Top 10 Yoga lessen in ThaneMumbai-goede oude Mumbai! Vol leven en energie, deze metropool is altijd in beweging. De meeste inwoners van Mumbai besteden een deel van hun tijd op reis naar en van het werk. Om deze reden, ze willen hun reistijd te beperken tot een minimum en steeds meer tijd door te brengen met familie te vinden.

Als u een Mumbaikar, die wonen in het gebied van Thane en probeert te beginnen met het beoefenen van yoga in Thane zonder uren op de weg, hier is een hulp met een lijst van de top 10 yoga lessen in deze regio. Kies degene die het dichtst bij u en beginnen met het beoefenen deze oude vorm van gezondheidszorg die zal verjongen.


Top 10 Yoga lessen in Thane:

The Art of Living:

Geen lijst is niet compleet zonder een vermelding van de Art of Living Yoga lessen. Neem een ​​yogales in uw lokale kunst van Living Institute en begin uw gezondheid routine.

Straatnaam: 07, Cosmos Avenue, tegenover het station, Dichtbij Khandelwal Sweets, Gokhale Road, Thane West, Thane.

Contact: + (91) -22-61631915

Jeevan Yoga Life:

Dit is voor mensen die leven en ademen de gezondheid door middel van yoga en veel plezier doen precies dat. Het team Jeevan leven Yoga biedt ook de opleiding yoga thuis.

Straatnaam: 101, 1st Floor, Gebouw D Definity, boven de Indische Overseas Bank, Dichtbij Borivali Biryani Center, Jay Prakash Road No 1, Goregaon Oosten.

Contact: + (91) -22-67625101

Vet naar Fit Aerobic Studio:

Deze studio biedt ook yogalessen aërobe vermogen goed gecoördineerd en ontworpen voor mensen uit alle lagen van het leven. Ze zijn elke dag van de week open en zijn slechts een telefoontje!

Straatnaam: 1, Mayur Society, Dichtbij Gadgil Juweliers, Ram Maruti Road, Thane West, Thane.
Contact: + (91) -22-61621091

Dans- en aerobicslessen van Sachin:

Als u een van degenen die graag alle vormen van lichaamsbeweging te mengen, maar u wilt niet te zweten in een sportschool, dan dansen en aerobics Sachin is de plek voor jou.

Straatnaam: New Girls School, Anand Vishwa Gurukul Raghunath Nagar, Teenhath Naka, Ram Maruti Road, Thane West.

Contact: + (91) -22-61632064

Sweat Studio:

Dit is de plek om een ​​manier om een ​​goede gezondheid en allerlei oefeningen die ervoor zorgt dat je het vet uit zweet en in vorm te raken.

Straatnaam: Ground Floor, Tower Jaysurya, Chandanwadi, Next Chiranjeevi Ziekenhuis, Thane West

Contact: + (91) -22-71043900

Serenity Yog Meditatie:

Yoga is veel meer dan een vorm van lichaamsbeweging. De Serenity Yog Meditatie is een van de oudste centra van yoga in het gebied en werkt zeven dagen per week, behalve op nationale feestdagen.

Straatnaam : 6, 1e verdieping, Abhijit gebouw, tegenover Platform No 1, Beside ICICI Bank ATM, Station Road, Thane West.

Contact : + (91) -22-67305557

Sahaj Yog Center:

Een plaats van gezondheid en wellness voor mensen die nog nooit hebben rusten en werken de hele dag, de Sahaj Yog Center bieden alle soorten van yoga lessen, zowel traditionele als moderne varianten, zoals power yoga. U kunt ook de hulp van de trainers die kunnen helpen in huis te nemen.

Straatnaam: Flat No.701, B-Wing, Iris Bldg., Majiwada Lodha Paradies, Pune Nashik Highway, Thane West.

Contact : (91) -22-67732110

Talwalkars Gym:

Een vertrouwde naam als het gaat om het verliezen van gewicht en het behoud van een gezonde levensstijl. Je kunt lid worden van de sportschool voor hun gespecialiseerde opleiding en yoga-sessies gericht.

Straatnaam : Chestnut Plaza Shopping Centre, tegenover Eden Woods, Pawar Nagar, Pokhran Road No 2, Thane West.

Contact : + (91) -8879631202

World Gym:

U kunt ook wandelen in World Gym, nog een vertrouwde naam als het gaat om yogalessen in Thane West.

Straatnaam : Flower Valley, Eastern Express Highway, Thane West.

Contact : + (91) -22-25475500, 2.547.999

10. LM Fitness Academy:

Last but not least; Een andere optie is de LM Fitness Academy. Bekend om hun leraren van yoga experts, loop je naar de academie en zitten door middel van een klasse om te zien of ze werken voor u.

Straatnaam : Prabhodankar Thackeray Complex in de buurt van de tiener Hath Naka, Lbs Marg, Thane West.

Contact : + (91) -22-65258638, + (91) -9322335213

Dit waren de beste yoga-centra in Thane. Als u op zoek bent naar persoonlijke aandacht en gewichtsverlies, probeer dan een van deze en bereid zijn om een ​​gezond leven te genieten.

Ik hoop dat je vond dit artikel nuttig. Laat uw antwoorden niet met ons delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha