Top 13 Blunders voorkomende truc we doenHeb je ooit gevoeld als het kijken naar een paar jaar ouder, een beetje 'te dik of simpelweg niet bestaat, de manier waarop je wilt zijn?

Al die uren van gevechten in de voorkant van de spiegel, en zijn nog steeds niet tevreden. Het probleem is misschien dat je gaat om de truc te doen, de helft op de hoogte. Als het gaat om make-up, zijn er een aantal gemeenschappelijke problemen die zelfs de beste van ons. Lees verder om meer te leren over een aantal gemeenschappelijke make-up fouten die je moet wegblijven.


 1. Stichting dik. Soms moet je smeren op te veel foundation die uw natuurlijke huidskleur verbergt. Het maakt je lijkt om een ​​masker te hebben. Of nog erger, je ziet eruit als een clown kostuum.
 2. Gebruik geen een lichtere basis huidskleur. Dit zal alleen maar accentueren de gebreken, rimpels en alles wat slecht is voor je huid. Met behulp van een schaduw die je huid past, het is de enige manier waarop je gaat om dat vlekkeloze gezicht krijgen. En vergeet niet om goed te mengen.
 3. Te veel concealer op je donkere kringen zal je er ouder uitzien. De juiste manier om te dekken donkere kringen dot is een paar druppels concealer op het bot onder je ogen en mix-up. Niet direct van toepassing op de donkere kringen.
 4. Bij het gebruik van fundering, moet u van toepassing zijn op de hals en oren ook. Anders, met een andere kleur van het gezicht en de hals, kan iedereen zien dat je het dragen van make-up.
 5. Gebruik stof alleen als u vette huid op de glanzende gebieden van het gezicht. Bedek je gezicht helemaal markeren elke rimpels.
 6. Zonder de juiste applicatie, kan blozen je ziet eruit als een clown. Wanneer het aantrekken van blush, foundation gebruiken, anders wordt de kleur te hard op de wangen. En zorg ervoor dat de borstel te schudden in het product, tikt u op het risico en daarna toe te passen op het gezicht. Anders wordt het te veel product te nemen en uiteindelijk op zoek overdreven.
 7. Lip kan afmaken kijken vreemd en niet op zijn plaats als je een donkere jas met een lichtere hebt gekozen lippenstift schaduw. Ze zijn bedoeld om de lippen te definiëren en te houden lippenstift uit franjes, hoeft de grens rond de lippen niet maken. De juiste techniek is om de omtrek te tekenen en vervolgens de hele lippen met een lipliner die overeenkomt met uw lippenstift schaduw en ga dan over het met lippenstift
 8. Of speel de ogen of lippen. Te veel make-up op beide zal je lelijk uitzien. Als je helder/rokerige oog make-up te dragen, ga dan voor bleke, naakt of natuurlijke lipsticks op zoek. Als je die draagt ​​de sterke kleuren op de lippen, ga voor natuurlijk licht eyeliner en veel mascara.
 9. Heeft een enkele kleur oogschaduw niet van toepassing op de gehele oog. Gebruik altijd een highlighter shadow om uw wenkbrauwen te verbeteren. Markeerstiften goud of zilver zal complimenteren alle nuances in de zon.
 10. Beheersen de kunst van het mengen van oogschaduw behoren. Zelfs als u een neutrale tint van toepassing, je gaat kijken onnatuurlijk en niet op zijn plaats, tenzij ze bij elkaar komen naar behoren. Maar, met de casting techniek rechts, kun je trekken uit het dragen zelfs de helderste kleuren. Dat is de magie van het mengen.
 11. Geef je wenkbrauwen de gewenste vorm. De juiste wenkbrauwen kan je gezicht geven een instant lift. Wenkbrauwen te dun of vorm van kikkervisje zal je look compleet veranderen. Raadpleeg een professionele om uit te vinden welke het beste pasvorm te vormen.
 12. Gebruik mascara op de onderste wimpers net als het orgaan op de bovenste wimpers. Aggregaat en geef je wimpers spin been. In plaats daarvan houdt de staf verticaal en toe te passen.
 13. Make-up kan altijd eindigen op zoek misplaatst en raar als je het op de juiste manier. Je moet vertrouwd zijn met wat je nodig hebt om te doen, en wat je moet nooit doen om een ​​professionele om er goed uitzien, altijd! Ik hoop dat dit artikel heeft geholpen om enkele veelvoorkomende problemen die u kunt hebben gedaan identificeren.

Geen Stuur ons een reactie en laat ons weten als u een van deze fouten make-up voordat je beter wisten hebben gepleegd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha