Top 10 vruchten die vechten verouderingWilt u jonger te blijven, langer? Nou, niet nodig om duizenden roepies besteden aan klinische procedures of anti aging crèmes voor de huid jong. Je kunt krijgen van het maken van slimmere voedingskeuzes.

Ja! Zorg ervoor dat u uw dieet te laden met super voedingsmiddelen die natuurlijke anti-aging eigenschappen aan elasticiteit van de huid te verbeteren. Maar er zijn verschillende manieren om veroudering te bestrijden, maar het nemen van goed eten moet zeker een prioriteit zijn.


Hoewel er een heleboel voedingsmiddelen die anti-aging eigenschappen die u kunnen helpen jong en fit te blijven bevatten. Maar je weet dat de vruchten zijn gevonden zeer effectief te bestrijden en vertragen de veroudering van de huid te zijn? Lees verder en ontdek wat zijn de beste vruchten voor anti aging verbruiken en omdat de toevoeging van deze vruchten aan uw dieet zal u helpen bestrijden veroudering agressors lelijkste.

Top 10 Anti-Aging Vruchten

Onderstaande vruchten kan helpen om de tekenen van veroudering zoals fijne lijnen, vlekken en verkleuring van de huid, etc. Een goede voeding leidt tot een goede gezondheid, wat leidt tot een goede en perfecte huid minimaliseren .

Kiwi:

De huidige in de kiwi antioxidanten is aangetoond dat ze helpen om de huid stevig en vertragen de vorming van rimpels, en het herstel van de schoonheid. Vitamine C en E zijn uitstekende antioxidant die helpt bij het helpen van de huid tegen vrije radicalen. Preventie van anti-veroudering en gezondheid van de huid wordt bereikt door het minimaliseren van oxidatie lichtgevoelige en blootstelling aan schadelijke ultraviolette straling.

Granaatappel:

Granaatappel verrijkt met diverse vitaminen en mineralen zoals fosfor, riboflavine, etc., helpen bij het bevorderen van een mooie huid. Een toepassing van de extracten bieden voedsel aan de cellen en dit fibrocast scheidt extra elastine, collageen, enz. De afscheiding assists aanhalen huid en flexibiliteit. De fruitextracten verbetert de werking van de huidcellen in grote mate.

Watermeloen:

Het zijn zeer geconcentreerd met belangrijke vitaminen, zorgt voor een grote voedingswaarde en voorkomt dat de huid rimpels of verkleuring schadelijk. De huid met de zaden moeten goed worden gemengd voordat een slokje. Bevat anti-oxidant vitamines zoals vitamine A, vitamine B en vitamine-C. Bovendien, de zaden zijn bronnen van zink, selenium, vitamine E, etc. geconcentreerd

Avocado:

Complex vitamines B en E aanwezig in avocado's bieden voeding voor complete huid. Vitamine E bevordert gezonde huid en kalium aanwezig onderhoudt een waterniveau in het lichaam. Glutathion verhoogt de mate van immuniteit en helpt ook in pacificeren het proces van anti-aging.

Mangosteen:

Met SMasters (eigen werk), via Wikimedia Commons

Xanthonen verbindingen aanwezig in de mangosteenvrucht, zorgen voor een gezonde voedingswaarde aan uw lichaam. De anti-oxidanten, zoals catechines aanwezig in deze vrucht strijd tegen radicalen en zijn zeer geconcentreerd met vitamine C. Dus, vitamine C helpt om een ​​gladde en stralende huid te bereiken.

Papaya:

Alleen van toepassing het vlees van papaya op je huid kan wonderen doen voor je huid. Papaya helpt bij het bereiken van een goede teint en een huid rimpel. Papaja is zeer geconcentreerd vitaminen A, E en C, die de huid reinigt en zorgt voor een goede voeding voor de huid. Bevorderen huidvernieuwing, verhoogde cel en een peeling optreedt voor het enzym papaïne.

Apple:

Het residu verse gefermenteerde appel is zeer gezond voor de huid en het lichaam. De organische verbindingen en enzymen aanwezig in appels helpen bij het verminderen van vet en grote niveaus van water te handhaven. Door de toegenomen vasthouden van water van de huid er fris en gezond. Toepassing van appelazijn verdund helpt bij een goede instelling van de pH-waarde.

Banana:

Een enorme hoeveelheid vitamine C en B6 helpen bij het reguleren van de consistentie en elasticiteit van de huid. Vroegtijdige veroudering kan worden voorkomen als gevolg van de mangaan en diverse antioxidanten aanwezig in deze vrucht anti aging. Helpen beschermen de huid tegen vernietiging en zorgen voor hydratatie. Als je bananen verbruikt elke dag, kan droogheid en ongemak zeker worden gehouden op de baai.

Bessen:

Bessen zijn zeer geconcentreerd met antioxidanten en vitamine C, die helpen om vormt en collageen sterker dan voorheen. Collageen helpt om rimpels en huidvlekken te minimaliseren.

Druiven:

Mangaan en vitamine C aanwezig in druiven helpt strijd tegen schadelijke ultraviolette straling en diverse antioxidanten vechten tegen vrije radicalen.

Dus waar wacht je nog op? Manieren te vinden om deze top 10 vruchten voordelen voor het bestrijden van de anti-aging te nemen en te bereiken jonger uitziende huid en jeugdig. We zullen terug met wat meer interessante informatie zijn. Tot die tijd, zorg en bewaar deze elegante !!!!!!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha