Top 10 Zwangerschap Oefening Video Niet te missenTop 10 Zwangerschap Oefening Video

De mogelijkheid om een ​​nieuw leven in deze wereld is de meest ongelooflijke dingen die vrouwen hebben. Als je zwanger bent, het lichaam ondergaat een aantal veranderingen en daarom moet je oefenen tijdens de zwangerschap video om een ​​vlotte levering te garanderen.

10 Minute zwanger vrij goede cardio workout met Tiffany Rothe:

Deze video helpt u om te oefenen tijdens de zwangerschap zonder complicaties of problemen. Het begint met het verwarmen van het lichaam en dan langzaam uitvoeren krachtige oefeningen die veel profiteren van de terugwinning en ook tijdens de bevalling.


Zwangerschap Lichaamsgewicht Oefeningen:

Deze bewegingen zijn veilig en effectief een zegen voor elke zwangere vrouw. Ze zijn meer geschikt voor het eerste en tweede kwartaal en ook voor postbezorging maanden. Deze oefeningen hebben geen gewichten te gebruiken en alleen werken met de bewegingen van het lichaam.

Zwangerschap Yoga - Hoofd Routine:

Het beste ding over deze video is dat je het getoonde op elk punt in de zwangerschap oefeningen kunt uitvoeren, dat wil zeggen, het is je eerste, tweede of derde trimester van de zwangerschap. De bewegingen van yoga worden duidelijk aangetoond en de muziek is zeer ontspannend.

3 Favoriete fundamentele Zwangerschap Oefeningen:

Naast het maken van de hoogte van de veranderingen spier in je lichaam tijdens de zwangerschap, dit filmpje toont drie basisoefeningen voor het tweede en derde kwartaal.

Zwangerschap Pilates - 10 minuten workout:

Deze vorm van oefening leert het lichaam en geest te stabiel, evenwichtig en flexibel zijn. Deze video biedt een zwangerschap oefening dame demonstreert de oefening vanuit verschillende invalshoeken heerlijk. Deze workout is complete workout voor je lichaam.

Fitness First kwartaal:

Tijdens de eerste dagen van de zwangerschap, moet u zich richten op het doen van basisoefeningen. Dit zal de laatste fasen van de zwangerschap vergemakkelijken. De video toont alle oefeningen die u tijdens het eerste kwartaal moet uitvoeren.

Oefenen routine basis voor het tweede trimester van de zwangerschap:

Het tweede kwartaal was 4-6 maanden zwanger. Tijdens deze fase, ook, moet je werken om een ​​goede gezondheid te herstellen voor u en uw baby. De video gaat over het versterken van de buikspieren en de rug.

Beste 3 rd Semester Zwangerschap training thuis:

Dit is het moment waarop u van de zwangerschap kwam de 7de maand, en jullie allemaal geweldig! Maar als je nog wilt zijn in vorm, dan moet je de postbezorging vet betalen. Je moet het zien in deze video oefeningen proberen je ideale gewicht te maken.

Zwangerschap Oefening - Warm Up:

Warming-up is zeer essentieel voor het begin van elke oefening basic. De video beschrijft hoe warm je lichaam tijdens de zwangerschap, dus je kunt de oefeningen te doen met gemakkelijk.

Beste oefeningen voor de zwangerschap - bekken kantelt en liften:

Oefeningen tijdens de zwangerschap zich voorbereiden op een zwangerschap comfortabel en gemakkelijker geboorte. De video laat zien hoe op te tillen en kantelen van de bekkenbodemspieren; het uitvoeren van deze oefening zal zeker helpen u een vlotte levering.

Ik hoop dat je vond dit artikel informatief. Niet deel uw mening met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha