Top 12 Shahnaz Hussain bruids make-up tipsVoor mij, een blozende bruid is de mooiste bruid. Maar toch kan ik niet uitsluiten het belang van bruids make-up. Elke bruid besteedt maanden van plan haar blik D-Day. Maar een paar dingen in gedachten te worden gehouden om te voorkomen gaan overboord. Dus, hier zijn enkele tips nog steeds essentiële basis voor bruids make-up van de beroemde beauty expert Shahnaz Husain.

Shahnaz Hussain bruids make-up tips

Gezicht:

Reiniging, toning en hydraterende

Een regime bruids make-up, of enig ander stelsel make dat betreft, moet beginnen met het reinigen van de huid. Een stralende huid kan doen bruids make-up kijken nog mooier. Na het reinigen, breng dan een beetje 'toner gevolgd door hydraterende vloeistof, voor hydratatie.


Foundation en Compact

Shahnaz Husain Tips om een ​​stichting te gebruiken zonder olie en licht op basis van water voor de pure matte afwerking. Neem een ​​goede hoeveelheid en breng gelijkmatig over je hele gezicht. U kunt een vochtige spons of vingertoppen om de toepassing te gebruiken.

Eenmaal gedaan, gebruik dan een compact poeder om de fundering te stellen. Shahnaz nader advies voor het gebruik van losse poeder te voorkomen. Compacte poeder helpt om een ​​gelijkmatige teint te stellen en regelt de afscheiding van olie ook. Gebruik een wattenstaafje om borstel het overtollige poeder uit het gezicht.

Blozen

Nu komt de blush voor de blozende bruid. Shahnaz Husain bruids make-up suggereert het gebruik van pasteltinten tot jukbeenderen te benadrukken. De kleur van het licht helpt om zich te een kijkje te ontspannen, het geven van een gezonde gloed op je huid. Gebruik een poeder blush en toe te passen met een borstel op de wangen en iets eronder.

Ogen

Oogschaduw

Oog make-up is van cruciaal belang. Zwaar en dramatische oog make-up is de nieuwste rage onder bruiden. Bedek de deksels met een lichte oogschaduw. Bronzen, zilveren en gouden oogschaduw worden vaak gebruikt voor bruiden. Vermijden dat we te fel met de oogschaduw.

Eyeliner

Breng een dikke lijn van eyeliner op het bovenste ooglid dicht genoeg bij de wimpers. Iets vies en opnieuw toe te passen. Op de hoeken, het uitbreiden van de liner zwarte licht naar boven en dan naar buiten. Pas nu laklaag op het onderste ooglid net onder de onderste wimpers, vanuit het midden naar het einde. En 'best geadviseerd om een ​​duurzame, waterdichte eyeliner gebruiken voor bruids make-up.

Mascara

Mascara geeft meer volume aan de wimpers. Voor mooie wimpers, krul je wimpers naar boven en twee lagen goed volumizing mascara. Start altijd van de wortels, om mee te gaan voor de tip. Shahnaz Husain strikt raadt het gebruik van waterproof mascara om vlekken te voorkomen.

Lips

Lippenstift

Om uw lippen kijken weelderige en glimlach, het dragen van gedurfde tinten van rood op de lippen. Ga voor natuurlijke rode of pruim, kers of rosecolour, aan uw kleding te passen. Voordat u een lip potlood te schetsen en bepalen de lippen. Vul nu met uw gekozen lippenstift schaduw. Zorg ervoor dat je lippenstift en lipliner zijn dezelfde tint. Shahnaz bruids make-up aanbevolen zeer waterbestendig lip kleur.

Lip Gloss

Maak uw bruids make-up met een vleugje goede lipgloss. Shahnaz zegt dat dit voegt glans aan de lippen, waardoor ze aantrekkelijker te maken.

Enkele andere Shahnaz Hussian bruid Make-up tips

Schittering

Eenmaal gedaan, gelden een lichte glans aan de binnenste hoek van de ogen en jukbeenderen. Dit is essentieel voor een gezonde en stralende huid zonder dat het te glimmend of vettig.

Kapsel

Kapsel speelt een even belangrijke rol. Het accentueert verder de uitstraling van een bruid. Shahnaz Husain raden het gebruik van glanzend haar en goede producten voor de kwaliteit van haar op haar-do overeenkomen met make-up.

1 Ga naar paden

Shahnaz Husain ook geadviseerd om naar het spoor voor een haar en make-up sessie voor de bruiloft dag. Dit is gewoon om last minute verrassingen in de vorm van fouten te voorkomen. Je moet weten wat je gaat uitzien. Dit geeft u de tijd om iets dat u niet tevreden bent veranderen.

1 niet worden benadrukt

Voorkomen wordt benadrukt. Dit is jouw dag. Maak het meeste. Lach veel en veel. Wees blij, gelukkig voelen. Ik weet dat je van binnen bent mooi en dat is het enige dat telt.

Dus deze waren tips voor bruids make-up paar Shahnaz Husain. Deel je tips en verhalen van bruids make-up, het verlaten van uw commentaar hieronder. En als je trouwen, blijven dragen die glimlach op!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha