Top 10 Voordelen van de gezondheid en het gebruik van NotenBron: Shutterstock

Amandelen, cashewnoten, kokosnoten, hazelnoten, pinda's, pijnboompitten, maanzaad, paranoten, kastanjes, lijnzaad (lijnzaad), macadamia noten, pecannoten, pistachenoten, pompoenpitten, quinoa, zonnebloempitten, walnoten, sesamzaad, enz. - al deze zijn gegroepeerd in een enkele familie genaamd Nuts.

Noten bevatten eiwitten matig, behalve kastanjes en vetten in grote hoeveelheden. Dice voordelen ver over het lichaam en worden beschouwd een goede bron van vezels en voedingsstoffen, B-vitaminen, vitamine E, mineralen zoals ijzer, zink, kalium, magnesium, mineralen, anti-oxidanten en anti-oxidant verbindingen.


Probeer ten minste enkele van deze moeren vinden en een handvol van hen elke dag. Willen weten waarom. Lees meer informatie over de voordelen voor de gezondheid van Noten:

Noten zijn rijk aan energie en voedingsstoffen. Enkelvoudig onverzadigde vetzuren in noten helpen het slechte cholesterol en het verhogen van goede cholesterol.

Ze helpen bij het voorkomen hart-en vaatziekten en beroerte.

Ze zijn rijk aan omega-3 essentiële vetzuren met anti-inflammatoire eigenschappen. Helpen bij de controle hoge BP, bestrijding van borstkanker, darmkanker en prostaatkanker.

Ze hebben ook in reumatoïde artritis, ziekte van Alzheimer, depressie.

Poly-fenolische flavonoïden walnoten beschermen tegen kanker, hart- en vaatziekten, degeneratieve zenuwziekte, ziekte van Alzheimer.

Ze een rijke bron van kalium, mangaan, calcium, ijzer, magnesium, zink, fluor, selenium. Mangaan is een krachtige vrije radicalen. Kalium regelt de hartslag, de bloeddruk. Koper helpt bij de productie van rode bloedcellen. Fluoride voorkomt tandproblemen.

Ze bevatten vitamine E die helpen om cellen en slijmvliezen van de huid en beschermt tegen vrije radicalen.

Ze bevatten B-complex is zeer essentieel voor de gezondheid.

Maar je kunt vragen of ze zijn goed voor gezondheid van het hart als ze hebben een hoog gehalte aan vet?

Het lijkt misschien vreemd, maar het antwoord is ja. Het onderzoek zegt dat mensen die noten per dag te eten hebben een hart gezonder dan mensen die dat niet doen. Kort 30 gram noten per dag kunnen helpen je hart gezond te blijven. Zij

  • Het helpt bij de juiste regulatie van cholesterol in het bloed.
  • Verminderen slechte cholesterol en verhoogt de goede cholesterol.
  • Arginine noten voorkomt aderverkalking, verhogen de elasticiteit.
  • Antioxidanten, vitamines en mineralen helpen de strijd tegen ontstekingen.
  • Behoudt gezonde bloeddruk als gevolg van de aanwezigheid van hoge gehalte aan kalium en weinig natrium.

Voor mensen met overgewicht:

Noten bevatten een hoog vetgehalte. Dus als je al een beetje 'vet, moet je de noten te vermijden? Het antwoord is nee, omdat de noten uit de buurt van obesitas worden gehouden. Vrije verzadiging hormonen in de maag om de honger helpen controleren. Je nodig hebt om ze te vervangen met een lage voedzaam voedsel in uw dieet. Vervang de vleesproducten, op basis van granen zoals brood, zoete snacks etc met deze handvol noten.

Noten voeding grafiek:

Hoeveel moet ik elke dag te consumeren?

Je moet idealiter verbruiken 30 gram noten.

Nou, je kunt niet meer wegen alle moeren elke keer thuis. Dus hier is een lijst in principe om u een idee van hoeveel dobbelstenen om een ​​dag te maken, dat wil zeggen, voor 30-50 gram te geven.

20 amandelen/cashewnoten hazelnoten 15/20/15/macadamia pijnboompitten 2 eetlepels/60 pistachenoten in schelpen/10 hele noten/20 halve noten per dag kan het werk voor u doen. Als u gemengde noten gekocht, dan gewoon een kleine handvol van het mengsel.

Dus wat is uw favoriete Nut?

Ik hoop dat dit artikel over 'de voordelen van het eten van noten' helpt om een ​​goede gezondheid te bereiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha