TOP 11 Home Remedies voor droge voeten en gebarsten hielenTOP 11 Home Remedies voor droge voeten en gebarsten hielen

Hoe te gebarsten hielen te genezen? Gebarsten hakken zijn niet alleen lelijk, maar kan ook pijnlijk zijn. Gebarsten hielen en droge huid kan worden veroorzaakt door een aantal factoren. De meest voorkomende oorzaak is gewoon een gebrek aan vocht, maar kan ook worden veroorzaakt en verergerd door de uitgaven te veel tijd staan, het gebruik van agressieve zeep en langdurige blootstelling van uw voeten in het water. Als je hakken en voeten droog zijn gebarsten, dan zijn hier 11 beste home remedies die zullen helpen om hen te genezen:

1. warm water laten weken en een puimsteen kan helpen

Een van de eenvoudigste home remedies voor droge voeten en gebarsten hielen is een warm water laten weken. U kunt een deel van de harde huid van uw voeten en hielen te verwijderen gewoon dompelen je voeten in warm water met een beetje 'van zout in. Water verzachten van de huid en maakt het gemakkelijker om de schijf dode huid met een puimsteen te verwijderen.


2. Shea boter

Shea boter is een andere goede home remedies voor droge voeten en gebarsten hielen. Voordat het naar bed gaan, wrijf een ruime hoeveelheid karitéboter voeten en hakken en vervolgens bedekken met schone sokken. Shea Butter Laat 's nachts en zal diep in de huid droog is, zal het je voeten te hydrateren en is ideaal voor gebarsten hielen

3. bananen en avocado behandeling voor gebarsten hielen

Mash up een rijpe banaan en een rijpe avocado en de pasta van toepassing op uw voeten en hielen. Laat het ongeveer vijftien of twintig minuten vóór het wassen met warm water. Als u deze behandeling te herhalen op een dagelijkse basis, zal je al snel glad en crack vrij wandelen.

4. De olijfolie

Hebben bijna allemaal olijfolie in hun kookkunsten; Olie is een effectieve home remedies voor droge voeten en gebarsten hielen. Masseer olijfolie in hakken zorgen voor een diepe hydraterende werking. Massage beetje 'van extra vierge olijfolie in hakken en laat gedurende een half uur of een uur. Na een uur, was uw voeten in warm water en herhaal elke dag, totdat je voeten zacht en zijdeachtig glad.

5. citroensap, honing en sesamolie

Citroensap bevat een natuurlijke mild zuur, die zachtjes verzachten en te ontbinden dode, harde huid. Sesamolie is zeer voedende en hydraterende, zal het helpen verzachten en kalmeren uw voeten zeer efficiënt drogen. Honing is ook een geweldige vochtinbrengende crème, heeft prachtige antibacteriële eigenschappen en kan helpen zich te ontdoen van bacteriën die resistent zijn tegen antibiotica, ook. Week je voeten in een mengsel van honing, sesamolie en de oplossing van citroensap voor tien of vijftien minuten en dan scrub lichtjes met een puimsteen of loofah om dode huidcellen te verwijderen. Uw voeten zullen u dankbaar zijn.

6. Drink veel water

Een van de redenen dat uw voeten kunnen kraken is door middel van uitdroging. Zorg ervoor dat u altijd drink veel zuiver water te hydrateren en te koelen je naar beneden, vooral tijdens de zomermaanden van de zon, zodat het gehele systeem en, bovenal, de huid gehydrateerd te blijven.

7. paraffine en amandelolie

Een paraffine behandeling is een van de nuttige home remedies voor droge voeten en gebarsten hielen dat veel mensen adviseren en vind effectief. Verhit een beetje 'paraffine met een beetje' van zoete amandelolie en meng tot een gladde pasta. Na het geven van de voet scrub vóór, gelden de pasta op je voeten, bedek met sokken en laat het 's nachts voordat het af te wassen in de ochtend.

8. Exfoliate je voeten regelmatig

In plaats van het gebruik van agressieve chemische exfoliates, kunt u uw eigen van een paar eenvoudige, natuurlijke ingrediënten te maken. Probeer dit mengsel: een eetlepel fijngemalen havermout, een eetlepel van ruwe honing, twee eetlepels olijfolie en een eetlepel citroensap. Meng de ingrediënten tot een fijne pasta en wrijf het in je hielen. Doe dit regelmatig en je zult al snel zien een ongelooflijk verschil.

9. ei en citroen masker voor droge voeten en gebarsten hielen

Hier is een andere prachtige masker die kunnen helpen verzachten en voeden droge voeten en gebarsten hielen: Meng een eierdooier, een eetlepel sap van Lyme en een theelepel van rijstmeel. Breng dit masker voor de voeten na een warm water laten weken en blijf voorwaarts voor vijftien of twintig minuten, voordat het af te wassen; breng shea boter of uw favoriete moisturizer en genieten van mooie en zachte voeten.

10. geraspte appel voor rustgevende gebarsten hielen

Een ander prachtig huis remedie die kan helpen verzachten droge voeten en gebarsten hielen is om zich te ontdoen van de geraspte appel. Rasp een middelgrote appel, meng met een paar theelepels honing en toe te passen als een masker voor droge voeten en hakken; vasthouden voor vijftien of twintig minuten voor het spoelen met warm water.

11. Castor olie en sokken

Niet alleen ricinusolie kan wonderen doen voor je haar, maar kan ook wonderbaarlijk verzachten en hydrateren uw voeten. Rijk aan voedingsstoffen en vitaminen, ricinusolie heeft ook anti-bacteriële en anti-inflammatoire. Toepassing gewoon een dikke laag krachtige verzachtende ricinusolie op de voeten en gebarsten hielen, sokken en laat het de hele nacht. In de ochtend wakker u met beide voeten zacht en glad.

Wat is uw favoriete home remedies voor droge voeten en gebarsten hielen? Voel je vrij om uw tips, geheimen en oplossingen te delen voor de voet hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  1   1
Juni- 30, 2015 | 17:32:45 | later 1 uur

Geweldig ritme!

  4   1
Juli- 1, 2015 | 01:41:24 | later 9 uur

Je hebt een aantal goede punten daar. Ik keek op de website voor meer informatie over het onderwerp te leren en ze vonden de meeste mensen gaan samen met uw visie op deze site.

  4   0
Juli- 1, 2015 | 05:46:21 | later 13 uur

Bedankt, heel groot artikel.

  5   2
Juli- 1, 2015 | 13:13:27 | later 21 uur

Tips Fabulous!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha