Top 12 liedjes om Yoga te beoefenenYoga helpt bouwen sterkte en flexibiliteit van het lichaam. U kunt meer krachtige en complexe yoga posities, met inbegrip van meditatie of chanting oefenen. Yoga ademhalingstechnieken helpt om de geest te kalmeren. Yoga kan worden beoefend tijdens het luisteren naar zachte stammen en downs van de muziek om de geest te kalmeren. Yoga achtergrondmuziek versterkt de praktijk met de toevoeging van ritme, ritme en structuur. Ze helpen om het lichaam en geest te verenigen.

Hier zijn de top 12 nummers Yoga:

Chakra Rhythm (Soulfood CD Power Yoga):

Track Chakra Ritmo op gang komt met het ritme aan yoga. Deze ritmische beats en vocale muziek. Het ritme van dit nummer bouwt langzaam en bereidt zich voor op een intensieve training. Dit heeft de melodieuze muziek die therapeutische om tijdens het beoefenen van yoga te luisteren. De combinatie van deze is een perfecte match van yoga en muziek.


Dancing Buddha (Soulfood CD Power Yoga):

Dancing Buddha songs ontspannend en stimulerend. Dit helpt om het tempo van de training te behouden. Dit omvat liederen en instrumentale muziek die de ziel "nirvana" te brengen.

Awakening (Soulfood CD Power Yoga):

Deze track heeft zeer verfrissend. Percussie-instrumenten en energie het hele lichaam en ziel. Het is een beste nummer yoga workout die halverwege kan worden afgespeeld tijdens uw praktijk.

Hatha (Soulfood CD Power Yoga):

Hatha heeft zachte muziek en kalm. De cd is een verzameling van rustgevende songs die kalmeert en verfrist de geest.

Prana - Sahana Vavatu (Rhythms Yoga Shiva Rea CD):

Prana - Sahana Vavatu liedje kan gebruikt worden tijdens het begin van power yoga workout. Bevat aanroeping voor het welzijn van het hele universum. Deze track passeert op weg naar meditatie, als je begint te oefenen.

Jai Ganesha (Shiva Rea Yoga Rhythms CD):

Jai Ganesha heeft geslagen ongelooflijk en ongebruikelijke trillingen die diep te creëren. Dit helpt je te concentreren op je training correct. Dit helpt ook om het momentum en snelle doorstroming van yogahoudingen te behouden. Dit nummer heeft grappige lijnen om de vlotte doorgang van yoga te garanderen.

Wandering (Rhythms Yoga Shiva Rea CD):

Wandering spoor Rhythms Yoga door Shiva Rea CD getraceerd fluit indrukwekkend. De muziek zorgt ervoor dat het ervaren van de natuur in de kamer veel u het beoefenen van yoga. Dit pad verbindt met de natuur als je je asanas. Dit begint echt traag om u te helpen in uw yoga praktijk. Dit is een lied voor hen die houden van yoga zachte muziek.

Goeroe Mari (Rhythms Yoga Shiva Rea CD):

Goeroe Mari heeft zachte nummers die te horen terwijl het beëindigen van de beoefening van yoga. Deze track is erg lief en rustgevend voor de ziel en geest. Het eindigt met een vrolijke stemming, zodat er nog een levendige geest gedurende de dag. De zachte melodieuze klanken van dit lied, dat de beoefening van yoga te moedigen. Dit vernieuwt en verfrist het lichaam en de ziel.

Het is verbazingwekkend om te Jem:

Dit nummer kan u helpen een goed tempo te houden tijdens de beoefening van yoga. Dit upbeat nummer is funky, maar melodieus. Het begint met een piano melodie en woorden geïnspireerd om harder te werken.

1 In For The Night (Yoga Moods CD):

Deze track is goed moderne mix van Oosterse en Westerse beats. Dit is het verjongen, maar verslaat ontspannend om je geest te kalmeren. Het weer is perfect voor de opleiding.

1 baan Suns (Yoga Moods CD):

De Orbiting Suns Yoga Moods cd is rustgevend en kalmerend. Deze passage kan het beste werken wanneer het wordt gebruikt in het midden van uw training.

En dit is de beste set die je kunt vinden over muziek voor yoga! Probeer niet en laat het ons weten in de reacties hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha