Top 10 Wedding Make-up VideoHey je mooie bruiden die er zijn! Dromen van uw speciale dag ?! Awww, ik weet dat je wilt kijken perfect. Leg elke herinnering van uw huwelijk met alle camera's om je heen !! Dontcha hou ervan als dat gebeurt ?!

Je bord is al morsen over met trouwplannen, om ervoor te zorgen dat alles blijkt toch? Net uit de gastenlijst, de bloemen, het menu, de muziek en het beste deel van de truc!


Wilt u uw beste kijken op je bruiloft video? Dus meiden, neem de tijd om te investeren in een perfecte make-up.

Drie, twee, een ... prachtig! Maak je klaar voor de perfecte bruid schoonheid met mijn aftellen. Bekijk deze top tien video's bruids make-up, die u zal helpen te krijgen dat er vlekkeloos op D-day.

Beste bruids make-up Video

Moderne look :


Deze video laat zien * * moderne uitstraling van een bruid met gedurfde schaduw smokey eye, dat er niet uitziet in oktober Als je wilt om te proberen moderne look, dan zult u zeker genieten van deze tutorial. De smokey eye en rode lippen traditionele bruid zal modern en traditioneel op D-dag te maken.

Royal Horloge :


Willen kijken als Kareena Kapoor op uw huwelijk? Ze zag er prachtig uit in de koninklijke bruiloft kijk naar rechts? Dus als je wilt een echt als een bruid, dan is de video is een must te kijken, omdat het laat zien hoe je deze look kan bereiken. Werkelijke kleren zijn vol kleuren en voorzien van een veel goud, bruin en perzik in het en deze video laat zien hoe u uw make-up kunt matchen met je echte traditionele lehenga.

Asian Bridal make-up :


Aziatische bruids make-up look is een slanke look make-up die uw beste eigenschappen verbetert op een elegante manier. Glanzende oogschaduw, zwart gebeitst kohl, wimpers, rode lippen en perfect gevormde wenkbrauwen is wat je nodig hebt om de perfecte bruids blik Aziatische krijgen. Deze video laat zien hoe je deze look met een aantal tips en trucs te bereiken.

Prinses Look :


Bruiloft is de meest bijzondere moment in het leven van een meisje en ze wil prinses kijken tijdens haar huwelijk, toch? Als u ook wilt om te kijken als een prinses, dan is deze video laat zien hoe de prinses kijkje in een zeer traditionele manier te krijgen. Je zal het te gaan met het thema Indiase bruiloft. De gebruikte kleuren in make-up zijn goud, roze, blauw, dat is een traditionele Indiase kleding en hebben bijna allemaal deze schaduw.

Neon bruids make-up Look :


Neon kleuren zijn * * dit seizoen en als je trendy zijn. Als de gedachte van het dragen trouwjurk neon tijdens uw bruiloft, dan is deze video tutorial is voor u. Make-up wordt het erg moeilijk als je moet overeenkomen met uw trouwjurk. Maar deze tutorial kan een life saver voor u zijn. Deze perzik neon roze bruids make-up look is perfect voor de zomer make-up of als je wilt om te kijken als een mooie Barbie bruid.

Bruids make-up Arabisch :


Bruids make-up Arab is een typisch lichte make-up, maar het verhoogt de schoonheid van de bruid. Dit bruids look is modieus en het is trendy geworden tot 201 Ma Arabisch bruids make-up kan moeilijk zijn, want het is lichte make-up en je moet weten wanneer je overboord gaat. Dit bruids make-up van de video laat zien hoe je bruids make-up Aziatische perfect en dun kan doen.

Classy Rajasthani Horloge :


Als je wilt om te kijken als een traditionele bruid van Rajasthan, dan is deze make-up look is perfect voor je. Deze look zal heel goed gaan met de traditionele Indiase outfit met veel borduurwerk gebruikelijk. Deze make-up look is Indische en traditioneel, maar zeer stijlvol. Oog make-up omvat vele kleuren zoals goud, bruin, groen, paars en valse wimpers. Terwijl, worden de lippen gehouden vet bruine die op traditionele en vet tegelijk.

Kijk bruiloft Kareena Kapoor :


Kareena Kapoor zag er erg mooi tijdens haar huwelijk en, als je wilt om te kijken als haar, dan is deze video laat zien hoe je die blik kunt bereiken. Smokey eyes en perfecte huid is de sleutel tot het bereiken blik huwelijk van Kareena Kapoor. Deze look gaat goed met oranje jurk die ze droeg als Kareena en zal ook goed met traditionele kleding van goud en bruin kijken.

Mythologische bruids blik :


Deze look bruids make-up is zeer traditioneel en perfect voor de Indiase bruiloften. Het bereiken van mythologische kijk makeup kan moeilijk zijn, maar deze video laat zien hoe je deze look perfect kan bereiken. In mythologische blik, de ogen zijn het centrum van aantrekking en waarom de ogen worden benadrukt. Deze bruids make-up look is een onderdeel van de Indiase cultuur sinds mensenheugenis, en als je wilt om te kijken als een traditionele bruid perfecte look dan is dit ideaal.

Traditionele Bridal make-up :


Deze video toont een bruids make-up voor uw goud en rode jurk, dat is de traditionele kleur voor trouwjurken. De meeste bruiden gaan voor het goud en rode combo, terwijl het kiezen van hun trouwjurk. Dus hoe kan ik vergeet om deze video toevoegen? Deze video laat zien hoe je de look Indiase bruiloft perfect te krijgen.

Dit zijn mijn tips voor bruids make-up. En dit is de uiteindelijke look. Helder en mooi! Perfecte stijl voor uw perfecte dag! Volg de bovenstaande tips door deze eerste video's van bruids make-up en realiseert zich dat eruit ziet als een miljoen dollar is niet gemakkelijk, na al!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha