Top 10 Zuid-Indiase Rangoli Ontwerpen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 6, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Rangoli voegt het belang van een gelegenheid of een festival, en wordt gezegd dat de goden te verwelkomen. Het is een kunstvorm waarin mensen maken ontwerpen met behulp van kleuren, zout, bloem bloemblaadjes, enz., Op de vloer. In Zuid-India, is rangoli volksmond bekend als Kolam en is een gemeenschappelijk gezicht. De modellen mooie en kleurrijke kunstwerken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kan worden beschouwd als graffiti Indian. Ze kunnen ofwel worden gevuld met felle kleuren of wit. Maakt niet uit wat het ontwerp is, ziet er altijd mooi en in het oog springt.

Laten we eens kijken naar een aantal bekende Zuid-Indiase Rangoli ontwerpen die creatief, kleurrijk en leuk zijn.


Bloem Rangoli:

Floral ontwerpen zijn verschillend en soms wat complex. Ze zijn echter zeer interessant. U kunt veel verschillende kleuren en zelfs bloemblaadjes gebruiken om het meer artistieke maken. U kunt creatief met het ontwerpen als je hoeft niet volgens een vast patroon. Deze ontwerpen zijn mooie bloem, maar ook zeer romantisch. Het is een perfecte mix van kunst en traditie.

Mandapam Kolam:

Bron afbeelding

Mandapam Kolam is een specialiteit bruiloft. Het lijkt misschien vrij complex, maar toen afgebroken, het ontwerp is zeer eenvoudig en gemakkelijk. U kunt deze tekeningen vindt tijdens de bruiloft seizoen, en de traditie wordt voortgezet.

Rangoli afbeelding:

Zuid-Indiërs zijn zeer artistieke en design in deze categorie alleen bewijzen dat de verklaring. Ze creëren beelden die zijn zeer vergelijkbaar met graffiti, maar ze gebruiken steenstof in plaats van verf. Het ontwerp of de kunst geeft een beeld of geef een boodschap aan de kijker. Deze ontwerpen zijn dus message georiënteerd.

Karthigai Kolam:

Karthigai is een zeer belangrijk festival van lampen in Zuid-India, in de volksmond bekend als Karthigai Deepam. Dit ontwerp is meestal gemaakt ter gelegenheid van dit festival. En 'versierd met lampen en diyas lit. Het is heel simpel realisatie. Dit ontwerp wordt gemaakt met wit krijt wit en kleur Rangoli. Echter, kunt u uw favoriete kleur toe te voegen, indien gewenst.

Dot Rangoli:

Dit is een van de Zuid-Indiase Rangoli ontwerpt manu met punten kan buiten veel huizen te zien. Het is gemaakt met witte poeder rock en bodem. Dit ontwerp kan lijken erg ingewikkeld; Echter, als je goed kijkt, zou je zien dat het ontwerp patroon in het centrum van deze Rangoli werd herhaald op de vier hoeken. Deze ontwerpen zijn eenvoudig punten en lijnen zijn genummerd. Daarom kunt u niet verkeerd gaan met deze ontwerpen gaan. Als je een beginner bent, dit zijn de beste om te beginnen. Ze komen in verschillende maten en modellen. U kunt uw keuze maken!

Vlinder Kolam:

Dit ontwerp Rangoli is ook gemaakt door het combineren van stippen. Wat ik het leukste vind aan dit project is de groene vlinders op de grens met blauwe bloemen en een abstracte ster in het centrum. Het ziet er mooi en heldere kleuren alleen toe te voegen aan haar schoonheid.

Rangoli base:

Bron afbeelding

Dit Rangoli is een van de meest elementaire ontwerpen. Het is een zeer eenvoudig maar elegant design, die meestal wordt gezien in de pooja kamer. Meestal zijn de Zuid-Indiase Rangoli ontwerpen zijn gemaakt door het aansluiten van de punten, maar dit is een uit de vrije hand tekening, die bijna geen inspanning vereist.

Kalasha Rangoli:

Bron afbeelding

Deze ontwerpen worden gebruikt voor een bepaald festival en worden beschouwd als gunstig. Ze geven de vreugde en het geluk dat het festival symboliseert. Je moet heel voorzichtig zijn als je gaat vooruit met deze ontwerpen als ze een belangrijke plaats als het gaat om cultuur en traditie.

Vogels en bloemen:

Bron afbeelding

Beide vogels en bloemen staan ​​symbool voor de schoonheid en vreugde. Dit ontwerp Rangoli is vrolijk, levendig en geeft je een positieve vibe bij het bekijken. Dit alles wordt gerealiseerd met kleuren Rangoli droog. Is het niet leuk?

Grote Enkele bloem Rangoli:

De laatste op mijn top 10 lijst Zuid-Indiase Rangoli ontwerpt dit is de grote bloem ontwerp dat alleen bloemblaadjes gebruikt. Zelfs de Indianen van Zuid-liefde tekeningen smelten. Dit ontwerp is zeer vergelijkbaar met bloemmotieven Rangoli het noorden van India. Wat maakt deze verschillende design zijn de hoeken en bochten. Het ziet er echt elegant en mooi.

Dit zijn de verschillende ontwerpen voor verschillende gelegenheden. Maak een keuze uit een van de bovenstaande ontwerpen en beheersen deze prachtige kunst. Neem dan deel je favoriete ontwerp met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha