Top 10 Zonneschermen voor de droge huidHeeft u vaak klagen over een droge, jeukende? Zo ja, dan zal dit bericht al uw vragen over de droge huid te beantwoorden.

Voordat u begint met de behandeling van droge huid goed, moet je weten wat de oorzaak is. Er zijn verschillende redenen die ervoor zorgen dat de huid te droog worden van de ruwe klimaat tot ernstige huidziekten.


Droge huid kan een vervelend, vooral in de winter !!! Echter, niemand vindt het leuk om uit te werken in een staat waar de huid droog en elastisch gevoel is. Dus wat denk je dat je kunt doen?

Nou, hier is uw antwoord. Een mooie huid hebt u nodig om zichzelf te beschermen tegen de zon. Hoewel het gebruik van een zonnebrandmiddel is belangrijk, maar het is ook belangrijk dat men selecteren op basis van het huidtype, zoals die goed zijn voor droge of normale huid niet goed voor vette huid of gevoelige. Kies altijd een zonnebrandcrème die de poriën niet verstoppen, biedt een hoge SPF en een beter begrip van de behoeften van uw huid.

Nu dat jij de rol van zonnebrandcrème, laat ik je de top 10 zonnebrandcrème tot droge huid die je moet gebruiken in dit seizoen!

Beste zonnebrandcrème te droge huid

Lakme zon Expert met SPF 30:

Lakme zon Expert zonnebrandcrème tot droge huid beschermt de huid tegen beschadiging door de zon. Het heeft SPF 30, die de schadelijke stralen van de zon houdt weg van je gezicht. Het creëert een beschermend schild op de huid die de gezondheid van de huid houden van het hele dag gehydrateerd blijft. Het geeft ook een lichte whitening op je gezicht.

Kaya dagelijkse moisturizer met zonnebrandcrème SPF 30+:

Kaya dagelijkse hydraterende Zonnebrandcrème zoals de naam al doet vermoeden is een twee in een lotion. Het fungeert als een zonnebrandcrème die helpt maximale bescherming tegen UVA-stralen en schadelijke UVB handhaven, en ook werkt als een vochtinbrenger die wordt gebruikt voor voeding huid en hydratatie.

Lacto Calamine Zon Shield SPF 30:

Schild zon uit het huis van de schoonheid Lacto Calamine is een prachtig product voor de droge huid. Het is verrijkt met vitamine E en aloë vera die helpen verminderen donkere vlekken, pigmentvlekken en beschermt de huid tegen schadelijke straling van de zon, probeert de pH van de huid. Het houdt ook de huid beschermd tegen infectie.

L'Oreal perfecte vrouwen 12H UV UV Protector:

Deze lotion is een zeer effectief product voor de droge huid. Hij Spf 50- dat fungeert als een schild tegen agressieve corrosie die onze huid droog en dof maakt. Het houdt onze huid gezond en gehydrateerd. Het beschermt ook de huid van het krijgen van bruine vlekken en tekenen van veroudering.

Himalaya Herbals Bescherming Sunscreen Lotion:

Het is een prachtige schoonheid crème kruiden die zeer geschikt is voor de normale tot droge. Het bestaat uit Aloë Vera, spiked gember lelie, krab appel en Laos, die niet alleen houdt de huid gehydrateerd en beschermd tegen de schadelijke stralen van de zon, maar ook voorkomt dat de huid tegen veroudering en degeneratie van de huidcellen. U kunt uw huid de hele dag beschermen, dus je moet een klein flesje elke keer dat je de stap naar de zon mee te nemen.

Moisturizing Cream VLCC Zon Blok:

VLCC Moisturizing Zonroom Blok is verrijkt met natuurlijke ingrediënten en biologische ingrediënten die de neiging hebben om de huid gehydrateerd, gezond en elastisch te houden. Het heeft SPF 25, die een schild om de huid tegen UVA en UVB bescherming fungeert. De samenstelling bevat jojoba-olie, extracten van sandelhout, aloë vera, teunisbloemolie en tarwekiemolie die superieure voeding te verschaffen aan uw huid, waardoor het mooier en onberispelijk.

Biotique Bio Pro Wortel Protection Lotion:

Biotique Bio Pro Wortel Protection Lotion is een lotion ayurvedische schoonheid die je blindelings kunt vertrouwen. Het heeft SPF 40, die andere natuurlijke ingrediënten zoals Parijat, Singjerahata, Lodhra, Yashad Bhasm Zind Ash met kruiden en Gajar (wortel) bevat. Het houdt de huid gehydrateerd en gezond. Het voorkomt ook dat de huid van donkere vlekken, vlekken en andere droge huid problemen.

Lotus Herbals Sandalscreen:

Lotus Herbals Sandalscreen Sandalwood Sunscreen is een vochtinbrengende lotion cum. Het is geschikt voor alle huidtypes, maar het werkt perfect voor de droge huid. Hij plantaardige ingrediënten zoals sandelhout, basilicum en kruid couscous dat helpt de huid tegen UVA en UVB bescherming. Biedt gloeiende huid met een matte afwerking op de huid, dat maakt het er erg gezond om je gezicht.

Garnier zonweringsysteem Daily Moisturizer:

Het is een product van grote schoonheid, dat is verrijkt met SPF 15 en Mexoryl SX dat helpt de huid tegen UV-stralen te beschermen. Het heeft ook vitamine E, extract van koriander en glycerol dat de huid tegen vrije radicalen beschermt en helpt de huid vocht vast te houden. Regelmatig gebruik van dit geschenk zal teint eerlijker moisturizer en willen de huid tegen vroegtijdige veroudering te voorkomen.

Ayur Sunscreen Lotion:

Ayur zonnebrandcrème met SPF 30 biedt een matige bescherming voor de droge en gevoelige huid. Het is niet vettig en geeft nooit een cakey uitstraling aan je gezicht. Niet alleen beschermt de huid te beschadigen, maar biedt ook eerlijker huid en gezond.

Dit is de lijst van de top 10 zonneschermen voor de droge huid op de markt! Kies er een die je huid past en je kunt al uw droge huid problemen achter voor altijd te verlaten. Vergeet niet om uw opmerkingen te delen

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha