Top 15 Kikker Tattoo DesignsOndanks dat het een weerspiegeling van zijn eigen principes, overtuigingen en houding tegenover het leven, tatoeages zijn ook leuk, en roepen geluk. Wat is er mooier dan schattige kikkers om uw huid te versieren? Deze tatoeages kikker elegant en uniek worden gewaardeerd door veel en zijn iets wat je zult er geen spijt?

"Arr" Ben je klaar om deze unieke tattoo kunst getuigen? Zeer geschikt voor alle leeftijden, dit kunstwerk op uw huid zal zeker nemen veel oogbollen.


Dit moet een van mijn favoriete kikker tatoeages zijn. Hoe schattig is dit kleine kikker met een bleke schaduw van angst komiek op zijn gezicht? Absoluut dol op hem!

Een enorm contrast van tattoo boven, dit heeft bloemen in het te laten kijken natuurlijk naar het leefgebied van een kikker. De kikker opknoping van de steel maakt het lijkt zo excentriek.

Hoe zou u graag een kikker klimmen op zijn arm? Deze kleine kameraad hier lijkt zeer vastberaden, en het formaat van de hoogte.

Terwijl een kikker is leuk, het kijken naar de twee van hen is dubbele pret. Deze twee kikkers opknoping op paarse bloemen maken de tattoo super schattig en lief.

Een kikker besloten over een enorme bloem maakt een fantastische tatoeage nu, is het niet? Ik zeker graag de rel van kleuren. U kunt ook merken twee kleinere bloemen aan weerszijden van de grote.

Nu is dit een plek zo speciaal voor een tattoo is het niet? De sportieve oor deze leuke kikker zal zeker nemen veel aandacht.

Deze tattoo hier is erg artistiek. Het combineert bloemen, planten, kikkers, scheuten en bladeren. Ik vind de rel van kleuren zeer oog catchy en schattig.

We zouden graag een kikker gek met uw initialen of uw geliefde initialen geïnkt op de pols te hebben? Vergeet niet dat het allemaal leuk aan het eind van de dag.

Deze kikker tribale is meer geschikt om uw liefde voor de dingen die eigenzinnige, maar stijlvol. Ik hou van hoe alle kunst wordt gewonnen, terwijl het levend houden van de factor 'kikker'.

Als de kikkers zijn schattig, blauwe zijn nog leuker nu is het niet? Deze tattoo ziet er driedimensionaal. Alle schaduwen en de combinatie van blauwe en zwarte make het nog interessanter.

1 Hebt u ooit een kikker leuker dan dit eerder gezien? En zie, er is een wesp ook! De data rond kan worden gebruikt om speciale data te markeren. De kleuren zijn ook fantastisch, compleet met alle elementen van de natuur.

1 Wat denk je dat deze kleine jongen heeft het allemaal uitgewerkt en verbaasd? Ik hou van de emotie achter. In aanvulling op dat, de kleuren zijn fantastisch en perfect. Als je wilt laten zien hoeveel plezier liefdevolle, relaxte persoon die je dit het beste tattoo.

1 drukken van de voet? Iedereen die meer schattigheid wil? Hint - laat de kikker begint aan de zijkant van je leven, en dan zie je de sporen die leiden tot een pad bloem. Hoe schattig toch? Ga krijgen nu!

1 Dit is een kikker Japanse, en wordt verondersteld om geluk te brengen aan de drager. Ik hou van de zon, begint en de waaier van kleuren, waardoor het oh-zo-geweldig maakt! Zou je niet graag een op u?

1 Beëindig de lijst met de meest leuke tatoeage van alle hier genoemde. Zoals in Glee is deze man hier, is het niet? De kleuren, het instrument, de boot, en al verloren-in-muziek past perfect. Stel je voor rockende een jurk strand met deze briljante op zijn rug.

Dus dit zijn mijn favoriete projecten kikker tattoo! Welke van deze zou je pronken met tatoeages? Laat het me weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha