Top 15 Mooiste Camellia BloemenCamellia is een bladverliezende houtachtige plant afkomstig uit Zuid-Oost-Azië, Bhutan, Japan en China. De naam eert Camellia jezuïet Georg Joseph Kamel, een Tsjech die heeft bijgedragen aan de groeiende wetenschap van de plantkunde. Camellia bloem staat symbool voor de eeuwige verbintenis tussen twee geliefden. De overgrote meerderheid van deze soorten produceren bloemen gele bloemen wit, rood en roze.

Variëteit Camellia Bloem

Laten we eens een kijkje nemen op de top 15 camellia bloemen.


C. Alaska:

Alaska is een camellia hybride van onbekende ouders. Deze krachtige, rechtop, middelgrote struik heeft opgaande takken en glanzend donkergroen, ovale bladeren. Verduren grootte, semi-double, witte bloemen van de late winter tot medio vroege voorjaar. De bloemen hebben clusters van gele helmknoppen en meeldraden wit. Camellia Alaska gedijt in de bodem rijk aan humus, niet alkalisch. Weg te houden van strenge winter, zon en wind.

Pride of C. Aston:

De trots van Ashton is een camelia resistent, wat leidt talrijke lichtroze bloemen elke val. Het is een hybride tussen Camellia Camellia Sasanqua Sanrozaki en Plain Jane. William L. Ackerman US National Arboretum ontwikkeld. De bladeren hebben een semi-gloss oppervlak en gekartelde randen. Elke bloem heeft ongeveer acht bloemblaadjes en een groep van gele meeldraden. Het licht zilver, roze camellia bloemen verschijnen voor enkele weken van midden tot de late herfst. Deze bloem blinkt het best in de halfschaduw, zoals de intense stralen van de zon zal leiden tot een verslechtering van de plant.

C. Mooie Dag:

Beautiful Day is een middel, rechtopstaande struik met heldergroene bladeren en ruches, rode bloemen romig. Het is een hybride van de oorspronkelijke Camellia "Crimson Robe" op Kernhout Nursery, Fort Bragg, Californië. De bloemen komen uit Rose knoppen als enkele weken midden in de winter. Mooie Dag Camellia gewaardeerd om zijn overvloedige, opzichtige bloemen en leerachtige bladeren. Het gedijt het best in de halfschaduw en bodem humus. Beautiful Day Camellia zou geweldig in de bloemenrand of bostuin kijken.

C. Chekiangoleosa:

Chekiangoleosa is een groenblijvende struik inheems in Zuid-China. De kleine trechtervormige bloemen medium worden geproduceerd in paren op slanke stelen. Heeft wasachtige rode bloemblaadjes die elkaar overlappen om een ​​camellia trechtervormige creëren. Rechtop, vertakking open en vallen bloemen zal zeker een grote impact in uw tuin te maken. De elliptische bladeren van de struik zijn glanzend, leerachtig en donkergroen. In China worden de rijpe zaden van Yunnan camellia gedrukt om eetbare olie te produceren.

C. "Cinnamon Scentsation:

Kaneel Scentsation is een camelia hybride geïntroduceerd door William Ackerman, een bekende fokker van camelia. Deze struik van middelgrote witte beren, kruidig ​​geurende bloemen. De bloemen hebben bloemblaadjes en talrijke gele meeldraden zachtjes golfde. De struik heeft ovale bladeren helder. Net als de meeste van de Camelia's, Kaneel Scentsation gedijt ook in de halfschaduw en zure grond.

C. Crimson Kaarsen:

Deze soort werd geboren in Camellia Forest Industry, North Carolina als een willekeurige zaailing. De grote struik brengt rooskleurig roze bloemen en bladeren van rode brons, die rijpen tot helder groen. Deze bloem met acht bloemblaadjes ontstaan ​​in de late winter van diepe rode knoppen langwerpig. Crimson Kaarsen is ook bekend om haar stevigheid. Deze bloem gedijt het best in vruchtbare en goed gedraineerde.

C. Vrijheid Bell:

De Liberty Bell is een groenblijvende struik, teder, gewaardeerd om zijn overvloedig en opzichtige bloemen. Het is een rechtopstaande plant met kleine glanzende groene bladeren en rode semi-dubbele bloemen. Snoei bloemen regelmatig om zijn vorm en grootte behouden.

C. Frost Prince:

Camellia vorst prins brengt talrijke paarsroze bloemen, dubbele bloemen in de late herfst. Gele meeldraden omringen de gegolfde, roze bloemen. Het is een hybride kruising tussen Camellia Camellia Plain Jain en Shishi GASHIRA. Het is één van de meest resistente rassen ontwikkeld.

C. hiemalis:

Camellia hiemalis is een langzaam groeiende, rechtop, groenblijvende struik, die bekend staat om zijn prachtige, roze witte bloemen. Het bloeit elk jaar van de late herfst tot de winter. De bladeren zijn donkergroen en glanzend met getande randen. De bloemen van de bloemen langer dan de meeste van camellia bloemen. Camellia hiemalis zijn uitstekende bonsai planten en kas.

C. Showa-no-Sakae:

De Showa-No-Sakae is camellia groenblijvende struik inheems in oostelijk en zuidelijk Afrika. Zijn roze, halfgevulde bloemen verschijnen elk jaar in de herfst en bereiken een piek in de winter. De bloemblaadjes zijn licht roze, fuchsia roze en licht van kleur.

1 C. Adolphe Audusson Bonte:

Camellia Adolphe Audusson Bont is een breedbladige groenblijvende heester met een rechtopstaande, geopend gewoonte. Porta gekleurd rode en witte bloemen, die elk jaar in de late winter. De struik produceert bloemen met bloemblaadjes extra rijen, het creëren van semi-double dubbele bloemen. Aangezien de bloemen leeftijd, open voor een groep van gouden meeldraden tonen. Hun aantrekkelijke takken gladde greep grijs, ovale glanzende groene bladeren.

1 C. Japonica Anita:

De roze bloemen van Camellia lijken Anita is versierd met confetti en streamers. De dubbele bloemen te openen naar de gouden bloemen onthullen. Camellia japonica Anita werd ontdekt in 1940 in Baldwin Estate, Californië.

1 C. Apple Blossom:

Apple Blossom is een staande, dichte struik met mooie glanzende groene bladeren en geurige bloemen. De bloemen hebben witte bloemblaadjes en cerise-rood op de randen met goudgele meeldraden. Apple Blossom vereist neutrale zure grond te bloeien.

1 C. april Melody:

Dr. Clifford parken in Noord-Carolina ontwikkeld april Melody. Het is één van de meest resistente rassen die tegen kou. De struik deur enkele rode camellia bloemen met een vleugje goud. Het bloeit voor een zeer lang seizoen, soms zelfs tot het voorjaar. In tegenstelling tot andere camellia bloemen, april Melody heeft rode meeldraden. De bloem is inheems in oostelijk Azië.

1 C. april Remembered:

Herinnerde in april is een van de mooiste bloemen. Het is een grote bloem zaden met een delicate mix van witte crème en lichtroze. De bloem opent naar een kroon van gele meeldraden onthullen. Heeft mooie glanzende bladeren en bloemen diepe greens. Dit verstoorde dubbele bloemen bloem voor enkele weken.

Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van dit artikel. Laat ons weten wat uw gedachten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha