Top 15 Mooiste Rose BloemenRose is een van de meest populaire bloemen van alle tijden. Deze vaste plant struik is waarschijnlijk de meest populaire van de bloeiende plant flora. Het op grote schaal gekweekt voor zijn veelzijdigheid, schoonheid en geur. Rosa met zijn combinatie van doornige stengels en geurige bloemen wordt beschouwd als een symbool van succes, perfectie en de voltooiing. Sommige rassen van mooie roze bloemen zijn dicht opeengepakte bloemblaadjes terwijl sommige zijn los. Het wordt geleverd in een groot aantal kleuren zoals rood, oranje, roze, zwart, paars en zelfs groen.

Rozen zijn verdeeld in drie hoofdgroepen -soorten, Oud tuin en moderne rozen.


Hier zijn enkele van de verschillende soorten van de meest mooie roze bloemen in de wereld.

Alba:

Alba is een oude rozentuin, die van kracht is sinds de 1e eeuw. Het is een kruising tussen Rosa canina en Rosa Damascena. Alba is een wit tot licht roze roos met blauw-groen blad en is zeer geurig.

Banksiae:

Banksiae, ook wel bekend als Lady Banks steeg staat bekend als vrijwel doornen minder. De struik brengt clusters van kleine paarse bloemen geurende. Er zijn vier soorten Rosa banksiae, twee singles en twee doubles bloemblaadjes bloemblaadjes. Dit type roos heeft veel ruimte om te groeien en heeft een warme en zonnige omstandigheden om te gedijen. Heeft ferny blad en gele bloemen.

Bourbon:

Bourbon is een oude rozentuin, die de naam van La Réunion in de Indische Oceaan neemt. Het is een kruising tussen China en damast roos. Bourbon rozen zijn geurig en vol en komen in de kleuren zoals licht roze, roze-wit en diep rood. Deze roos is vatbaar voor schimmelziekten en meeldauw.

China steeg:

China roos is een rozentuin en oud is een complexe groep van natuurlijke kruisen. Deze zijn klein van stuk en ziet er erg mooi en slank. De bloem wordt donkerder in de schaduw als het rijpt. Mutabilis is een van de meest populaire soorten in China toegenomen.

Damascus:

Damascus is een oude rozentuin, die werd geboren in Syrië en werd geïntroduceerd in Europa in de 16e eeuw. Damast rozen zijn wit tot diep roze in de schaduw. Deze winterharde rozen hebben een stok omhoog, overkoepelende en doornige. Dit nam is zeer geurig en wordt gebruikt in de parfumindustrie.

Eglanteria:

Eglanteria is een roze zoete briar, die populariteit heeft opgedaan met het spelen van de Droom van Shakespeare's Midsummer Night's. De hybriden van Rosa eglanteria zijn meestal individuele bloemblaadjes, geparfumeerd met loof. Deze heldere rode roos bloeit elk jaar in de herfst.

Floribunda:

Floribunda Rose is een kruising tussen de thee roos en polyantha. Elke stam produceert clusters van grote dubbele petaled bloemen. De term werd bedacht door Dr. JN floribunda Nicholas, een veredelaar voor Jackson en Perkins. Floribunda is beschikbaar in een brede waaier van kleuren zoals wit, roze, rood en geel. De eerste was floribunda "Gruss an Aachen", dat is nog steeds erg populair vandaag.

Foetida:

Foetida is een Latijns woord dat betekent een onaangename geur. Rose Foetida hebben een sterke geur, maar niet echt onaangenaam. De eerste gele foetida Solei d'Or is een kruising tussen Rosa Foetida en een hybride rode roos. Foetida is een klimmer sterk en krachtig, met een hoogte van 10 meter.

Gallica:

Gallica roos, vaak aangeduid als de Franse Roses of Provins Rose, is een van de oudste gecultiveerde soorten rozen. De eerste Gallica werd gefokt in de vroege 12de eeuw. Gallica rozen zijn licht geparfumeerd en vormen een dikke en dichte struik, met een hoogte van bijna 5 meter. Het bloeit in de kleuren rood, licht roze, donker roze, diepe wijn en zelfs strips. Gallica is tolerant schaduw, arme grond en ook koud. Beroemde Gallica omvatten Rosa Gallica Officinalis en Rosa Gallica Versicolor

Hybride thee:

Hybrid thee is een kruising tussen hybride eeuwigdurende rozen en thee. De eerste Hybrid Tea was 'La France', die werd geïntroduceerd in 1867, het markeren van het onderscheid tussen de oude tuin rozen en modern. Hybrid Tea Rose is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en onderscheidt zich door zijn lange stengels en bloemen scherp.

1 Meidiland:

Meidiland rozen komen uit de beroemde Franse veredelaar Meilland. Het is een onderhoudsvriendelijke en robuuste verscheidenheid bloeiende roos. Meidiland is een perfecte bloem landschap.

1 Moss:

Mos rozen worden opgeroepen voor zo mos groeit op de kelkbladeren, die ruikt naar dennen bij aanraking. Moss Rose is een genetische mutatie van Centifolia en damast roos. De struik die deze roos draagt ​​groeit tot een hoogte van 4 meter. Deze roos is niet bijzonder robuust en wordt voornamelijk geteeld voor zijn ongewone schoonheid.

1 Multiflora:

Rosa multiflora is afkomstig uit Azië en wordt vermeld als invasief in het noordoosten van de Verenigde Staten. Deze soort van roos werd oorspronkelijk ingevoerd om te helpen met bodemerosie en dekking. Multiiflora jaarlijkse bloeit elk voorjaar en de herfst. Het wordt gebruikt als onderstam geënt rozen.

1 Musk:

Deze soort van roos is gekweekt voor eeuwen. Musk is inheems in het Midden-Oosten. Het is 5 bloemblaadjes enkele bloem leggen van een sterke geur zoals musk.

1 Polyantha:

Polyantha rozen worden gekenmerkt door kleine spatten van bloemen boven het blad als een wolk gehouden. De eerste polyantha "Paquerette" werd in 187 geïntroduceerd Het is een kruising tussen China roos en de nano-versie van Rosa multiiflora. Klassieke voorbeelden van Polyantha zijn The Fairy en Cecile Brunner.

Aangezien bijna iedereen van ons houden van rozen, wij zijn er zeker van dat het op deze manier meer informatie zou op veel meer mooie roze bloemen die wereldwijd worden gevonden. Vertellen ons niet als u dit artikel interessant hebben gevonden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha