Top 15 Mooiste Lilac BloemenAls je ooit hield van de kleur paars, je bent niet alleen. Terwijl de kleur is een favoriet onder veel jonge meisjes, de meeste van de ontwerpers en interieurontwerpers ook deze kleur te gebruiken als hun kleur naar keuze.

Heb je je ooit afgevraagd waar deze kleur is en wat is het verhaal van Lila?


Lilac is een bloeiende struik voorkomende en de bloem van de staat New Hampshire. Lila is beschikbaar in honderden soorten en kleuren, variërend van rijke, bordeaux paars tot lila, lavendel, blauw, wit en zelfs geel. De geur van lila bloemen bloemen varieert van licht tot warm pittige tinten. Lila symboliseert de onschuld van de jeugd en is synoniem met vertrouwen en trots.

De mooiste lila bloemen!

Lille - James Macfarlane:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door A.Davey

James Macfarlane is een groot cluster van geurige, fel roze bloemen die bloeien in het late voorjaar. De bloemen, hartvormige bladeren van struiken versmallen verticale ovaal. Het is uiterst moeilijk en flexibel en kan gemakkelijk tegen luchtvochtigheid. Het bloeit elk jaar in mei en juni en is aantrekkelijk voor vlinders.

White Angel:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door crabchick

Witte engel is een zuiver wit lila dat zeer laat bloeit in het seizoen van bloeiende lila. Het heeft losse trossen geurende witte bloemen die boven het groene loof stijgen. Het is een hybride verscheidenheid van lila bloemen die meer biedt en heeft goede hittebestendigheid, waardoor het een perfecte keuze voor de warmere streken maakt. Deze lila witte bloem zal elegantie te creëren in uw tuin met zijn clusters van witte bloemen bloemblaadje bochten.

Schoonheid van Moskou:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Narith5

Dit is een van de meest verbluffende lila. Het beschikt over roze, parel-achtige knoppen die openen naar prachtige dubbele bloemen wit. De bloem heeft een sterke, kruidige geur en wordt vaak gebruikt in de parfumerie. De combinatie en het contrast van roze knoppen met witte bloemblaadjes is zeer sensationeel. Heeft blauwachtig groen blad dat in de gehele seizoen blijft.

Congo:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Ryan Somma

Congo is een oud ras dat mooie wijn rode bloemen die sterk geurende draagt. E 'wordt vaak vermeld in de top 5 van lila lila liefhebbers. De bladeren zijn midden groen, hartvormig en zijn 5 cm lang. Ze worden bewaard in grote semi open clusters bij de afslag tips. De bloem verschijnt in het late voorjaar tot de vroege zomer. En 'heel duurzaam en gemakkelijk te kweken.

Lavender Lady:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jean

Lavendel is een overvloedige bloei en sterke, geurige bloemen. De fabriek produceert 6-9 inch spikes van bloemen, vol met lavendel bloemen die goed worden verrekend door rijke, groene hartvormige bladeren. De bloemen zijn groot en de plant is vrij stevig. Het gedijt het best in de volle zon en vochtige, goed gedraineerde. Het is een van de beste seringen voor het heet is.

Maiden Blush:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door RichardBH

Maiden's Blush is ontwikkeld in Canada en heeft clusters van bloemen ronde resistent en groot. Dit is een uniek ras met vroege bloei bloemblaadje roze licht lavendel roze bloemen. De bloem heeft de neiging om verschillende tinten roze, afhankelijk van de bodem en het klimaat zien. Het is zeer geurig en heeft tonen van kaneel. Geeft de voorkeur aan goed gedraineerde grond en verdraagt ​​slechte bodemgesteldheid en strenge winters.

President Grevy:

CC licentie (BY ND) flickr foto gedeeld door Charmaine Chiu

President Grevy lila is een favoriet van alle tijden, het aanbieden, zacht, licht blauwe bloemen die zijn heerlijk geurend. Heeft blauwachtig groen blad die niet vervagen met de tijd en hartvormige groene bladeren ontwikkelen zich niet noemenswaardig verlies van kleur. Heeft gladde schors, donkergrijs. Het geeft de voorkeur aan volle zon, een goede drainage en luchtcirculatie te gedijen.

President Lincoln:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Brynn Tweeddale

President Lincoln is een snel groeiende lila met geurende bloemen. Heeft grote bladeren, die vaak de neiging om de bloemen te verbergen. De bloemen zijn orchideeën in de kiem, die uitkomen op prachtige bloemen blauw Wedgwood. Zijn takken zijn rechtopstaand en hebben een open, rijke groene gebladerte. En 'aantrekkelijk voor bijen, vlinders en vogels.

Primrose:

Primrose is vermoedelijk de enige lila geel. De bloemen zijn geel niet waar, maar ze hebben een romige witte kleur die met de jaren wordt. Het heeft elegante hartvormige bladeren die een geweldig contrast met de bloemen van de zon geeft. En 'intens geurig en is een bloem en verlengd verblijf. Het trekt vlinders, kolibries en vogels.

via Pinterest

Sensation:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Narith5

Sensation is een unieke lila met paarse bloemen met witte marges verschillende individu. Het is een bloem lila meest verkocht in de markt. Het is een mid-seizoen en bloemen bloeien in mei van elk jaar. Heeft een zoete gevarieerd verrassend dat het zeer aangenaam. Het zal zeker schoonheid aan uw tuin.

1 Tinkerbelle:

Tinkerbelle is de nieuwste hybride lila. Het komt in een hete roze ongewone en vrij klein. Heeft een unieke geur, maar het is nogal kruidig ​​dan zoet. Het is een uitstekende keuze voor foundation planten en decoratie. De bloem moet regelmatig worden gesnoeid om de groei te bevorderen. Het heeft een formidabele weerstand tegen meeldauw.

via Pinterest

1 Lilac Minuet:

Om Titus Tscharntke, via Wikimedia Commons

Menuet is een taaie struik met lentebloemen in omloop die zijn zeer geurig. Het is een hybride cultivars van deze soort bekend als Syringa villosa x prestoniae "Menuet". De bloem zou geweldig in uw tuin kijken of aangeplant als haag. E 'dichte, afgeronde en warme, paarse bloemen. Het blad is groen dat een beetje 'geel met de tijd verandert.

1 Lilac Charles Joy:

Charles Joy is een Franse hybride lila met paarse glinsterende edelstenen die uitkomt in dubbel, magenta sterk geurende bloemen. Elke bloem heeft acht tot tien holle en gekrulde bloemblaadjes en middellange lange bloemkroon buis. De bloem is uitstekend geschikt voor het snijden en zou een geweldige aanvulling op uw tuin te maken.

via Pinterest

1 Lilac Wonderblue:

Wonderblue lila is een trage groei die alleen hemelsblauwe bloemen met een mooie zoete geur heeft. De bloem is aantrekkelijk voor bijen, vlinders en vogels. Verdraagt ​​lichte schaduw, maar bloeit het beste in de volle zon.

via Pinterest

1 Lilac Miss Canada:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door daryl_mitchell

Miss Canada is een sterke, laat bloeiende lila en wordt beschouwd als een van de best verkopende lila roze. Zijn elegante, overkoepelende takken zijn mooi als een haag of planten stichting. De duidelijke roze bloemen boven de donkergroene blad maakt een overweldigende vertoning. De bladeren zijn hartvormig om een ​​beetje 'geel worden met de tijd. Hij heeft een unieke geur pittige die kunnen worden erkend, ook al is het 30 meter afstand.

Ik hoop dat je dit artikel op lila bloemen zeer interessant en informatief gevonden. We zouden graag uw commentaar eventuele zien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha