Top 10 Yoga houdingen voor de haargroei snellerIedereen houdt van een volle haardos dik en gezond. Helaas, op tien, acht mensen lijden aan een of andere vorm van haar probleem. Je mag haaruitval oncontroleerbare ervaren als gevolg van vele redenen. Enkele van de belangrijkste redenen voor haaruitval omvatten veroudering, medicijnen, stress, hormonale onbalans, verkeerde voeding, over het gebruik van producten voor haar styling, en genetica. Ongeacht de reden van haarverlies, yoga is zeer geschikt voor het omgaan met allerlei problemen van het haar en de hoofdhuid. Als je zijn lijden aan het probleem van het verlies jhair, kunt u proberen verschillende yoga houdingen voor de werkelijke resultaten. Hier zijn enkele van de beste yoga houdingen voor de haargroei, die ook helpen om haaruitval te voorkomen.

Top 10 van de yoga houdingen voor haargroei:

We Lees de volgende yoga asana voor haargroei, om kennis over wat Yogasana werkt voor haargroei krijgen.


Thunderbolt stellen of Vajrasana:

Foto: Shutterstock

De bliksem houding is ook bekend als diamant vormen. Het verbetert de energievoorziening en bloed naar het bovenlichaam. Lap, terwijl de achterkant rusten op je hielen. Plaats uw handpalmen op de dijen, naar beneden. Houd je rug recht, inademen en uitademen diep. Zitten in deze positie gedurende twee minuten aan een stuk.

Naar beneden toegekeerde Hond poseren of Adho Mukha Svanasana:

Voor Iveto (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Hond naar beneden te vormen is een stress buster ideaal. Het helpt om de bloedstroom te stimuleren om de kop, en helpt de haargroei. Sta met je voeten plat op de mat. Houd uw handen aan beide zijden van het lichaam en de handpalmen naar de dijen. Breng uw lichaam langzaam naar beneden, waardoor de handpalmen op de grond. Stop je buik en adem diep. Houd deze positie voor een minuut en ga terug naar de vorige positie als je uitademt.

Ondersteuning schouder poseren of Sarvangasana:

Foto: Shutterstock

Dit is een van de meest eenvoudige die je kunt proberen voor de haargroei. Uitvoeringsbegeleiding schouder of sarvangasana helpt de circulatie van het bloed te bevorderen om het hoofd. Ga op je rug en til je benen van de grond in een hoek van negentig graden te maken. Adem uit en hef je leven gelijktijdig duwen haar benen achteruit over zijn hoofd.

Staande voorwaartse buiging vormen of Uttanasana:

Foto: Shutterstock

Om dit yogahouding te voeren, staan. Adem diep in en buig naar voren, zodat je handpalmen de grond raken. Blijf in deze positie voor dertig seconden en komen.

Kameel stelt of Ustrasana:

Voor lululemon athletica (Flickr: Yoga Journal Conferentie), via Wikimedia Commons

Camel stel of Ustrasana is uitstekend voor verjonging van de bloedcellen van het haar. Baba Ramdev, die is een populaire yoga-goeroe in India, aanbevolen deze yoga voor de haargroei. Om dit te doen, zitten op zijn knieën op een mat en houd je handen in het leven met uw duimen achter. Hef je lichaam en houd je voeten met je handen. Houd deze positie gedurende dertig seconden voor de beste resultaten.

Wrijf je nagels of Balayam yogahouding:

Veeg nagels yogahouding is makkelijker dan je kunt oefenen op elk moment. Om dit te doen, krullen de vingers van beide handen naar binnen om de palmbomen. Breng alle nagels in contact met elkaar en beginnen wrijven royaal. Probeer deze positie gedurende twee minuten aan een stuk.

Konijn aanbrengen of Sasangasana:

Foto: Shutterstock

Ga op je knieën op een mat, en houd je heupen op je hielen. Nu, leg beide handen op mijn schouders en probeer je hielen te houden. Plaats de bovenkant van het hoofd op de vloer en langzaam til de heupen. Houd gedurende twee minuten, en het herstel van de vorige positie.

Vis opleveren of Matsyasana:

Voor Kennguru (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Een andere yoga pose gunstig voor de haargroei, vis pose is ook gemakkelijk om te oefenen. Liggen direct op je rug liggen met je handen op de achterkant van de dijen. Druk te zetten op de ellebogen en trek de maag. Houd deze positie gedurende 30 seconden en uitstappen.

Raise staande houding of uttanpadasana:

Foto: Shutterstock

Til je voeten of uttanapadasana niet gelijk aan Uttanasana. In deze functie, moet u uw benen terug te dringen, en er is geen noodzaak om je heupen te tillen als goed. Houd je benen omhoog om een ​​zekere mate van negentig met de vloer te creëren.

Diepe ademhaling of Kapalbhati:

Voor Jesús Bonilla "Tanumânasî" (http://www.yogallimite.com/), via Wikimedia Commons

Een andere uitvinding door Guru Ramdev, Kapalbhati is net als meditatie. Je nodig hebt om te zitten in padmasana, en adem in en adem diep in. Sluit het rechter neusgat met de duim en adem uit door het linkerneusgat. Laat de neusgat dicht en adem uit. Herhaal het proces met het andere neusgat op dezelfde wijze. Hersencellen krijgen veel zuurstof het beoefenen van deze yoga-positie.

Ik hoop dat je een idee van yoga asana's ideaal voor de groei van het haar en de manier waarop ze de praktijk. Dus, ga je ze op te nemen in je dagelijkse routine voor de haargroei sneller. Laat ons weten wat uw gedachten in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha