Top 10 vrouwelijke beroemdheden Sports In IndiaSport in India hebben altijd geïdentificeerd met mannen. Vrouwen die in dit land niet worden aangemoedigd om actief deel te nemen in de sport! De voorwaarden van de vrouwen in India die sport bezetten zijn sub-par als we kijken naar het internationale niveau. Hieronder is een lijst van de tien vrouwelijke beroemdheden in de sport Indianen die deze natie trots hebben gemaakt, ondanks alle verwachtingen.

Saina Nehwal:

Bron afbeelding


Saina Nehwal is ook bekend als de gouden meisje van Indiase badminton. Hij heeft het hoogtepunt van zijn sportieve successen bereikt, waardoor het tot de top drie spelers in de wereld van badminton. Zijn carrière begon in 2012, waar hij schoot voor de 5e positie in de lijst van Wereld Badminton spelers. Hij won de Swiss Open Grand Prix Gold, Thaise Open Grand Prix Gold en Indonesische Open Super Series. Zijn claim to fame in het einde is om een ​​bronzen medaille te winnen op de Olympische Spelen!

MC Mary Kom:

Bron afbeelding

MC Mary Kom is ook bekend als India's "Million Roepie Baby". Deze dame is een harde wereld bokskampioen vijf keer en heeft ook een Olympische bronzen medaille in haar poesje. Mary Kom is de eerste vrouw boxer te hebben won de bronzen medaille op de Olympische Spelen in Londen voor India.

Sania Mirza:

Voor Keith Allison, via Wikimedia Commons

Sania Mirza is een van de bekendste gezichten van de Indiase sport! Zij is de enige vrouwelijke gezicht van de Indiase Tennis. Deze sport-ster is in en uit zijn beroep van tijd tot tijd als gevolg van ernstige verwondingen. Sania heeft een grote comeback op de Franse Open maakte met zijn tennispartner Mahesh Bhupathi.

Mithali Raj:

Voor Harrias (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Mithali Raj is het gezicht van de Indiase cricket vrouwelijke en is de nummer één voor de Women's World Cup ICC Cricket Ratings!

PV Sindhu:

Via pinterest

PV Sindhu is de rijzende ster in de wereld van het vliegen! Heeft al furore in de wereld van de sport met zijn prestaties tijdens de Olympische Spelen in Londen 2012. Hij versloeg de Olympische gouden medaillewinnaar Li Xuerui van China tijdens de China Master Super Series toernooi en in de halve finale ingevoerd. Hij deed het voor zijn laatste inaugurele Indiase Grand Prix Gold evenement waar hij verloor van Yanjiao Jiang van China. PV Sindhu is de nationaal kampioen in India en was een semi-finalist op het Maleisische Open. Ze is zeker een rijzende ster!

Geeta Phogat:

Via pinterest

Geeta Phogat is een vechter en een eerste Indiase sport van het land te hebben gekwalificeerd voor de Olympische Spelen. Dit meisje heeft een gouden medaille in het Worstelen FILA Aziatische Olympisch Kwalificatie Toernooi, dat plaatsvond in Almaty in 2012 nam, Kazachstan gewonnen!

Deepika Kumari:

Voor Rajivranprasad (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Deepika Kumari, een aas boogschutter, heeft een rating van World No Dit superster heeft een gouden medaille op de Commonwealth Games van 2010 gewonnen in de categorie van het evenement re-curve vrouwen individu. Hij won een gouden medaille in hetzelfde evenement in de categorie van het team! Deepika eindigde op de 8e plaats tijdens de Olympische Spelen in Londen, 201

Dipika Pallikal:

Via pinterest

Dipika Pallikal is de eerste squash speler uit India hebben zich in de top 20 verdwenen de beoordelingen WSA. Dit meisje heeft drie titels won in het jaar van 201 toeristische WISPA Het bereikte de beste ranking naar de 10e positie in het jaar van 201 'was ook een halve finalist in de Australian Open!

Tanya Sachdeva:

Voor Stefan64 (Eigen werk (eigen foto)), via Wikimedia Commons

Istanbul Schaken Olymiad zag de opkomst van Grandmaster Tanya Sachdeva. Hij won een bronzen medaille op de Olympische Spelen in 2012 en blijft succes in zijn land te brengen.

Sharmila Nicollet:

Bron afbeelding

Sharmila Nicollet is een Indo-Franse ace golfer uit Bangalore. Dit meisje belandde in de 17e plaats in de laatste fase Lalla Aicha de school tour, op de Ladies European Tour. Hij won een kaart LAAT 201

Het is een trieste waarheid dat vrouwen in India naar beneden worden getrokken door een aantal conventies en sportieve instanties. Het is belangrijk dat ze worden aangemoedigd om de nationale sport in te voeren. Er zijn genoeg middelen in ons land en kunnen we echt laten gebeuren. Deze sporten sterren van vrouwelijke beroemdheden zijn een voorbeeld voor jonge vrouwen in het hele land. We proberen om de volgende generatie van supersterren te moedigen om deze schakelaars route emuleren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha