhaven. Het is erg belangrijk om je huid gehydrateerd.

Wat veroorzaakt een droge huid? Meestal zijn de oorzaken van een droge huid variëren van deze ecologische redenen om bepaalde erfelijke aandoeningen. De manier om een ​​droge huid te behandelen is om eerst de verwekker te diagnosticeren. Zodra de oorzaak is geïdentificeerd, kunt u eenvoudig en effectief de huid te behandelen en voeden het terug naar gezondheid.


Oorzaken van een droge huid:

Er zijn verschillende oorzaken droge huid. Dus, moet je proberen om de huid gehydrateerd voor een groot deel te houden. De redenen voor de droge huid zijn:

Lage vochtigheidsgraad in de omgeving:

Meestal wordt droge huid veroorzaakt door de samenvloeiing van meteorologische omstandigheden. De huid heeft de neiging om droog te wijten aan minder vocht en extreme temperaturen. Lage temperatuur en lage luchtvochtigheid zijn de ideale omstandigheden voor de huid om te beginnen met een droge en jeukende gevoel. In woestijngebieden, hoge temperaturen, verbindingen met een lage luchtvochtigheid gedurende het hele jaar, kan een slechter effect op je huid hebben. Een installatie van geschikte bevochtigers wordt aanbevolen door de kamer om de vochtigheidsgraad te handhaven.

Frequente douches:

Frequente douches met warm of heet water kan een andere oorzaak van een droge huid. De warmte heeft een impact op het hoge niveau, die verantwoordelijk is voor het behoud van vocht. Bovendien heeft de toepassing van zeep erodeert het niveau en laat de huid droog. Dit is een van de oorzaken van droge jeukende huid.

Zwemmen voor lange uren:

Zwemmen overdreven is zeer schadelijk, omdat het van invloed op zowel het haar en de huid. Urenlang in het zwembad neiging om de buitenlaag van de epidermis die verantwoordelijk is voor het houden van vocht te elimineren. In feite, chloor doorbreekt de barrières van de huid lipiden die bevat en maakt het hard en droog verschijnen. De toepassing van een goede voedende crème wordt aanbevolen vóór het zwemmen als hoge niveaus van chloor kunnen diverse huidproblemen veroorzaken.

AC:

Heb je gehoord dat laat een kamer met airconditioning, maakt de huid meer dan tien keer erger? Uw gezichtshuid lijkt uit te strekken over je jukbeenderen en jeuk te voelen? Dit komt omdat in de kamers uitgerust met koelers of centrale verwarmingssystemen, zoals airconditioners, open haarden, radiatoren en koelers, de relatieve luchtvochtigheid is zeer laag. Dit absorbeert vocht uit de huid, waardoor het droog en jeukerig gevoel.

Shampoos en conditioners:

De huid op de hoofdhuid is meest kwetsbaar en droogt sneller dan in een ander deel van het lichaam. Dit wordt veroorzaakt door agressieve chemicaliën in sommige shampoos en conditioners. Ga gemakkelijk op de shampoos en conditioners gebruikt en probeer te gaan voor degenen die speciaal zijn ontwikkeld voor de droge hoofdhuid. U kunt ook overschakelen naar kruidenshampoo.

Zepen:

Ook de zepen die we gebruiken, vooral antibacteriële, droogt onze huid sneller. Bijtende chemicaliën aanwezig in zepen hebben de neiging om vocht uit te pakken en laat het lichaam erg droog. Het is het beste om een ​​body wash gebruiken in plaats van zeep. Ook, niet wassen of spoelen het gezicht meerdere malen omdat dit irritatie kan veroorzaken. De toepassing van de olie van de huid voor een bad direct binden de lipiden van de huid en voorkomen dat steeds grof. Bovendien, na het gebruik van zeep of was je gezicht, wilt u misschien een lotion of moisturizer.

Psoriasis Huid:

Dit is een huidaandoening waarbij de dode cellen accumuleren snel en vriezen bulten op de huid te vormen. Hoewel psoriasis treft vooral de huid van onze hoofdhuid, kan voorkomen in andere plaatsen.

Symptoom van diabetes:

Een diabetische persoon kan droogheid zo vroeg symptoom van de ziekte. Het is een van de oorzaken van droge huid op de handen en benen. Als de droogte optreedt op de handen en benen, de persoon moet gaan voor een controle van de suikerspiegel. Vanwege de hoge niveaus van suiker in het bloed, een persoon meestal heel vaak urineren, en dit op zijn beurt laat een uitgedroogd lichaam.

Lage schildklierhormoon secretie:

De activiteit van de schildklier heeft een directe impact op uw huid. Lage niveaus van schildklierhormoon kan droog op een berokkenen. Vanwege de lage secretie van schildklierhormonen, er een afname in het proces van de activiteit van de talgklieren en ademend. Dit leidt tot een droge huid.

Overmatige blootstelling aan de zon:

Het zonlicht penetratie veel dieper dan de toplaag of de epidermis van de huid. Zonlicht dringt diep door in de dermis en helpt los te maken van de obligaties van collageen en elastine. Dit leidt tot een volledige afbraak van de structuur constante van de huid. Dit leidt verder tot droge huid en andere huidproblemen verband als verzakking en rimpels. Het wordt aanbevolen dat de toepassing van de juiste zonnebrandcrème.

1 Eczeem:

Er zijn vele vormen van eczeem en atopische dermatitis veroorzaakt massale uitdroging van de huid. Gezicht, nek, ellebogen, polsen interieurs zijn vaak aangetast.

1 Water:

Hard water, dat water met een hoog percentage van ijzerverbindingen en calcium opgelost daarin, veroorzaakt een hoog percentage van droge huid gewoon water.

1 onjuiste inname van water:

In de winter, je voelt je niet zo dorstig als in de zomer. Daarom inname van water is zeer laag. Ontoereikendheid van het water heeft de neiging om de huid uitgedroogd verlaten en kan je het gevoel gecontracteerd.

1 Onjuiste Hydratatie:

Goede hydratatie wordt aanbevolen om de cellen gehydrateerd. Droge huid veroorzaakt ongemak als gevolg van jeuk en schilfering.

1 Aging:

Wanneer u ouder worden begint, de huid de neiging zacht om te draaien en wordt droger dan normaal. De elasticiteit van de huid is verloren en de huid begint te rijpen. Rimpels, sagginess etc. zijn de symptomen van veroudering. Daarom is het raadzaam dat de toepassing van anti-aging producten. Aangezien deze anti-aging producten zijn op waterbasis, ze houden de huid gehydrateerd.

Terwijl de droge huid is een gemeenschappelijk probleem dat de meesten van ons geconfronteerd met deze dagen, met de juiste zorg en begrip van de oorzaken kan ons helpen om effectiever om te gaan onze huid.

Vergeet niet, de mantra om een ​​droge huid te voorkomen is om vocht in de huid te houden de hele tijd. U hoeft niet langer op de huid onder dikke truien te verbergen; met een goede hydratatie, laat uw huid gloeien en te ademen.

Laat iedereen zien de huid zacht en soepel deze winter. Voel je vrij om uw commentaar met ons te delen via de reacties.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha