Top 15 Cloud Tattoo Designs

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Schoonheid 0 60


Wij betuigen ons in een miljoen verschillende manieren - praten, zingen, tonen ons de emoties. Sommigen van ons uiten de kunst - schilderijen, graffiti en nog veel meer. De beste manier om zich te uiten met geen woord is waarschijnlijk dat we krijgen van tatoeages geïnkt op ons.

Hier is een aardige lijst van de beste tatoeages wolk die er zijn. Lees verder om ze allemaal te zien.


Wolk Tattoo Designs

Groen Blauw Wolken Tattoo:

via pinterest

Dit is één van de meest populaire cloud tatoeages die er zijn. De combinatie van twee kleuren en de sterren maakt een grote tatoeage.

Line Art Cloud Tattoo:

via pinterest

Gewoon een wolk met druppels water - hoe maak je een super eenvoudige tatoeage willen? Een zwarte tatoeage heeft waarschijnlijk nog nooit zo lief en schattig zijn!

Ontvangen Cloud Tattoo:

via pinterest

Wat dacht je van een patroon van wolken voor een tatoeage? Vind je het leuk? Ik Zou. De wolken lijken te zwaar, zelfs al zijn ze licht. J Deze tattoo is zo perfect voor een persoon vrij van stof.

Wolken en begint volledige arm tatoeage:

via pinterest

Sterren in de wolken zijn altijd geweldig, is het niet? Ik hou van hoe deze tattoo, zo groot, beheert nog steeds eenvoudig en ongecompliceerd te zijn.

Thunder Cloud Tattoo:

via pinterest

Heeft u een wolk als gevolg van een storm voor een tattoo willen? Zwart, geel, groen en rood maken het oh-zo-interessant.

Snor Cloud Tattoo:

via pinterest

Wat ik leuk vind aan deze tattoo is dat de wolk heeft een brij bezitten. Dat kost de schattigheid factor inkepingen hoger. Dit is het meest geschikt voor iemand die een smaak voor de lol en humor heeft.

Wolken Weer Tattoo:

via pinterest

We weten allemaal wat zijn de wolken bevatten, is het niet? Om een ​​paar te noemen - de storm, de regenboog, het sombere weer, je begint te spelen verstoppertje en meer. Alle verbeelden op de arm met deze mooie tattoo.

Gevuld Heavy Rain Cloud Tattoo:

via pinterest

Een wolk en een dolk van licht te voltooien deze tattoo. Wanneer u wilt het allemaal uit te drukken in een keer, dit is wat je zou moeten krijgen geïnkt met. Ik hou van hoe dit komische tattoo is, zelfs als het gaat om de bliksem.

Ontvangen Cloud Tattoo:

via pinterest

De wolken in de zeer bijzondere kleur van groen water, de zon en de Warmte- samen een fantastische vleugje persoonlijkheid aan deze tattoo. U kunt inkt te krijgen over je hele arm en laat de zon je dagen vullen met de helderheid. Dus waar je ook bent, je je eigen zon te nemen. De roze voegt wat contrast als het wordt gecombineerd met het groene water.

Wolken en Paraplu's Tattoo:

via pinterest

We brengen onze paraplu voor de regen nu, oke? Deze wolken schattige met regendruppels op de paraplu zijn zo mooi herinneringen van het regenseizoen. De eenvoud van dit is zeer duidelijk en mooi.

1 Wolken en Cup Tattoo:

via pinterest

Nu, dit is een tatoeage genie, naar mijn mening. Als het regent, proberen we de druppels op te slaan. Dit kan gezien worden als een les in het leven - als je een regenseizoen aan de gang in het leven, leren en slaan de lessen in uw herinneringen. De beker heeft zijn eigen waarde ook - let op de kleine bloemen op het. Al met al is dit een tatoeage erg schattig.

1 A Rainy Night Tattoo:

via pinterest

De hevige storm op de arm, die de moed heeft om aan de slag deze tattoo getekend? Het is een zeer sterke keuze voor een tatoeage van een wolk.

1 Cloud en de Happy Man Tattoo:

via pinterest

De Chinese monaco in de wolken tatoeage wordt verondersteld om geluk en charme in het leven te brengen. De gouden kleur geeft warmte en licht. Het detail is goed gedaan, waarbij aandacht wordt geschonken aan deze notulen ook.

1 Musical Cloud Tattoo:

via pinterest

Een wolk tattoo muziek is waarschijnlijk het beste van twee werelden samen in één. Dit zal waarschijnlijk de favoriete tattoo te veel mensen zijn. Wolken zijn een schoonheid in zichzelf en de toevoeging van muziek, de ziel van het leven voor velen van ons, deze tattoo is zeker de moeite waard lijden kwaad voor een tijdje '. Wat denk jij?

1 Harten en Cloud Tattoo:

viapinterest

Stelt u zich een wolk die liefde regent? O harten? De wereld zou meer dan een plaats van liefde te zijn, en hebben minder pijn. Ik kan nog steeds niet hier te komen over de schattigheid.

Bron: Wat is je favoriete tattoo? Waarom? Wat maakt je wilt een geïnkt op je krijgen? Schiet een reactie en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha