Top 10 Voordelen en toepassingen van suikerriet sap voor huid, haar en Gezondheid

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 19, 2015 Admin Schoonheid 0 418


India is een belangrijke producent van suikerriet in de wereld en voor dat ras sap van suikerriet of Ganne ka zoals het in het Hindi bekend is heel populair drankje in India, vooral tijdens de barre zomers. Echter sap van suikerriet is niet zomaar een zoete sap, en in tegenstelling tot wat veel mensen denken is een van de gezondste drank die er zijn en de lijst van nutriënten in het zal zeker steken veel energie drinkt natuurlijke en door de mens te schande.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door ER en Jenny

Wanneer we een suikerriet sap leverancier langs de kant van de weg, moeten we hebben een beetje 'is niet waar! Uiteraard. Het is gewoon heerlijk. Maar wat als we ook gezegd dat het geweldig is, niet alleen voor de smaak, maar ook uw gezondheid? In dit artikel geven we u alle voordelen van suikerriet.


Suikerrietsap is rijk aan calcium, chroom, kobalt, koper, magnesium, mangaan, fosfor, kalium en zink. Het bevat ook ijzer en vitamine A, C, B1, B2, B3, B5 en B6 en een hoge concentratie van fytonutriënten, antioxidanten, eiwitten en oplosbare vezels. Al deze voedingsstoffen werken samen om uw lichaam in goede vorm en gezond te houden. Hier zijn een aantal andere voordelen van het sap van suikerriet.

Gezondheid voordelen van suikerriet sap

De reden voor suikerriet tot een populaire drank in de zomer, omdat het schopt directe energie en lest de dorst. Suikerrietsap is een goede bron van glucose, die, zoals we weten, het helpt om opnieuw te hydrateren het lichaam en geeft een boost van energie. Dus in plaats van je energie drankje kunstmatige, de volgende keer dat je moe of uitgedroogd voelen, overweeg dan het drinken van een glas van suikerriet sap.

Hoewel rietsap smaakt heel zoet en heeft een hoog suikergehalte, het is goed voor diabetici. Het bevat natuurlijke suiker dat een lage glycemische index, die sterke stijging van de bloedsuikerspiegel bij diabetici voorkomt heeft, zodat het kan dienen als een substituut voor koolzuurhoudende dranken voor hen. Maar mensen met type-2-diabetes moeten consumeren met mate en in overleg met hun arts.

Sap van suikerriet als een voedsel vormende alkali vanwege de hoge concentratie van calcium, magnesium, kalium, ijzer, mangaan en daarin. Ziekten zoals kanker kunnen niet overleven in een alkalisch milieu en dit is waarom studies tonen aan dat het effectief is in de bestrijding van kanker, in het bijzonder prostaat- en borstkanker.

Zoals vie suiker verhoogt het niveau van eiwit in het lichaam, waardoor de gezondheid van de nieren handhaven. Genomen in een verdunde vorm, met limoensap en kokoswater, suikerriet sap helpt het brandende gevoel dat gewoonlijk wordt geassocieerd met urineweginfecties, seksueel overdraagbare aandoeningen, nierstenen en prostatitis.

Antioxidanten in suikerrietsap helpen bestrijden van infecties en versterking van het immuunsysteem van het lichaam. Het beschermt ook de lever tegen lever infecties en helpt de niveaus van bilirubine in de controle te behouden. Dit is de reden dat het sap van suikerriet drank arts patiëntinformatie geelzucht, aangezien het één van de weinige dingen die verteerd zonder teveel druk op de lever en helpt ook om de niveaus van bilirubine verminderen.

Sap van suikerriet dient ook een goede spijsvertering door de aanwezigheid van kalium. Helpt de spijsvertering in goede vorm voorkomt maag infecties en is vooral nuttig bij het behandelen van het probleem van constipatie beschouwd.

Studies tonen aan dat het sap van suikerriet beschermt tegen tandbederf en slechte adem vanwege het hoge gehalte aan mineralen. Dus sla het volgende bezoek aan de tandarts en een glas sap van verse suikerriet tot glanzend witte tanden te krijgen.

Als ik een bericht op de effecten van voedingsstoffen op de nagels vermeld kan gebrek aan voedingsstoffen in het lichaam gemakkelijk waar te nemen in gezondheid en conditie van nagels. Als je verkleurde nagels broos dat witte vlekken op hen hebben, dan is het tijd om het sap van rietsuiker toe te voegen in uw dieet. Bevat alles om u deze sterke nagels glanzend dat genoeg zou zijn, zelfs zonder glazuur geven.

Sap van suikerriet werd ontdekt geweldig voor mensen die worstelen met febriele aandoeningen te zijn. Febriele stoornissen zijn verantwoordelijk voor het veroorzaken koortsen, hetgeen kan leiden tot stuiptrekkingen en eiwitverlies in de body. En 'heel gebruikelijk bij zuigelingen en kinderen. Suikerrietsap biedt compensatie voor de verloren eiwit en helpt bij herstel.

Als het gaat om een ​​gezonde huid, worden alfahydroxyzuren verondersteld veel voordelen hebben. Vechten acne, vlekken verminderen, veroudering te voorkomen en helpen om uw huid gehydrateerd. Een van de meest effectieve alfahydroxyzuren is glycolzuur en suikerriet, is een van de weinige natuurlijke bronnen. Alleen van toepassing het sap van suikerriet voor de huid en laat het drogen, of toe te voegen aan uw favoriete masker en scrub. Gebruik regelmatig om het effect te zien.

Hoewel de voordelen van sap van suikerriet zijn velen is essentieel dat wordt gewonnen op een hygiënische wijze. Het is ook belangrijk om te gebruiken en consumeren het sap wordt gewonnen, alleen maar omdat het de neiging om zich te geoxideerd binnen 15 minuten.

(0)
(1)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha