Top 13 Air conditioners voor droog en pluizig haarHair Care neemt de topprioriteit voor een reden dan ook - de zijdeachtig haar geeft een adequaat kader voor het gezicht en voegt oomph aan uw schoonheid quotiënt.

Maar je haar problemen kunnen niet worden verborgen, in het bijzonder wanneer het droog en pluizig is !!!


We maken gebruik van een product miljoen als haar shampoos, conditioners, maskers om haar glanzend te houden !!! Maar om echt het er goed uitzien, moeten we de maximale voeding te geven en dit gebeurt alleen met goede airconditioning en haarverzorging.

Dus hier geven we een overzicht van de beste conditioners voor droog en pluizig haar.

Garnier Fructis Versterkende Cream Conditioner voor behandeld haar:

Dit is één van de meest gebruikte conditioner voor gekleurd haar, vooral omdat het haar chemisch gewijzigd is veel meer beschadigd en wat aandacht nodig heeft.

Masker Neutrogena Triple Moisture Deep Recovery Haar:

Dit masker is je ridder op het witte paard als u zeer droog haar en kroeshaar. Gebruik dit als een diepe conditioner en laat meer minuten voor het haar mooi.

Mijn ervaring: dit heeft me veel geholpen toen ik ging met de ijzeren fase-medewerkers. Hij gladgestreken mijn frizzes en hielp met haar drogen. Ik kon controleren aways vliegen beter met de airconditioner.

Herbal Essences Hallo Hydratatie:

Deze fles is aanbevolen door vele leuke meisjes zoals echt hydrateert en verzacht droog haar kroezen.

Mijn ervaring: Ik heb dit gebruikt voor een tijdje 'en viel smoorverliefd op het effect geur en conditionering. Het is een must proberen als je moeite hebben om haar dat frizzes gemakkelijk uit. Gebruik in combinatie met de shampoo van dezelfde lijn voor betere resultaten.

Tresemme balsem voor droog kroeshaar:

Ik gebruik nog steeds deze conditioner en absoluut love it! Probeer het en zie dat het werkt vanaf de eerste wasbeurt.

Mijn ervaring: Ik gebruik deze balsem en absoluut love it! Probeer het en zie dat het werkt vanaf de eerste wasbeurt. Dit is mijn HG vanaf nu. Ik gebruik het volledige assortiment en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben machtig. Heeft zeker verbeterd mijn haar textuur en ik krijg veel complimenten deze dagen. Deze, van een meisje dat droog haar en karakteristieke kroezen had, moet u helpen kiezen voor de beste J

Infusium (Vocht) ologie conditioner:

Dit is een van de meest lyrisch conditioners voor kroeshaar super. Gebruik regelmatig het haar glad zonder klitten.

Kerastase Serum Oleo Relax:

Kerastase is bekend dat je haar droog en breekbaar, met grote zorg, die u helpt om zich te ontdoen van kroezen en helpt om gezond haar te bereiken super glanzend handvat.

L'Oreal Professional Series Expert Absolute Repair Masque:

Dit bad is vol van goedheid en herstelt beschadigd haar. Je haar zal kroezen vrij om mooier wordt.

TIGI krullend catwalk conditioner:

Dit is de beroemde balsem voor meisjes met krullend haar. Maar elk type haar kan gebruiken. Maar het is geformuleerd voor krullend haar, dat de grootst mogelijke zorgvuldigheid vereist.

Joico K PAK Conditioner:

Deze buis is voor degenen die willen om het haar meer glad en glanzend te bereiken. Helpt tamme kroezen en zorgt ervoor dat je haar onder controle.

Biolage Fortetherapie Intensieve Versterking Masque:

Dit geweldige product van Matrix is ​​bekend super effectief vanaf het eerste gebruik te zijn en doet wat het zegt - is het haar pluisvrij versterkt.

Mijn ervaring: Het werkt perfect en gevolgd door serum matrix, is het beste van beide werelden. Ik gebruikte het voor minimaal drie maanden en ik heb de resultaten gezien.

1 Frederic Fekkai Protien RX Reparative Conditioner:

Fekkai producten zijn populair onder beroemdheden als ze zijn vol van diepe hydraterende elementen om u te helpen zich te ontdoen van kroeshaar.

1 John Frieda Creme Serum Overnight Repair:

Wanneer u wilt super glad haar pluisvrij voor die datum morgen krijgen, gebruik dit wonder product 's nachts voor onmiddellijke resultaten.

1 Thermashine Sunsilk Conditioner:

Deze conditioner gemakkelijk beschikbaar herstelt ons geloof in Sunsilk. En 'perfect om je haar pluisvrij te krijgen en vermindert ook de droogte. Is het meest geschikt voor haar dat vaak rappen.

Dus meiden, laat me weten wat wordt gebruikt om glamoureuze sterren zoals haar te maken! Suggesties zijn altijd welkom, een opmerking maken.

* Alle foto's zijn genomen van het betreffende product websites.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha