Top 15 geweldige voordelen van Virgin kokosolie voor huid, haar en gezondheidCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Maurina Rara

Als het gaat om gezondheid van het hart, de huid en het haar, extra vierge kokos is zeker de meester van alle verzadigde oliën. Kokosolie heeft het geval bestudeerd voor vele jaren vanwege de biochemische structuur paradoxaal. Is samengesteld uit verzadigd vet, was natuurlijk verondersteld ongezond voor bijna 40 jaar te zijn, totdat wetenschappers onlangs hebben gebracht aan de prachtige waarheid over de voordelen ervan aan te steken. Deze olie, die blijkbaar smeren lichaam systemen slechte cholesterol veroorzaakt ongezonde resultaten werd onlangs ontdekt nuttig de grenzen zijn.

Ja, we hebben het over 'extra vierge kokos', dat is verstoken van hydrogenering, verfijning en ontgeuringseffect. De kokosnoot ondergaat winning van de olie door een droogproces of bevochtiging. Dit zal echter de smaak, smaak, geur, en de versheid van de olie het geven van een maagd onvermijdelijke kwaliteit om het te houden. Lees verder voor meer informatie over de voordelen die zij ontvangen in gigantische proporties van deze olie uit te vinden.


Voordelen Extra Virgin kokosolie voor de huid:

Is er iets dat dit wonder olie niet kan doen? Het is moeilijk te zeggen. Deze olie is gebruikt voor eeuwen in Aziatische landen. Het helpt bij de reiniging van de huid en hydraterende. In tegenstelling tot een gewone hydraterende lotions die water bevatten, deze natuurlijke moisturizer hydrateert uw huid.

Verwijdert dode cellen en versterkt het onder de huid aanwezig weefsels.

Het is ook bekend dat een grote genezer wond zijn. Mensen in Panama passen dit op hun besmette gebieden of zelfs een pint-sized hoeveelheid van deze olie te drinken om hen te bevrijden van een infectie en een snel herstel te induceren. Het enige wat je hoeft te doen is van toepassing op het getroffen gebied van de huid.

Wanneer gebruikt in massage van de huid met andere crèmes of lotions, kan zeer nuttig zijn en check uitbarstingen droge huid of droge huid problemen .Het kan ook worden gebruikt om de controle en de behandeling van eczeem, psoriasis en andere huidproblemen.

Voordelen Extra Virgin kokosolie voor haar:

Wilt u een glanzende uitstraling aan uw haar te brengen? Zoek niet verder, de extra vierge kokos doet precies dat. Hydrateert het haar en reinigt de hoofdhuid.

Virgin kokosolie helpt bij het versterken van de haarwortels. Masseren van een beetje 'van kokosolie vóór het wassen. Dit zal u helpen uw haar wirwar vrij na te komen. U kunt een hete olie massage met virgin kokosolie doen voor haar glanzend en sterk. Het zal ook helpen met de haargroei.

Extra Virgin Coconut Oil Voordelen voor de gezondheid:

Het bouwt je immuunsysteem:

De eerste en belangrijkste voordelen van virgin kokosolie is dat het helpt om antilichamen te bereiden en verhoogt dus het immuunsysteem. Het heeft antibacteriële, antischimmel en anti-inflammatoire eigenschappen ook.

Help uw hart:

Een studie in Sri Lanka, zegt dat de tarieven van hartaanvallen verhoogd met de tijd van de consumptie van kokosolie hebben verminderd. Virgin Kokosolie heeft hoge verzadigde vetzuren, maar deze zijn niet "slecht" voor het lichaam. In feite kun je het niveau van slechte cholesterol te verlagen en bespaart u van hart-en vaatziekten en het risico op hartaanvallen te verminderen.

Helpt In Hypo thyroidism:

Onderzoek toont aan dat de consumptie van virgin kokosolie helpt de controle en vermindering hypothyreoïdie.

Helpt bij gewichtsverlies:

Zoals eerder vermeld, virgin kokosolie middellange keten vetzuren die worden gebruikt door het lichaam voor energieproductie. Een beetje "wordt opgeslagen in het lichaam als vet. Dus het kan eigenlijk helpen gewicht te verliezen wanneer u een dieet te geven energie.

1 helpt dermatitis en infecties:

Toegepast op de laesies, kan virgin kokosolie helpen de verspreiding van stafylokokbesmettingen en helpt ook bij de behandeling van huidziekten

1 helpt bij wondgenezing:

Kleine snijwondjes en verwondingen kan worden behandeld met Virgin Coconut Oil

1 helpt om zich te ontdoen van striae:

Striae worden gevormd niet alleen vanwege zwangerschap, maar ook door gewichtstoename en gewichtsverlies. In elke situatie, kan virgin kokosolie helpen zich te ontdoen van striae met regelmatige massage op dat gebied. In de meeste Aziatische landen, is dit een goede remedie om zich te ontdoen van striae.

1 virgin kokosolie voor de huid:

Wanneer gebruikt in massage van de huid met andere crèmes of lotions, kan zeer nuttig zijn en check uitbarstingen droge huid of droge huid problemen .Het kan ook worden gebruikt om de controle en de behandeling van eczeem, psoriasis en andere huidproblemen.

1 draagt ​​het spijsverteringsstelsel:

Virgin kokosolie wanneer genomen in de juiste doses kan helpen zich te ontdoen van het prikkelbare darm syndroom. Het helpt ook om de spijsvertering te verbeteren.

Dus nu dat je weet over de voordelen van de eerste persing, begint het op te nemen in uw dieet in voldoende hoeveelheden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha