TOP 10 VOORDELEN VAN rekoefeningenTOP 10 VOORDELEN VAN rekoefeningen

Als je die eigenschap, het eerste wat in de ochtend, waarom voelt het zo goed dat je het goed doet. Stretching ontspant de spieren en verhoogt de stroom van bloed en voedingsstoffen naar het kraakbeen en spieren. Stretching verbetert ook de flexibiliteit en helpt voorkomen ongevallen, uit te strekken, en te genieten van deze tien voordelen van stretching:

1. Rekoefeningen helpen verbeteren van de houding

Eerste voordeel van rekoefeningen is een betere houding. Stretching lost de spieren en strakke spieren kunnen de oorzaak zijn van een slechte houding zijn. Het handhaven van een goede houding niet alleen maakt je groter en meer vertrouwen te kijken, maar ook verlicht de pijn in je rug, nek en schouders.


2. Rekken bevordert de bloedcirculatie

Losmaken van de spieren een goed stuk kan sterk verbeteren van de circulatie. Een goede bloedsomloop helpt al je organen goed werken, bevordert de groei van nieuwe cellen en helpen om de bloeddruk te stabiliseren.

3. Stretchen versnelt het herstel na het sporten

Topsporters altijd rekken voordat je speelt, omdat de rekken en losmaken van de spieren, verbetert de prestaties en duurzaamheid tijdens het sporten en versnelt het herstelproces later.

4. Regelmatige rekoefeningen verbeteren flexibiliteit

De voordelen van rekken zijn talrijk en een andere daarvan is meer flexibiliteit. Als je ouder wordt, je spieren strak en verminderde in lengte, waardoor de kans op letsel toe en vermindering van het bereik van de beweging. Regelmatige stretching zal helpen om uw spieren sterk en gezond en helpt u flexibiliteit in uw lichaam te behouden.

5. Stretching vereenvoudigt spanning

Stretching los strakke spieren en helpt u om te ontspannen. De handeling van stretching ook leidt tot het vrijkomen van endorfine in je lichaam, dat een gevoel van rust en welzijn te bevorderen. Dit is de reden waarom het hebben van een goede rek voordat je naar bed zal u helpen een goede nachtrust te krijgen.

6. Rekoefeningen verbetering van de energie niveaus

Als de dagen van het rijden en je moe voelt, dan ineens wordt hij wakker. Spieren samentrekken wanneer je moe en dat maakt ons nog meer het gevoel lusteloos, dus opstaan ​​en doen sommige stukken, en dat zal u helpen snel en efficiënt revitaliseren energie.

7. Rekoefeningen maken de beweging van elke dag makkelijker

Als, als je bukken om iets op te halen, soms voelt een scherpe pijn in de gewrichten of spieren, dan moet je meer doen stretching. Houd uw gewrichten en spieren soepel te maken reizen dagelijks eenvoudiger en minder pijnlijk.

8. Stretchen vermindert pijn in de rug

Een van de meest voorkomende oorzaken van rugpijn is de aanscherping van de spieren van de onderrug. U kunt de spanning op de rug, veroorzaakt door deze spierverstijving, regelmatige rekoefeningen terug te verlichten.

9. Rekoefeningen verbeteren atletische prestaties

Het rekenkundig dit punt is zeer eenvoudig. Als de spieren al gecontracteerd, zeg, 20%, dan 80% is alleen van kracht tijdens de oefening. Regelmatige stretching kunnen ontspannen 100% van de spieren en dan zul je 100% van de beschikbare spier tijdens de oefening.

10. Stretchen verbetert de prestaties in bed

Niet alleen stretchoefeningen één van de dingen die aanbevolen voor mensen die lijden aan osteoporose, maar ook als gevolg van de toegenomen flexibiliteit en spierkracht die wordt verkregen door strekken, veel beter in de kamer te voeren, is een groot voordeel van het uitrekken !

Zoals rekken? Welke andere voordelen van stretching wilt toevoegen aan deze lijst?

Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   1
Juli- 15, 2015 | 15:56:36 | later 5 uur

Ik ben echt onder de indruk van uw schrijfvaardigheid

  2   2
Juli- 15, 2015 | 23:05:23 | later 12 uur

Ja, ik ben het eens over het uitrekken. Ik doe het bijna elke dag en ik voel me geweldig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha