Top 11 voordelen van tryptofaan-rijk voedsel

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 22, 2015 Admin Schoonheid 0 168


Tryptofaan is een belangrijk aminozuur dat van nature in het lichaam. Daarom moet worden verkregen uit de voeding of supplementen. Om alle gezondheidsvoordelen van tryptofaan bereiken, wordt aanbevolen om een ​​eiwitrijk dieet met weinig koolhydraten. Een dieet rijk aan eiwitten stimuleert de productie van aminozuren die de absorptie van tryptofaan kan bemoeilijken. Voedingsmiddelen rijk aan tryptofaan hebben veel voordelen voor de gezondheid.

Tryptofaan Rich Foods:

Dit zijn een aantal voedingsmiddelen die rijk zijn aan tryptofaan:


 • Kip
 • Sojabonen
 • Turkije
 • Tonijn
 • Lam
 • Zalm
 • Heilbot
 • Garnaal
 • Kabeljauw
 • Sardines

We zien de belangrijkste voordelen van dit prachtige geschenk van de natuur:

Top 11 voordelen van tryptofaan Rich Foods:

Depressie en angst:

Voedingsmiddelen rijk aan tryptofaan stimuleren serotonine in de hersenen dat depressie en angst kunnen behandelen. U kunt ook supplementen van tryptofaan te nemen om de symptomen te verminderen. Tryptofaan wordt ook aanbevolen als een antidepressivum serotonine verhogen in het bloed.

Groei, ontwikkeling normaal:

Tryptofaan helpt groeihormonen verhogen. Er moet voeden rijk aan tryptofaan voor groei en ontwikkeling van kinderen en zuigelingen.

Eetlust juist:

Tryptofaan helpt om de eetlust te verhogen. Tryptofaan-rijk voedsel zoals kip, soja, kalkoen, tonijn, lam, zalm en heilbot worden toegevoegd aan de voeding van kinderen angst, stress en hyperactiviteit verminderen.

Traktaties Slapeloosheid:

Tryptofaan wordt gebruikt om slapeloosheid te behandelen als het verhoogt het niveau van het hormoon bekend als neuro, melatonine en de neurotransmitter. Serotonine is nuttig om de slaappatronen.

Migraine:

Personen die lijden aan migraine wordt geadviseerd om regelmatig doses van tryptofaan te nemen. Voedingsmiddelen rijk aan tryptofaan helpt ook voorkomen angstaanvallen dat de reacties van een persoon verbetert. Migraine wordt meestal waargenomen bij mensen die een overmatige stress of emotionele problemen. De inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan tryptofaan kan natuurlijk migraine-aanvallen te verminderen.

Pellagra:

Tryptofaan tekort kan pellagra, ook bekend als vitamine B3 deficiëntie. Dit kan angst, depressie, slapeloosheid en overeten veroorzaken.

Gewichtsverlies:

Serotonine helpt bij gewichtsverlies door het terugdringen van verlangen naar voedsel. Serotonine helpt je een vol gevoel en verminderen de voedselinname. Gewichtsverlies diëten kan verlagen van de niveaus van L-tryptofaan en serotonine bij vrouwen. Dit kan leiden tot eetbuien en purgeren bij sommige mensen. Het gewichtsverlies helpt diabetes en problemen met betrekking tot hart- en vaatziekten verlagen.

Verlaagt cholesterol:

Het lichaam heeft van L-tryptofaan voor de productie van niacine die helpt bij het genereren van goede cholesterol en lagere slechte cholesterol. Voedingsmiddelen rijk aan tryptofaan helpt ook om te zetten koolhydraten in energie en onderhouden van gezonde spijsvertering, huid, haar en ogen. Lagere slechte cholesterol helpt ook om het risico van een hartaanval, hoge bloeddruk, diabetes en obesitas.

Premenstruele dysforie:

Bij volwassenen is een vorm van premenstrueel syndroom dat wordt veroorzaakt als gevolg van fysieke, mentale of emotionele. De inname van L-tryptofaan van premenstruele dysfore stoornis patiënten helpt bij het verbeteren van hun humeur symptomen.

Stoppen met roken:

Voedingsmiddelen rijk aan tryptofaan helpt mensen stoppen met roken en het verbeteren van de behandeling van het stoppen met roken. Dit is een gezonde en natuurlijke manier die nuttig zijn voor het stoppen met roken bij volwassenen en adolescenten kunnen zijn.

1 Boulimia:

L-tryptofaan is bruikbaar voor patiënten met boulimia. Dit aminozuur produceert serotonine, een hormoon dat de voedselinname en de eetlust reguleert. Boulimia-patiënten hebben lage niveaus van serotonine dan gezonde mensen.

Suggesties:

 • Raadpleeg een arts voordat u supplementen van tryptofaan.
 • Neem altijd de juiste dosering.
 • Vermijd tryptofaan met andere geneesmiddelen die Prozac kan veroorzaken.
 • Overdosering tryptofaansupplementen kan diarree, flauwvallen, hyperactiviteit, tremoren, rusteloosheid, en braken veroorzaken.

Aldus, van de bovengenoemde voordelen, is gebleken dat tryptofaan een gezonde keuze voor een goede gezondheid. Dus geniet van de vele voordelen voor een gezond leven. Laat hieronder niet eens met uw opmerkingen !!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha