Top 15 Mooiste Bloemen Plumeria

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 20, 2015 Admin Schoonheid 0 24


Plumeria, ook wel bekend als 'She', is een mooie bloem, inheems in de tropische gebieden van de Pacific Islands, de Caraïben en Mexico. Het is een plant ver uit elkaar, dik en sappig met lange bladeren en vlezig. Plumeria bloemen zijn het meest populair in Hawaï, waar ze gebruikt worden om slingers van bloemen genaamd 'kettingen' te maken. Ze heeft een zeer zoete geur. Bloemen worden gewaardeerd door de Polynesische eilandbewoners voor hun geur en duurzaamheid. Het is verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren zoals wit, oranje, rood, roze en andere pastelkleuren. De grote, wasachtige en trechtervormige bloemen hebben lobben wit, rood, geel of roze en winkelen. De bloemen zijn middelgroot en hebben een ovale bloemblaadjes die zijn verbonden aan de basis. Bloeit komen vooral voor in de zomer en de herfst, maar kan groeien in de andere seizoenen ook. Dus hier is de lijst van de top 15 soorten plumeria bloemen die op grote schaal worden geteeld:

15 Mooiste Bloemen Plumeria

Plumeria Alba:

Alba is een inwoner van Puerto Rico en andere kleine eilanden van de Kleine Antillen. De takken van deze bloem zijn dik, vlezig en hebben de neiging om gemakkelijk breken. De bladverliezende bladeren zijn lance-vormig, terwijl de bloemen zijn groot en wit met gele ogen. De bloem geeft de voorkeur zandgrond goed gedraineerd en rijk. Zij hebben behoefte aan vele uren van intens licht voor de bloei.


Plumeria obtusa (Singapore wit):

Obtusa is een grote, zuiver witte bloem met kleine gele centra. En 'native naar de Bahama's en de Kleine Antillen. De blaadjes van deze bloem zijn ronder dan die van Plumeria rubra en buig achterover op de tips. De bladeren zijn licht afgerond Plumeria rubra. Heeft de maximale Plumeria geur. Plumeria obtusa is ook bekend als de evergreen 'Frangipani', zoals ze het hele jaar door houden hun bladeren. De takken zijn dik en vlezig.

Plumeria stenophylla:

Plumeria stenophylla is een bossige struik dwerg die tot 5 meter hoog groeit. De bladeren zijn lang en dun, in tegenstelling tot andere rassen van plumeria. De bloemen van deze soort van Plumeria zijn afgerond met een grote kloof tussen elk bloemblaadje. Plumeria stenophylla is verkrijgbaar in de kleuren wit of crème.

Plumeria pudica:

Ingetogen is een semi-groenblijvende boom afkomstig uit Colombia, Curaçao en Venezuela. Het is een eenvoudig struik die zwaar bloeit lang groeien. Draagt ​​ongebruikelijk, lepelvormige bladeren en lang dat verbreden naar de punt. Het wordt gevonden in overvloed het hele jaar door in een warm klimaat. Zijn alleen beschikbaar in de kleuren wit en crème, en een nieuwe roos cultivar is net vrijgegeven.

Plumeria Rubra:

Rubra is een prachtige kleine boom dragende bossen bloemen Plumeria. Plumeria rubra heeft witte bloemen met gele centra zijn echter ook ingevoerd bomen met rode bloemen. De bloem produceert nectar die een sterke citrusgeur heeft. Rubra moet 5-6 uur zon per dag en goed gedraineerde grond om te groeien.

Plumeria Rubra Acutifolia:

Plumeria Rubra acutifolia, ook wel bekend als 'West-Indische Jasmine', is inheems in Mexico en tropisch Amerika. De mooie witte bloemen met gele centra sieren de planten op de uiteinden van de takken. De bloemen zijn ongeveer 2 ½ cm in diameter en zijn zeer geurig. Acutifolia moeten ten minste vier uur direct zonlicht per dag met tussenliggende temperaturen te bloeien. Plumeria in deze categorie wordt ook wel de 'gewone witte' of 'rubra wit'.

Plumeria Rubra Lutea:

Lutea is een mooie gele plumeria bloem met witte randen. Het heeft donkergroene, glanzende bladeren. De struik houdt zijn bladeren het hele jaar door klimaat in hete temperaturen. Zij hebben weinig of geen geur helemaal.

Plumeria India:

Plumeria India is een mooie bloem, met 3 1/2 inch bloei. De bloem heeft een roze lichtstraal aan de rand van overlapping met donkerrode aderen op de bloemblaadjes. Zendt een zoet en sterk. Plumeria India zal een prachtige aanvulling op uw tuin te maken.

Plumeria Rubra Tricolor:

Tricolor Plumeria is een loofboom inheems in de droge hooglanden van Mexico. De grote bloemen verschijnen voor de bladeren en in groepen worden gehouden om tips te dammen. De bloemen zijn meestal wit met gele centra en de buitenste randen van rood of roze.

Plumeria stenopetala:

Stenopetala is een van de mooiste en meest unieke struiken Plumeria. Het is een kruising tussen een vreemdeling en stenophylla Plumeria Plumeria soorten. Het is een plant klein en compact met lange bladeren en bloemblaadjes langs. De dunne takken ondersteunende clusters van spin op zoek bloemen.

1 Plumeria tuberculata:

Tuberculata is een zeer decoratieve en groenblijvende heester met langwerpige bladeren. Het is een zeldzame Plumeria met een mooie stam en witte geurende bloemen. De bloemen zijn zeer groot, ongeveer 4-5 cm diameter.

1 Plumeria Caracasana:

Caracasana een mooie en ongebruikelijke grote boom met bladeren lepelvormige en zeer grote bloemen. De bloemblaadjes gebogen nabij de tip, het creëren van een mooie bloem bochten. Het is veel toleranter koud dan andere soorten Plumeria. Het is ook bestand tegen roest ziekten. Caracasana hangt nauw samen met Plumeria pudica.

1 Plumeria Sercifolia:

Sercifolia is een mooie witte bloem met gele centra. De bloem is volledig open, in tegenstelling tot de verscheidenheid van plumeria rubra. En 'bekend om zijn intens geurig en spiraalvormige bloemen die op de tak tips verschijnen. De takken zijn rechtvaardigen, maar zijn zacht en broos en kunnen gemakkelijk breken.

1 Plumeria intense regenboog:

Plumeria regenboog Intense is ongeveer 3 ½ inch in diameter. Hij levendige rozenblaadjes en gouden randen intens. De bloemblaadjes zijn afgeronde uiteinden en zijn licht geurend. En 'in feite een van de mooiste bloemen Plumeria.

1 Plumeria Grove Farm:

Grove Farm is een Plumeria bloem Plumeria paars-roze met een helder geel centrum. Het heeft een gladde textuur en glanzend groen gebladerte. De bloem is aantrekkelijk voor vlinders en vogels. Grove Farm is meer geschikt voor container planten. De bloemen zijn bijna vier centimeter in diameter met zeer overlappende bloemblaadjes. De bloemblaadjes zijn groot en elliptische met rode strepen op de rug en voorzijde.

Hoop dat dit artikel was informatief en interessant. Gelieve uw commentaar met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha