Top 15 Mooiste bloemen van de kersenbloesemZachte roze bloemen van de kersenbloesem een ​​speciale plaats in de harten van de Japanners. Deze mooie, prachtige bomen zijn een integraal onderdeel van hun cultuur. Hun schoonheid is fascinerend niet alleen de Japanners, maar mensen over de hele wereld.

Er zijn meer dan 600 variëteiten van kersenbomen die groeien in overvloed. Alle verschillen in hun vorm van bloemblaadjes, hun kleur en zelfs bloeiseizoen. Hou zijde kersenbloesems zoveel als de Japanners? Dan is hier een lijst van de top 15 Japanse kersenbloesems.


Top 15 Japanese Cherry Blossom Bloemen:

Somei Yoshino:

Somei Yoshino De boom is ook bekend als Yoshino kers. Dit licht roze gekleurde bloemen bloeien in begin april. Deze bloem Yoshino kers is zeer beroemd in Japan. Na het planten van de boom, die je bedrijf en bloei zal blijven tot de leeftijd van 20-40. Hirosaki Park gelegen in Hirosaki, Aomori Prefecture heeft een van de oudste van een Yoshino boom, die werd geplant in 188 De kersenbloesem festival genaamd "Hirosaki Sakura Matsuri" draait rond deze boom en de aftrap tijdens zijn periode bloei medio april-mei

Yamazakura:

De Yamazakura is ook bekend als Cherry Hill. Dit heeft een zeer lange levensduur in vergelijking met andere bomen en groeit zeer groot hun romp verdeeld over 1 meter. Ze hebben roze witachtige bloemen die bloeien en kind in de eerste periode van april. Hun bladknoppen roodachtige kleur die begint te groeien in dezelfde tijd. De boom Yamazakura Kogonji gelegen in Temple, Akiruno Stad van Tokio, is de prefectuur van Tokyo Natural Monument. Deze bijzondere boom wordt gezegd dat het 400 jaar oud te zijn.

Kawazuzakura:

De bloem bloeit bomen Kawazu-zakura vroege voorjaar. De bloemen kijken geweldig, ze zijn erg groot en roze. De bomen ziet er prachtig uit als ze in volle bloei. Kawazu-cho gelegen in Izu-schiereiland is de plaats van herkomst van deze boom Kawazuzakura. U kunt de straten omzoomd met bomen Kawazuzakura met hun bloemen te zien tijdens het festival dat jaarlijks wordt gehouden van februari-maart bekend als "Kawazuzakura Matsuri".

Shidarezakura:

De Shidarezakura is ook bekend als Weeping cherry. De bloemen van deze boom bloeien op vallende takken. Je kunt ze zien op het einde van maart tot half april. Minobusan Kuonji tempel gelegen in de prefectuur Yamanasahi, bevat de grootste boom Shidarezakura dat is 15 meter hoog, vijf meter in omtrek en is 400 jaar oud. In Miharu-machi gelegen in Fukushima Prefecture, kunt u kersenbloesems cascade die speciaal is gekozen als nationaal natuurmonument zien. Dit is de meest populaire kersen zullen te zien krijgen in Japan, dat is meer dan 1000 jaar.

Yaezakura:

Elke bloem van deze kersen Yaezakura is geweldig met haar lagen van bloemblaadjes die buitengewoon mooi uitzien. Ze bloeien in april. Nagatoro-machi, gelegen in Saitama, is populair voor kersenbloesems en is een van Japan's 100 beste sites om te bezoeken voor de kersenbloesems. U kunt ook proberen de Tourinuke-no-sakura tuin, waar u kunt genieten van meer dan 500 bomen Yaezakura uitgelijnd in een gebied van 4 km.

Edo-Higanzakura:

De boom bloeit Edo-higanzakura in de maand na het einde van maart. Ze lichtroze en bloemen zijn klein. Deze bomen hebben een zeer lange levensduur en sommige kunnen zelfs groeien in zeer grote bomen. Usuzumi-zakura, gelegen in Usuzumi Park, Gifu Prefecture, is een van de drie mooiste kersenbomen in Japan. Dit is, groter dan 1500 jaar. "Usuzumi-zakura" betekent "licht kersenbloesems grijs", zoals de bloemen veranderen hun kleur vallen. Yamataka Jindai-zakura gelegen aan de Temple Jissoji, Yamanashi, is een andere kersenboom niet te missen. Dit wordt gezegd dat het meer dan 2000 jaar en is de oudste bekende kersen Japan. De stam is bijna 12 meter breed, je humungous zei?

Shibazakura:

Shibazakura is ook bekend als Meadow kersenbloesems. Dit is echt niet behoren tot de familie kers. De boom staat bekend als Moss Rose Shibazakura in Japan sinds hun bloemen lijken net als de kersenbloesems. Het is gruwelijk planten die groeien heel laag bij de grond en kan de hele aarde met hun licht roze, donker roze, roze of witte bloemen bedekken. De bloeiperiode van de kersen Shibazakura is van april tot mei.

Kanzakura:

Voor Arashiyama (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Kanzakura begint te bloeien in eind februari tot half maart. Dit is de eerste kersenbomen om de bloei te beginnen, maar worden gezien alleen in kleine hoeveelheden in stadsparken geselecteerd.

KANHIZAKURA:

Midden tot eind maart is het mogelijk om de prachtige KANHIZAKURA bomen te zien in volle bloei. Deze kersenboom heeft donker roze bloemen die bel-vormig zijn. Het is een inwoner van Taiwan en Okinawa, waar ze beginnen bloei vanaf de maand januari en februari.

Ichiyo:

Ichiyo vrolijke boom begint te bloeien vanaf midden april. De bloemen hebben Ichiyo 20 licht roze bloemblaadjes en bladeren zijn groen. Dit is een kersenboom in bloei in de late waargenomen in de parken van Japan en zelfs in tuinen.

1 Ukon:

Gemiddelde tijd van de bloei van Ukon in Tokio is vanaf half april. De bloemen hebben Ukon 10-20 bloemblaadjes in bloem en de bladeren zijn koperachtige kleur. Ukon bomen bloemen zijn geelachtig.

1 Kanzan:

Kanzan, in overvloed te vinden in Tokio; bloeit in eind april. Elke bloem heeft Kanzan 30-50 rozenblaadjes en bladeren zijn bruin koper.

1 Fugenzo:

Fugenzo begint te bloeien in het midden tot eind april in Tokio. De Fugenzo heeft 30-40 bloemblaadjes elke bloem is wit en lichtroze. De verse bladeren van Fugenzo zijn koperkleurig bruin van kleur.

1 Shogetsu:

Voor Arashiyama (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Gemiddelde tijd van de bloei Shogetsu Tokio is van half tot eind april. Ze hebben grote witte bloemen met 20-30 bloemblaadjes. Hun verse bladeren zijn groen.

1 Kikuzakura:

Dit wordt ook altijd bekend als Chrysant en Cherry bloesem in eind april-begin mei. Ze hebben meer dan 100 bloemblaadjes per bloem!

Ongeacht hoeveel foto's of video zie je de roze kersenbloesems, zul je nooit echt begrijpen hun schoonheid, totdat je ze ziet in het echte leven. Om de Cherry Blossom Festival te bezoeken om de schoonheid van deze prachtige bomen en bloemen aanschouwen.

Ik hoop dat je genoten van dit artikel. Schrijf ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha