Top 10 Winkels biologische voeding in DelhiIedereen is organisch vandaag! En wie kan het ze kwalijk nemen? Het soort voedsel dat we eten vandaag is allesbehalve fris. Groenten, fruit, peulvruchten, granen, alles komt nu besmet. Voor mensen die echt waarderen hun gezondheid, biologische voeding is de enige weg vooruit. Biologisch voedsel is ook bekend als de gezondheid van voedsel. Biologische voedingsmiddelen zijn gemaakt met biologische landbouw, zonder het gebruik van pesticiden en andere schadelijke chemicaliën.

Maar waar kan je biologisch voedsel te vinden? Als je in Delhi en zijn op zoek naar biologisch voedsel te kopen, is dit de plek!


Top 10 Winkels biologisch voedsel in Delhi:

Hier zijn de eerste biologisch voedsel winkels zijn te vinden in Delhi:

De Dubdengreen:

Vierentwintig jaar geleden, twee klimmers hoge zaken hebben besloten om enterpreours geworden en dus werd geboren Dubdengreen. Jayashree en Ganesh Eashwar begonnen met biologische drankjes, hapjes vloeistoffen, oliën, granen en ga zo maar door. Vandaag staan ​​ze bekend over het hele land. Dubdengreen online een leuk kanaal aanbod op te slaan in Bangalore en Delhi. Ze verkopen een verscheidenheid aan producten, zoals fruit, groenten, voedzaam voedsel, dranken, ontbijtgranen, cosmetica, kleding en nog veel meer.

Tattva Biologisch:

Het is een bekende biologische winkel in Delhi. Het is een one-stop-shop voor alle soorten van biologische producten en levensmiddelen. Er zijn een breed scala van producten in de winkel, zoals fruit, drank, kleding, cosmetica, groenten enz.

Navdanya:

Navdanya werd opgericht door de wereldberoemde wetenschapper en milieuactivist Vandana Shiva. Navdanya is een beroemde winkel van organische en staat bekend om zijn brede waaier van biologische voedingsproducten, zoals granen, rijst en diverse soorten groenten, gierst, olie, zoetstoffen, granen, fruit, groenten, dranken, enz.

Jaivik Haat:

De Jaivik Haat opgericht met het idee van het koppelen van de boeren met de consument. Deze winkel organische is het geesteskind van Ashish Gupta en Priyanka. Biologische producten Jaivik Haat omvatten verschillende granen, groenten, olie, olie gebaseerde producten, snacks, fruit enz.

Ehsaas Biologisch:

Ehsaas landbouw is een bekende biologische winkel in Delhi. De stichter van deze biologische winkel ontworpen voor de productie van verse groenten en fruit, zonder het gebruik van meststoffen, pesticiden of hormonen, die kan voldoen aan de behoeften van klanten in Delhi. De winkel verkoopt verse groenten en fruit, peulvruchten, granen, oliën, enz. De winkel biedt levering aan huis ook.

De winkel Hoogte:

Dit is een van de meest aantrekkelijke plaatsen om biologisch voedsel te kopen in Delhi. De winkel verkoopt een breed scala van biologische producten, zoals granen, rijst, gedroogd fruit, vers fruit, groenten, olie, olie gebaseerde producten, gebakken producten, voedsel voor kinderen en nog veel meer. Heeft een speciale divisie, genaamd "Altitude Fine Foods", waarin verschillende vlees en vis biedt ook.

Gezondheid is rijkdom:

Dit is de eerste volledige supermarkt of de gezondheid van voedsel op te slaan in Delhi. Ze voorraad alles goed uit volle granen voor producten die uit olie, babyvoeding, suiker, meel, ontbijtgranen, vers fruit, groenten en nog veel meer. Ze bieden ook gratis, glutenvrije en suikervrije voeding vetten.

Franse Farm:

Franse Farm is opgericht door Roger Langbour, waar hij van plan was uit te voeren landbouw vlees. Op dit moment heeft het bedrijf biedt een breed scala van producten, zoals eenden, kalkoenen, varkens, kippen en verschillende biologische groenten. Hun producten zijn te bestellen via de winkel Altitude.

Van 'Organic:

Deze winkel bekende biologische gelooft vooral dat de landbouw de belangrijkste bron van economische ontwikkeling in India. U kunt een breed scala van biologische producten vinden, zoals vers fruit, groenten, granen, peulvruchten, granen, enz., In deze populaire winkel.

Fabindia

Fabindia biedt meer dan tweehonderd producten. Groenten, verschillende soorten granen, peulvruchten, suiker, suikerhoudende producten, honing, olie, olie gebaseerde producten, etc.-je kunt alles in een winkel in uw buurt Fabindia. De winkel biedt biologisch logo volledig gecertificeerd, goedgekeurd en gecontroleerd door verschillende nationale en internationale instanties.

Ja, kost biologisch voedsel een beetje 'meer dan uw gebruikelijke voeding. Maar als je wilt om vers voedsel te eten, je moet investeren. Het eten van biologisch voedsel is niet langer een modeverschijnsel. Een groeiend aantal mensen omarmen dit voedsel revolutie. Hoe zit het met jou?

Eet je biologisch voedsel? Je weet al het andere biologisch voedsel winkels in Delhi? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha