TOP 10 ZOMER huidverzorging tips voor vrouwen met een vette huidTOP 10 ZOMER huidverzorging tips voor vrouwen met een vette huid

Het is altijd belangrijk om te zorgen voor je huid, maar in de zomer, kan de huid vette gemakkelijk genoeg geworden. Lees deze 10 tips over hoe u uw huid schoon en fris te houden tijdens de zomer:

Drink veel water

Houd goed gehydrateerd is eigenlijk een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om puistjes en zwelling te voorkomen. Vermijd suikerhoudende dranken en proberen om meer water te drinken gedurende de dag. Er is niet echt een magische aantal liters die u nodig hebt om elke dag te drinken, blijf gewoon een fles water met u de hele dag en neem slokjes van het wanneer je de behoefte voelt.


Ga niet overboord met make-up

Te veel make-up, vooral bij warm weer, kan leiden tot poriën verstoppen, wat resulteert in ontstekingen en puistjes. Daarnaast kunnen overmatig wrijven uitdrogen van de huid. Als je make-up draagt, verwijder het altijd goed, aan het eind van de dag.

Vermijd te veel suiker of kunstmatige uitgesneden helemaal; het eten van vers fruit en bessen in plaats

Drinken suikerhoudende dranken en overdrijven de chocolade kan leiden tot breakouts verschrikkelijk voor uw huid. Proberen te houden aan gezonde snacks, zoals vers fruit en bessen, en uw huid zal duidelijker en helderder lijken.

Hebben koude douches

Warme douche kan er geweldig uit op de spieren na een lange dag te voelen, maar onze huid is niet gemaakt om het warm water te weerstaan ​​op een zodanige wijze en kan eigenlijk strip de huid de natuurlijke oliën. Gebruik koud water, terwijl in de douche in plaats daarvan, en uw huid zal je dankbaar zijn.

Als je niet kan eten, vervolgens toepassen op uw huid

Een andere goede tips voor huidverzorging zomer voor vrouwen met een vette huid is - naar natuurlijke huidverzorgingsproducten te gebruiken. Overdrijven op zeep, moisturizers, crèmes en make-up kan de huid van de olie op natuurlijke wijze produceert strippen, om gezond en schoon blijven. Gooi dit evenwicht kan leiden tot puistjes, huiduitslag, droogte en de gevoeligheid ook versterkt. Gebruik producten met minder ingrediënten en, in het bijzonder, proberen vast te houden aan natuurlijke producten zoals oliën en natuurlijke zelfgemaakte gezichtsmaskers. Als je niet kan eten, van toepassing dan op uw huid, omdat het absorbeert en alles wat je op.

Investeren in kokosolie

Kokosolie is een uitstekende reinigingsmiddel en vochtinbrengende crème voor de huid, omdat, in tegenstelling tot de meeste winkel koopt producten, gooi het niet uit de balans van uw huid. Als een toegevoegde bonus, het doet wonderen voor je haar ook.

Omdat de zon slimme

Zonnebrand kan uw huid uitdrogen, wat kan leiden tot uw lichaam proberen te over-correcte, het produceren van te veel olie tegen te gaan, dus je zal eindigen met huid nog vetter. Zorg ervoor dat zonnebrandcrème te gebruiken en te blijven in de schaduw tijdens de hete uren van de dag.

Blot, niet wrijven

Bij het wassen of drogen je gezicht, is het het beste om de huid te zwabberen, wrijven; anders kan je uiteindelijk wrijven off van het product dat u zojuist gebruikt, of zelfs wrijven natuurlijke olie van de huid weg en de huid irriteren. Dus, heel lief!

Exfoliëren, maar niet aan onnodige exfoliëren zetten

Als je niet weet, exfoliërende is om dode huidcellen van onze huid te verwijderen. Gebruik alleen milde scrub en natuurlijke producten beter op uw huid. Wees voorzichtig bij het scrubben en brandwonden of snijwonden te vermijden, want het zal pijn doen en kan de huid irriteren verder. Zodra je klaar bent met het schoonmaken is het belangrijk om het lichaam te hydrateren, omdat exfoliatie kan de huid uitdrogen.

Gebruik gezichtsmaskers

Met behulp van een gezichtsbehandeling minstens een keer per week of zo is een geweldige manier om te reinigen en verfrissen de huid. Nogmaals, zal stok met natuurlijke producten u de beste resultaten te geven en als een bonus, kan te goedkoop zijn. Bijvoorbeeld, wist u dat eierdooiers zijn groot en voedend voor de huid? Het enige wat je hoeft te doen is toe te passen op je gezicht met een wattenschijfje, de ogen te vermijden, en laten drogen voor 5-10 minuten voor het spoelen. Vergeet niet warm water niet te gebruiken bij het wassen van het masker, of je zou kunnen leiden tot het ei te koken op je gezicht!

Wat is uw favoriete tips huidverzorging voor vrouwen met een vette huid?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   1
Augustus 8, 2015 | 05:37:43 | later 6 uur

Vette huid heeft speciale zorg vooral zomers als stof en vuil hechten gemakkelijk op het gezicht vettig. Al deze bovenstaande oplossingen zijn geweldig om uw huid te redden van het vuur summer.Thanks voor tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha