Top 10 Weight Loss ontbijt keuzes die je moet proberen"Hallo! Hallo! Dit is je maag praten! Geef nooit een moment om na te denken over hoe ik me voel verteren alle slechte dingen Mr. Mouth zendt? Ik ben nog steeds bezig om te herstellen in continentaal diner gisteravond en hier zijn proppen in Vroeg in de ochtend koffie met koekjes. Ze zijn nauwelijks door dit bij het verzenden onderaan die gevuld paranthas, augurken, boter, thee en yoghurt!

Twee uur later, heb ik eindelijk gelukt! Verdomme! Uh-oh, daar ga je weer! Hey, ik vraag me af voor dat stuk pizza restjes, die friet en cola bubbels? Oke, je ... Wat is dat u een klacht? Wat zijn te traag om voedsel te verteren! Denk je dat dit de reden is dat het "mollige"? Nou, neem me niet kwalijk !! "


... Als onze magen konden praten, dit is wat ik zou zeggen! Als de maag echt kon praten, weet je wat je zou zeggen? Goed Genoeg; zou je zeker vragen om een ​​meer gezond ontbijt te hebben. B is al lang bekend dat de belangrijkste maaltijd van de dag. Het goed, om alle belangrijke groepen levensmiddelen in de juiste verhouding bevatten, en je zult nooit zorgen te maken over het verkrijgen van gewicht!

Top 10 Gezonde keuzes van ontbijt voor gewichtsverlies:

Hier zijn een aantal keuzes voor het ontbijt intelligent dat je maag kan maag!

Citroen:

Ja, kleine vruchten briljant! Dit kleine vrucht wordt gezegd dat het tastbare bevoegdheden van het gewichtsverlies hebben; helpt de spijsvertering, reinigt de lever, en laat je met een stralende gloed op je gezicht ook! Met het citroensap en voeg een eetlepel honing in het tijdens het ontbijt. Alles is klaar voor uw reis om gewicht te verliezen!

Groene thee:

Licht, aromatisch, rijk aan anti-oxiderende eigenschappen om vet te verbranden, is groene thee door het hele land door de storm. Slechts een kopje groene thee zit vol gezondheid en is ook verfrissend! Bestrijdt obesitas en hartziekten gehouden op baai! Rijk aan polyfenolen, groene thee helpt om vet af te breken en verbetert de stofwisseling van het lichaam.

Fresh Juice:

Als de sappen zijn gemaakt met pulp en suiker, worden ze uitstekende instrumenten voor gewichtsverlies. Ze zijn rijk aan vezels, vitaminen, mineralen, antioxidanten en weinig calorieën en vet. Wat nog meer? Ze zijn het vullen en wendt aldus de verleiding om binge op eten!

Koffie:

Hoewel sommige afkeuren met koffie om gewicht te verliezen, want het vermindert de eetlust, kan het nog steeds deel uitmaken van uw ontbijt lade. Vervang thee met koffie als de meeste mensen drinken thee met veel suiker en melk. Zwarte koffie vermindert de eetlust en vermindert de calorieën.

Volkoren:

Roti (plat brood) of brood granen (tarwe, gram en maïsmeel) is een perfecte keuze voor wie op zoek om gewicht te verliezen. Het brood levert de juiste hoeveelheid koolhydraten en bevat essentiële vitaminen en mineralen. Het maakt je vol voor een periode van tijd en stoepranden voedsel meer intermitterende voelen.

Poha:

Deze vlokken van rijst is een gezond ontbijt voor intelligente waarnemers van gewichtsverlies. Ze kunnen worden gebakken in een pan met een beetje olie (bij voorkeur olijfolie) met groene pepers, zout, koriander en uien. Een kom van poha en je bent klaar voor een ontmoeting met het hoofd dag. En 'weinig vet en veel vezels en koolhydraten essentieel.

Bessen:

Breng een bezoek aan uw lokale fruitverkoper en handpick bessen in zoveel kleuren mogelijk. Elk verschillend gekleurde bes is rijk aan diverse vitaminen. Maak er een gewoonte van om een ​​kom van bessen voor ontbijt te hebben. Zij vullen, ze hebben een hoog watergehalte, antioxidanten, mineralen, vitaminen en geen vet of cholesterol!

Magere melk:

Een glas magere melk, warm of koud, is een uitstekende keuze ontbijt. In combinatie met uw favoriete fruit of een plakje of twee volkoren brood en ontmoette een groot deel van de dagelijkse behoefte aan calcium, eiwitten, mineralen en vitaminen. Nogmaals, dit ontbijt is laag in vetgehalte.

Cornflakes:

Niemand is een vreemde voor de kennis die cornflakes zijn een gezonde keuze ontbijt. Ze met koude melk of warm, voeg suiker of honing, gooien of fruit en je hebt een kom vol eenvoudige koolhydraten, melkeiwit, omega-3 essentiële vetten, mineralen, vitaminen en antioxidanten ... en nul vet! Perfect om uw dag een gezond uitgangspunt te geven!

Avena:

Dit graan is een voeding van essentiële mineralen, vitaminen en vezels. Het heeft ook de eigenschappen van cholesterol absorptie. Diëtisten hebben havermout aanbevolen voor eeuwen om constipatie te verlichten en verminderen calorieën in de ochtend.

Probeer verschillende combinaties van deze ideeën voor het ontbijt om gewicht te verliezen en vind de degenen die het beste werken voor uw schaal en gehemelte. Vergeet niet, ontbijt goed, zij licht!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha