Top 15 Koi Fish Tattoo DesignsKoi karper vissen is een decoratieve en heeft een zeer lange geschiedenis in de Japanse cultuur. De Koi vissen is een zeer sterk symbool van extreem diepe betekenis voor degenen die ervoor kiezen als onderdeel van hun body art. Ze worden meestal gezien in vijvers, tuinen, met de bloei van de bloemen daar.

Terwijl het kiezen van een project, zorg ervoor dat uw Koi vissen tattoo brengt de betekenis die u wilt blootstellen. Kois verschillen in de manier van de schaal, kleuren, patronen op hun lichaam en meer.


Hier ben ik notering aantal prachtige tatoeages koi. Kijk door de lijst en selecteer!

De tattoo ontwerpen beste Koi

Pruilen Koi Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo is een betoverende aanpassing van de koi vis met roze bloemen, dalende bloemblaadjes, het groen en de trap. Het kon niet mooier.

Angry Koi Tattoo:

Via pinterest

Dit betekent op zoek koi vis lijkt beetje 'anders. Heel grappig! De prachtige combinatie van kleuren rood en oranje het aantrekkelijk maken. U vindt er ook kleine roze bloemen met groene bladeren aan de basis.

Geel en groen Koi Tattoo:

Via pinterest

Hier is een enorme multi-gekleurde koi vis met kleuren zoals groen, geel, roze, blauw en zwart. U noemt het en de kleur is hier. Majestueuze en groot is, zal deze koi tattoo maken vele hoofden draaien.

Koi Met Lotus Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo geeft een rustige uitstraling en koi vissen in de lotusbloem maakt de tatoeage kijken geweldig. Deze tattoo is uniek. Is het niet? Daarnaast worden de bladeren ook prachtig geïnkt.

Zwart en grijs Koi Tattoo:

Via pinterest

Nog een andere grote koi tattoo, dit beslaat bijna de gehele rug. De zwarte en grijze kleuren maken van een mooie schaduw. Het detail rond de koi is zeer interessant.

Geërgerd Koi Tattoo:

Via pinterest

Hoe zou u graag een koi die eruit ziet als een hart op het eerste gezicht? Ja, het ziet er schitterend is het niet? Met een felle blik op zijn gezicht, de vis lijkt enige serieuze bedoelingen hebben.

Eerder Koi Tattoo:

Via pinterest

Koi Leukste op het blok, deze sirene als Cutie is een geweldig idee voor tattoo toch? Ik hou van de manier waarop de contouren rood, blauw en zwart zijn de verbetering van haar uiterlijk. Het ziet er zo geweldig.

Enorme eyey Koi Tattoo:

Via pinterest

Wat zie je? Een koi of een bloem? Dit is zeker één van mijn favoriete tatoeages koi. De zwarte kleur gebruikt in diverse hellingen maakt het zo mooi.

Gelukkig Koi Tattoo:

via pinterest

Dit is een van de beste tatoeages koi. Het is gewoon zo super etherische en angstaanjagend. Verbazingwekkende kunst met prachtige details, deze is wat de kunst van het lichaam eruit moet zien.

Mooie Koi Tattoo:

Via pinterest

Een oranje koi met prachtige bloemen rond een mooi gezicht! Ik hou van hoe speels de koi lijkt alsof het gaat om uit te springen op elk moment. Bovendien, de bloemen hebben een goede detail met de kleuren oranje en paars.

1 Zwemmen Koi Tattoo:

Via pinterest

Je ziet hier een koi viel? Ja, dat maakt je wilt je hoofd te kantelen en te kijken. Het detail is prachtig. Deze tattoo zeker maakt de lijst met zijn ongelooflijke werk van de schaal.

1 Paar Koi Tattoo:

Via pinterest

Een paar koi staat hier uniek met zijn mooie heldere kleuren. De kleuren zijn prachtig met de perfecte mix van rode en oranje kleuren. De trappen zijn prachtig.

1 Koi Op Vast:

Via pinterest

Nu, dit is ondeugend, is het niet? De tinten oranje hier en daar maken super-geweldig en mooi. Hou van de manier waarop de kleur van de tatoeage werd gedaan.

1 Zoenen Koi Tattoo:

via pinterest

Deze kus is een kleurrijke koi tattoo. De bloem lijkt waardevol en leuk. Ik hou van de manier waarop de bloemen en water bubbels zijn zo bij elkaar.

1 kleurrijke Koi Tattoo:

Via pinterest

Deze kleurrijke tattoo is een van de meest vrouwelijke tatoeages koi. Heldere kleuren helpen om haar schoonheid te verbeteren. Super leuk!

Dit zijn mijn top 15 tatoeages Koi vissen. Wat is uw favoriet? Schiet een reactie en laat het me weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha