Top 15 Most Beautiful Morning Glory BloemenIk ben bevooroordeeld richting bloemen. Voor mij, bloemen zijn een van de mooiste creaties van God. En als het gaat om bloemen van de ochtendglorie, die behoren tot de meest vrolijke en mooie bloemen die ik ooit heb gezien. Morning Glory is eigenlijk een gemeenschappelijke naam voor alle bloemen zijn trompetvormige met dunne stengels en bladeren in een hartvorm. Het behoort tot een genre dat meer dan 1000 soorten heeft.

De meeste van deze aspecten mooie ochtend glorie bloemen is dat ze zich ontvouwen in volle bloei in de vroege ochtend, net als zijn naam. Zijn glorieuze, ze zijn mooi en levendig. Maar er zijn ook enkele ochtend glorie bloemen, die uitzonderingen zijn net als die 's nachts bloeien.


Er wordt gezegd dat de bloemen van de morning glory zijn in China is bekend vanwege zijn medicinale toepassingen. Heeft laxerende eigenschappen in zijn zaden. In de 9de eeuw, de Japanners geïntroduceerd als sierplant bloem voor zijn prachtige kleuren en vormen.

Haagwinde nodig Mesic bodems en volle zon gedurende de dag. Ze moeten regelmatig worden bewaterd. Er zijn meer dan 1000 soorten, maar hier zal ik het delen van best 15 en de mooiste bloemen van de morning glory.

De eerste 15 en de mooiste bloemen van de Morning Glory

Ipomoea Nil of Ivy Morning Glory:

I, KENPEI, via Wikimedia Commons

Het is een mooie bloem in de kleuren blauw-blauw met een wit centrum en paars. En 'jaarlijkse klimplanten die drie puntige bladeren die lang zijn, 3 cm tot 8 cm heeft. Dit is de meest voorkomende vorm van bloem blauw morning glory.

Roze Morning Glory Bloem:

PiccoloNamek Engels-talige Wikipedia, Wikimedia Commons

Roze ochtend gloriën zijn meestal klein. Deze hebben licht roze bloemblaadjes met zuiver wit centrum. Dit lijkt ongelooflijk mooie bloem met dauw druppels op, wanneer het bloeit vroeg in de ochtend.

Witte Morning Glory Bloemen Dwarf:

Voor Tau'olunga (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Zoals de naam al doet vermoeden, is een dwerg plant, en een typische klimmer. De bloemen zijn klein en wit van kleur. Witte dwerg ochtend gloriën zijn geel-centered, dat lijkt erg rustig en charmant.

Vreedzame Haagwinde:

Via pinterest

De eerste bloem en de aanblik van deze rustige bloemen Morning Glory is gewoon ongelooflijk. Ze zijn licht paarse kleur met witte strepen erop. Deze bloemen zijn net als hun namen, rustig en glorieus.

Convolvulus Morning Glory:

MrSpode at en.wikipedia, Wikimedia Commons

Dit is één van de drie kleuren ochtend glorie bloem. De buitenkant is blauw met het tweede deel wit met een helder geel centrum. Zijn klein van formaat, maar groeien op een zeer snel tempo. Deze lichte bloemen kijken kijken echt leuk op de hekken.

Akkerwinde Morning Glory Bloemen:

Om Gebruiker: Strobilomyces (Eigen werk), via Wikimedia Commons

Deze bloemen zijn als winde gloriën, maar zijn lichtere tint-roze. Een vorm van de bloem van lelie-witte zoals te zien is op de bloemblaadjes, terwijl het centrum is geel met witte toppen uit van dat. Ze kunnen groot of klein zijn, maar heeft een perfect ronde vorm.

Merremia umbellata:

Forest & Kim Starr, via Wikimedia Commons

Merremia umbellata of Merremia Geel is een dunne wijnbouw, die geel zijn. Zijn monochromatische en hebben een maximale dikte van 2 cm. Deze zachte gele bloemen worden gebruikt voor decoratieve doeleinden op gelegenheden zoals huwelijk, verloving etc. Sommige vrouwen gebruiken ze als sier hoofd, dat ziet er echt leuk.

R. corymbosa:

Forest & Kim Starr, via Wikimedia Commons

R. corymbosa is mooi soorten van morning glory, die een verscheidenheid aan kerst. Ze bloeien meestal na 30 oktober en verfraaien van uw tuin winterlandschap. Ze zijn enigszins vergelijkbaar met de witte gloriën dwergen, maar wat maakt ze anders is hun bloemblaadjes in de vorm van hart en donkerder groen centrum. Lichtgroene strepen kunnen ook op de bloemblaadjes van deze bloemen zijn geweest. Ze zijn perfect om het winterse landschap te verbeteren.

Morning Glory Red Picotee:

Via pinterest

Zeer mooie en unieke soorten Morning Glory bloemen, rode picotee morning glory zijn roze met spitse bloemblaadjes. De bloemblaadjes zijn met elkaar verbonden. Ze zien er echt leuk. Wat maakt hen uniek en lief is het wit overzicht op hun bloemblaadjes. Het voelt erg ontroerend en lief toen keek.

Red Morning Glory Vines:

Via pinterest

Kleine trompetvormige rode bloemen van de ochtendglorie lijken echt leuk. Ze zijn donkerrood. Hoewel ze lijken echt mooie tuinen, maar mensen gebruiken ze als een geschenk voor hun dierbaren. Ze verbeteren echt de uitstraling van een boeket bloemen.

1 Japanse Morning Glory Bloemen:

Via pinterest

De vorm van deze ochtend glorie is vergelijkbaar met rode picotee ochtend glorie bloemen, maar wat maakt ze anders zijn de roze strepen Shibori op de bloemblaadjes. Het ziet eruit alsof iemand de kleur roze op hun witte bloemblaadjes heeft gespoten. Het is een van de mooiste bloemen morning glory.

1 Hawaiian Bell:

Via pinterest

Hawaiian Bell of Stictocardia is zeer dramatische bloem schaduwrijke, die zeer rijke tinten van de kleuren op het heeft. Kan gedijen in zon en schaduw. Heeft grote bloemblaadjes fluweel tropische uitziende die van 2 tot 3 '' wide. Dit Hawaiian Bell Morning Glory houdt bloei sporadisch gedurende het hele jaar met een overvloed aan spatten rond Jan, maart, juni, september en december.

1 Woolly Morning Glory:

Via pinterest

Het is ook wel bekend als de olifant Creeper of Hawaiin Baby Woodrose. En 'inwoner van Bangladesh en het oosten van India. Deze prachtige Woolly Morning Glory kunnen opgroeien tot 9 meter. De bloemblaadjes zijn eivormig-hartvormig die nauw met elkaar zijn gegroepeerd. Het is een krachtig slingerplant die naar de top van de bomen kunnen krijgen. Ze worden meestal gehouden gesneden om een ​​terp-achtige figuur te vormen.

1 Beach Morning Glory Bloem:

Via pinterest

Deze mooie ochtend gloriën liefde te bloeien over de duinen en stranden. Ze zijn meestal te vinden boven de vloed lijn en subtropische gebieden van de wereld. Ze zijn licht roze crêpepapier als bloemen. Ze zijn klein en kunnen gemakkelijk worden gekweekt in een container.

1 Melkweg Morning Glory Bloem:

Via pinterest

Last but not least op onze lijst van top 15 mooiste gloriën Melkweg Morning Glory Bloem. Het is een witte bloem en vreedzame aspect dat vijf blauw-paarse strepen op het heeft. En 'rond van vorm en is strak geclusterd bloemblaadjes met de andere.

Hoop dat je dit artikel op de top 15 morning glory bloemen. Wat is uw keuze? Het niet eens met uw opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha