Top 10 Yoga lessen in HyderabadOm een ​​vorm van meditatie in verband met asceten, voor de manier waarop heter training over de hele wereld, heeft yoga een lange weg! Gepromoot door beroemdheden en omarmd door de gewone man, yoga is een van de beste manieren om fit te blijven. Niet alleen yoga helpen om het lichaam gezond te houden, maar ook helpt om stress op afstand te houden. Het biedt ook gemoedsrust om te gaan met de snelle levensstijl.

Yoga is geëvolueerd en is niet langer alleen een paar poses. Waaronder verschillende vormen van yoga, zoals power yoga, artistieke yoga, en andere varianten, yoga is nu ver weg van haar traditionele avatar.


Voor een Hyderabadi media, de snelle levensstijl is iets nieuws. Bloeiende IT- en BPO-industrie in de stad heeft geschud de mensen door hun houding anders ontspannen. Yoga kan nuttig zijn voor die mensen, die leren om een ​​levensstijl die vreemd is aan hun manier van leven te navigeren zijn. Om u te helpen, hebben we deze lijst van de top 10 yogalessen samengesteld op uw locatie. Maak uw keuze en leren om weer gezond te zijn!

Top 10 Yogalessen in Hyderabad:

Anahata Yoga Zone:

Het instituut wordt sterk aanbevolen door de deelnemers van de verschillende leeftijdsgroepen. Mannen en vrouwen hebben hun levensstijl veranderd en nu leiden een gezond leven na het nastreven van een cursus van yoga van dit instituut. Yoga-instructeurs zijn toegewijd en zijn goed opgeleid om mensen te helpen de flexibiliteit en een gezond lichaam door middel van yoga te bereiken. Het instituut is goed ontworpen met goede ventilatie, voldoende ruimte en verlichting. De cursusprijzen zijn redelijk en tijden zijn handig batches. Het Instituut speelt ook groepslessen, bedrijfstrainingen en personeel, workshops en trainingen voor yoga docenten.

Straatnaam: Mansarovar Circle, RTC Kolonie, 2e verdieping, boven Ushodaya Supermarkt, Tirumulgiri.

2. Bikram Yoga:

Gelegen in het centrum van de stad, Bikram Yoga helpt duizenden mensen in hun zoektocht naar wellness. De instructeurs zijn goed opgeleid, geduldig en bemoedigend. Ze betalen individuele aandacht aan studenten en hen in staat stellen om een ​​betere levensstijl door middel van lichaamsbeweging en gezonde voedingskeuzes te bereiken. Als u op zoek bent naar de lange termijn voordelen van yoga, dit is een van de beste centra in te schrijven in.

Straatnaam: 8-2-292/174/104 Guv Vivilash Chambers, weg nr 14, Landmark: Tussen kantoor TDP en kanker ziekenhuis, Banjara Hills.

Sharmila's Yoga Studio:

Deze studie van yoga is populair over de hele stad voor yoga sessies intens dat een strakker lichaam en gezond te garanderen. De hoofdtrainer van het instituut, mevrouw Sharmila Hirendernath is de school van Ashtanga Yoga. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in het lesgeven van yoga, zowel in India als in de Verenigde Staten. De studie is een van de weinige Indiase instellingen EYRT herkend.

Straatnaam: Plot No.72, Gaffar Khan Colony, Road No.10, Banjara Hills.

Ayurvedische Panchakarma, fysiotherapie, yoga en Beauty Clinic:

Het instituut heeft lovende kritieken ontvangen van voormalige en huidige studenten. Ayurvedische Panchakarma is gewijd aan de oude Indiase vorm van behandeling door middel van kruiden, massage en yoga om gemeenschappelijke kwalen te behandelen. Trouwe gelovigen in de oude Indiase systeem van de geneeskunde en de levensstijl zal leeftijdgenoten en docenten vinden in deze instelling, met als doel het behoud van de oude methoden door middel van verschillende programma's van yoga en ayurvedische geneeskunde.

Straatnaam: 7-81, Wetenschapper Kolonie, Zaher Nagar, Habsiguda.

Jyoti Yoga:

Opgevat als een charitatieve vertrouwen non-profit door twee studenten van Sri Desikachars, Jyoti Yoga is een instituut aanbevolen in Hyderabad. Amala Akkineni en Salil Ganeriwal waren verenigd in de wens om het bewustzijn over de oude wijsheid en de kunst van yoga om de mensen in India en daarbuiten te brengen. Naast het aanleren van de verschillende vormen van Yoga, het instituut toont ook de kracht van de geest over het lichaam en helpt volgelingen krijgen een betere levensstijl via de ademhaling, meditatie en mind control.

Straatnaam: SHWAAS Plot No. 356, Road No.80 Jubilee Hills, in de buurt van Ramanaidu Studio.

Adhyatma Laya Yoga Trust (Swami Dheerananda):

Op Adhyatma Laya Yoga Trust, is yoga vereerd om zijn positieve invloed op alle terreinen van het leven en hoe het wordt onderwezen als een wetenschap en een kunst, in plaats van een alternatieve vorm van lichaamsbeweging. Individuen in Hyderabad ondergaan fysieke of mentale stress kan de gratis yoga-lessen bij te wonen om hulp te krijgen door middel van programma's in dit centrum.

Straatnaam: H No. 1-10-134/9, Yogalaya, Ashok Nagar.

Uttara Power Yoga:

Uttara Power Yoga Instituut is een zeer aan te bevelen om Hyderabad voor een snelle en effectieve spierversteviging en substantieel gewichtsverlies op een natuurlijke manier. Het hoofd van het instituut, de heer Sharma heeft uitgebreide ervaring in het geven van trainingen in het basis-en geavanceerde niveaus van power yoga. En 'beschouwd als een zeer goede instituut voor fitness enthousiastelingen die willen harde kern sport het perfecte lichaam.

Straatnaam: Uttara Power Yoga Studio Plot No: 28, SBI Colony, Wegverkeer, nabij Diamond Point.

Yoga Vidya Pranic Healing Foundation:

De Healing Foundation heeft haar fitness-programma opgebouwd rond het concept van Prana, het basisbestanddeel van het lichaam in elk leven. Een instelling bekend om yoga in Hyderabad, instructeurs en trainers hier werken met studenten om hun 'Prana exploiteren om de levensverwachting te verhogen, het verbeteren van de geestelijke en lichamelijke gezondheid en houd je lichaam en geest fit en lenig . De deelnemers aangeraden dit instituut voor fitness liefhebbers en geïnteresseerden in spiritueel ontwaken. De stichting is geëngageerde programma van basis-en geavanceerde Pranic Healing, Crystal Healing, Pranic Psychotherapie en Pranic psychische verdediging programma's voor geïnteresseerde kandidaten.

Straatnaam: 6-3-788/A/18, Plot No.1, Durganagar, Ameerpet.

Astma Sadhanam Yoga Center:

Studenten van deze yoga centrum ontving verschillende voordelen met verschillende houdingen, stretching en ademhalingsoefeningen geleerd in deze instelling. Het centrum neemt slechts ervaren instructeurs, die hebben geleerd yoga voor studenten in het buitenland, in scholen, universiteiten en als docenten. Genoemd onder de top 10 yoga centra in Hyderabad, dit instituut helpt studenten het bereiken van een betere levensstijl, evenals de balans van de fysieke, mentale en emotionele.

Straatnaam: 1-8-499/6, Straat Nr 9, Chikkadpally.

Nature Care Yoga Dayal en Kinesitherapie Centrum:

Afronding van de lijst van de top 10 yoga lessen in Hyderabad is natuurlijk Dayal Care Yoga en Fysiotherapie Centrum, een faciliteit gewijd aan natuurlijke leven. Het behoud van oude kennis, dit instituut biedt verschillende programma's om een ​​strak lichaam, gewicht te verliezen, en het bereiken van een hoge mate van flexibiliteit in een relatief korte periode van tijd.

Straatnaam: 10-1-127/A, grenzend Golconda Hotel, Saifabad Science College Lane, Masab Tank.

De eerste yogales 10 hierboven aanbod bewoners van Hyderabad grote fitnesscentra die voor een groot lichaam! Probeer ze vandaag!

Vond je dit artikel nuttig? Laat uw opmerkingen achter in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha