Top 15 Garnier haarkleuring producten beschikbaar in IndiaGarnier, het bekende merk van L'Oreal, werd in 1904 opgericht door Alfred Garnier. Vandaag is het een van de grootste namen in het haar en schoonheid, met producten, variërend van haarverzorging, haarkleur, huidverzorging en styling producten.

Uit al hun haarproducten, degene die erg populair is het bereik van de haarkleur Garnier, die wordt geleverd met een breed scala van kleuren om uit te kiezen en is geschikt voor alle leeftijden en stijlen. Als u nog niet geprobeerd een van hun haar kleuren, is het tijd om het een schot.


Hier zijn de top 15 Garnier haarkleuren die je moet kiezen:

Garnier Color Naturals Hair (natuurlijk zwart - 1):

Deze haarkleur Garnier bevat olijfolie voor een gezond en glanzend haar kleur. Deze natuurlijke haarkleur komt in een crème vorm en verspreidt zich gemakkelijk, waardoor gemakkelijker een. Het product voegt vochtrijke en langdurig stralende kleur van het haar, waardoor de noodzaak voor frequente accenten verminderen. Haarkleur Garnier voeding aan het haar, beschermt tegen beschadiging en geeft grijsdekking tot 100%.

Het pakket bevat:

 • 1 Developer Fles
 • 1 Dye Tube Type III
 • 1 bijsluiter
 • 1 paar handschoenen

Garnier Color Naturals Nourishing Cream Colored Hair Permanent - Bourgogne 16:

Garnier Color Naturals Nourishing Permanent Hair wordt geleverd in een crème vorm die een dekking van grijze haren 100% geeft, geeft een uniforme toepassing en geeft glans aan het haar. Het bevat extracten van olijfolie die conditie van het haar, waardoor ze gezonder.

Garnier Color Naturals Nourishing Permanent Hair Cream - Darkest Brown:

Garnier Color Naturals Nourishing Permanent Hair Cream Color is een permanente haarkleuring die grijsdekking geeft tot 100% en voegt een glans aan het haar. Het verspreidt zich gelijkmatig en maakt het makkelijker om goede dekking te krijgen.

Garnier Color Naturals Hair - Brown S.No.4:

Garnier Colour Naturals is een permanente haarkleuring die natuurlijke extracten van olijfolie bevat. Het voegt een stralende kleur Lang haar, terwijl waardoor ze zacht en zijdeachtig verschijnen. Dit is gemakkelijk aan te brengen en wordt geleverd met een non-drip formule, waardoor het perfect voor grijsdekking tot 100% als goed.

Garnier Nutrisse Permanent Hair Kit, goudblonde:

Deze voedende Color Crème is de enige haarkleur die vrucht oliën van avocado en druivenpitolie bevat. Het bevat ook vitamine E voor de rijken en gezond uitziend haar. De haarkleur is langdurig en verzorgt het haar zo goed, gaan diep in het haar strengen om het haar zacht en zijdeachtig stralend geven. Het is gemakkelijk aan te brengen en heeft een crème en drip formule die zich gemakkelijk verspreidt en heeft een mooie geur.

Garnier Nutrisse Level 3 Permanente Creme Haarkleur, Golden Brown B3 (Cafe Con Leche):

De Nourishing Nutri-Browns Lightening crème bevat avocado-olie, vitamine E en druivenpitolie, dat maakt je haar er gezond en stralend. Geeft een rijke kleur en langdurige dat feeds van de onderkant van de haarlokken. Haarkleur Garnier Nutrisse beschermt het haar tegen uitdroging en voegt vocht. Het verspreidt zich zeer gemakkelijk en druipt niet.

Garnier Olia Olie Powered Permanente Haircolor, 3 Dark Golden Brown:

Dit is een pure kleur, levendig en helder dat is duurzaam en niet regelmatige touch-ups nodig. En 'perfect voor de dekking van grijze haren 100% ook. 60% van de haarkleur Olia olie bevat natuurlijke bloemen. Dringt diep door in het haar om haar gezond en glanzend. Het product is vrij van ammoniak en helpt je te ontdoen van haar ruw en dof.

Pack bevat:

 • Verfstof
 • Na Colour Conditioner
 • Ontwikkelaar

Garnier Nutrisse Nourishing Nutri-Browns Lightening Color Crème tot lichtbruin, Reddish Brown B2 (gebrande koffie):

De Nourishing Nutri-Browns Lightening crème voor donker haar is vol olie fruit concentraten, die avocado-olie bevat met vitamine E en druivenpitolie geurig. Deze haarkleur langdurige maakt je haar er gezond en rijk en niet regelmatige touch-ups nodig. Het verspreidt zich gemakkelijk en druipt niet op verzoek.

Garnier HerbaShine crème Bamboo Extract, Light Golden Brown 630:

Deze haarkleur Garnier voedt je haar strengen en maakt ze er stralend en gloeien. Dit is verrijkt met extracten van bamboe en de kleuring wordt in slechts 10 minuten voltooid. En 'vrij van ammoniak en dekt grijze haren op natuurlijke wijze. Heeft een langdurig effect van maximaal 28 shampoos. Algemene Garnier HerbaShine haar en voegt een mooie glans, samen met de kleur.

Het pakket bevat:

 • Activeren Creme;
 • Ammoniak kleur Creme;
 • Shine-Doordrenkt conditioner;
 • Instructieblad &
 • Handschoenen.

Garnier Nutrisse Nourishing Color Foam Permanente Haircolor, Darkest Brown 3:

Dit product voegt een rijke kleur en permanente haar met grijze dekking tot 100%. Het is makkelijk te gebruiken en niet rommelig en bevat de goedheid van avocado-olie, olijfolie en shea. Het wordt geleverd in een romige vorm en heeft een mooie geur. Omdat je inzepen als een shampoo, het is echt gemakkelijk aan te brengen.

Het pakket bevat:

 • ontwikkelaar
 • verfstof
 • conditioner
 • Schuimende pomp
 • Instructieblad
 • handschoenen

Kleur 1 Garnier Nutrisse Nourishing Permanent Hair Color Foam, 6UR Light Ultra Intense Red:

Dit geeft een haarkleur levendig en intens. Van Nutrisse Nourishing Color Foam Color Ultra bevat avocado-olie, olijfolie en shea dat de voorwaarden en voedt het haar zonder uit te drogen na kleuring.

Het pakket bevat:

 • Verfstof
 • Ontwikkelaar
 • Conditioner

1 Garnier Nutrisse Ultra Color Intense Koper 64:

GarnierNutrisse Ultra Color Intense koper geeft een glanzend haar. Het is een uiterst duurzame kleur met vruchten olie voor het haar te kijken natuurlijk en gezond.

1 Garnier Nutrisse Ultra Kleur Iced Coffee 15:

Nutrisse Ultra kleur zorgt voor een natuurlijke glans voor gekleurd haar. Dit dringt diep in het haar, waardoor het duurzaam. De kleur geeft grijsdekking tot 100%. Heeft fruit oliën om de conditie van het haar en laat een glossy glans.

Het pakket bevat:

 • Developer Creme
 • Voedende Kleur Creme
 • Na Colour Conditioner
 • Handschoenen
 • Brochure.

1 Nutrisse Nourishing Kleur schuimende zachte Black 2:

Dit is de eerste kleur van romig schuim Garnier gebaseerde applicatie die voeding geeft aan het haar. Fruit bevat olie die als een conditioner. Haarkleuring is rijk, briljant, stralend en is eenvoudig aan te brengen. Het is een permanente haarkleuring die niet druipen van de toepassing. Het schuim dringt door de draden en geeft rijke kleur van wortel tot punt, het geven van 100% grijsdekking en het blok van kleur en vocht. Het wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken pomp dispenser die non-drip gebruiken. Het Lathers evenals een shampoo en een goede parfum.

1 Garnier Olia:

Dit is de eerste permanente haarkleuring Garnier die olie bevatten. En "geen ammoniak en geeft een langdurige kleur, verbetering van de structuur van het haar en ruwheid en dofheid voorkomen.

Ik hoop dat de financiering van dit artikel interessant en informatief. Dus, dat onder deze kleuren voor haar Garnier'll koos? Deel uw waardevolle feedback met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha