Top 10 voedingswaarde voedsel voor peuters

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 7, 2015 Admin Schoonheid 0 8


Goed uitgebalanceerd dieet met alle essentiële voedingsstoffen die helpt uw ​​kind om sterker, groter en scherper te groeien. Een volledige maaltijd van voedsel voeding voor kinderen is nodig omdat ze helpen vooral in hun groei en ontwikkeling. Vele kinderen gezicht groeiachterstand of andere beschadigingen als gevolg van gebrek aan voedingsstoffen.

Gematigdheid is de sleutel als het te slecht. Geef een dieet verrijkt met alle essentiële voedingsstoffen die complete voeding voor uw kind is de belangrijkste verantwoordelijkheid van elke ouder. Daarom is een gids van de voeding voor kinderen is opgericht door vele deskundigen.


Sommige voedingsmiddelen die moeten worden opgenomen in het dieet van een kind naar de volledige ontwikkeling en het welzijn in het algemeen te ondersteunen zijn als volgt.

Voeding voor kinderen: Must Have Ingredients

Banana:

rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals koolhydraten, ijzer, vitaminen, enz., Bananen zijn de meest gezonde voedsel en perfect voor de kleintjes. En 'goedkoop, gemakkelijk verkrijgbaar, en perfect draagbaar. Vezelrijk banaan maakt licht verteerbaar en helpt een gezond spijsverteringskanaal te behouden. Rijpe bananen kan gemakkelijk worden gebroken en zijn daarom ideaal voor kinderen.

Yam:

Zoete aardappelen zijn natuurlijk gezoet kindertijd favorieten en hebben de voorkeur boven andere groenten. Verrijkt met vitamine C, vezels, kalium en andere essentiële voedingsstoffen, zoete aardappelen zijn zeer essentieel voor de gezondheid en rondom groei van kinderen. De hoge antioxidant en betacaroteen door deze installatie verwijdert schadelijke vrije radicalen uit het lichaam en versterkt het immuunsysteem voorkomt aldus ziekten.

Gekookt Ei:

Het eiwit is meestal eiwitten die zeer belangrijk voor de sterkte en gezondheid van pasgeborenen waarborgen. De dooier bevat vitamine A, B12, D en E en zink die helpen bij de globale groei van het kind en choline die essentieel is voor ontwikkeling van de hersenen. Zodra uw kind begint te nemen van vast voedsel, moeten eieren zeker vormen een onderdeel van de normale voeding. Indien de familie een geschiedenis van allergieën, de eieren moeten niet worden gegeven aan het kind in het eerste jaar.

Volle melk yoghurt:

Volle melk yoghurt bevat essentiële vetten, eiwitten, fosfor en calcium, die helpen om de tanden en botten van kinderen te versterken en zorgen voor hun algemene ontwikkeling. Probiotica, de gezonde bacteriën in yoghurt hulp te versterken en versterken het immuunsysteem en de spijsvertering. Kinderen onder de leeftijd van een jaar kan allergisch zijn voor melk en zuivelproducten zijn. Dus, moet u een kinderarts te raadplegen voordat voeden yoghurt.

Kip:

Kip is verrijkt met vitamine B6 en eiwitten die de absorptie van voedingsstoffen verbetert van voedsel terwijl het bekrachtigen van het lichaam. Het versterkt het lichaam en ondersteunt de snelle groei en ontwikkeling van het kind.

Avocado:

De vrucht die hogere hoeveelheden voedingsstoffen bevat, avocado is rijk aan eiwitten en mono verzadigde vetten. Deze voedingsstoffen helpen bij het voorkomen van hart-en vaatziekten, het verbeteren van de algehele gezondheid van het kind en het bevorderen van de ontwikkeling van de hersenen. Geprakte rijpe avocado's zijn verrijkt vet en maak vervolgens het kind voelen zich meer vol en verzadigd.

Broccoli en groene bladgroenten:

Groene bladgroenten zoals spinazie, snijbiet, boerenkool, sla, enz., Zijn rijk aan ijzer en gevold die verbetert de doorbloeding, versterkt de spieren en verbetert de algehele gezondheid en ontwikkeling van het kind. Broccoli bevat vitamine C, kalium, beta-caroteen, foliumzuur en andere vitale voedingsstoffen die het een van de gezondste voedingsmiddelen voor de snelle groei van het kind te maken.

Linzen:

Linzen zijn een concentratie van eiwitten en vezels die de spijsvertering verbetert bij het kind, terwijl het verstrekken van de kracht en de toename van de immuniteit. Het verbetert de ontwikkeling en groei van het kind beschermen tegen ziekten en infecties en zorgen zo voor hun gezondheid en welzijn.

Babygranen:

Een van de belangrijkste voedingsmiddelen en gemakkelijk beschikbaar zijn voor de kleintjes is babygraangewas. Deze ijzer verrijkte granen bieden het kind met het ijzer, dat is essentieel voor de groei en ontwikkeling. Deze voeding is essentieel voor kinderen als het biedt het ijzer, dat is anders onvoldoende aanwezig in moedermelk dat de baby voedt.

Citrusvruchten:

Kinderen ouder dan één jaar mag nooit worden gevoed met citrusvruchten zoals sinaasappels, grapefruits, enz. Deze vruchten hebben een hoog gehalte aan vitamine C, ijzer en kalium. Vitamine C is goed voor de huid, helpt collageen bouwen en versterkt de botten, spieren en andere weefsels. Citrusvruchten zijn rijk aan kalium, wat helpt om het waterpeil in het lichaam en bevordert ook de spiercontractie. Helpt de absorptie van ijzer uit het lichaam en geneest wonden en delen effectief.

Ik hoop dat dit artikel helpt u om de gaten te vullen in uw kinderen voeding dieet! Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha